Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj maminy. ![]()
Dneska vecer jsem s mojim chytla sok. mame chlapecka, ktery ma 4mesice. Zacal nam strasne slintat, ze mi to kolikrat preteka az po zadech, kdyz ho mam na rukou. Vsimla jsem si dneska u neho i na mesi chut jidlu. spis chtel jenom cajik ![]()
maly je strasny klidas, moc hodny, takove to spokojene miminko. dneska ale k veceru kdyz sel spat, tak byl nevrly, ale usnul. a asi po pul hodine chytl takovy zachvat breku, nemohl popadnout ani dech chudak, strasny narikavy plac. bylo nam ho strasne lito. tak jeste nikdy teda neplakal. prdiky to urcite nebyly
dala jsem mu proto nurofen cipek a po 20minutach byl klid.
Myslite, ze by to uz ty zoubky mohly byt?
Dekuji vam za odpovedi
Můžou, můj měl v peti měsících 4 zuby a teď v sedmi má zubů šest. Chvíli byl klid a tedjezase dost protivný a asi další budou..
Urcite to muzou byt zuby. Dcera mela prvni venku ve 3,5 mesicich ![]()
Jo, dcerka měla ve čtyřech měsících dva zuby. Pak v devíti jich vylezlo deset naráz.
Mohou to být zuby, synovi taky vylezly první zoubky už ve čtyřech měsících, celkem mě to překvapilo, ale věděla jsem, že se to stává, vůbec všechny zuby měl velmi brzo, ale on to zvládal úplně bez potíží ![]()
Dekuji vam za odpovedi
myslite, ze muzu pro pripad nouze zkombinovat nurofen cipek s dologelem na zoubky? ![]()
Dologel je pouze směs rostlinných extraktů, to můžete kombinovat s čímkoli.