Růst zubů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14
16.6.13 09:23

Ahoj chtwla bych se zeptat jak to mate z jidlem malej uz asi 4 den spatne ji a to fakt spatne nevim jestli to ma od zubu protoze nic nevidim mame 2 zoubky dole a ted cekam na horni je mu 7.5 mesice teploty ani prujem nema jen zacal spatne jist.diky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
16.6.13 11:06

Když malému rostou zoubky, tak taky moc nechce jíst. Už má 4 zoubky, klubou se další a poslední 2 dny chce jen mlíčko a oběd. Vše bojkotuje, jediné co si ještě vezme je jablíčko, mrkev vcelku a křupky. A to jablíčko s mrkvičkou moc nejí jen ohlodává. Chladí to a ulevuje od bolesti. Jinak používáme jen homeo chamomillu, čípky viburcol, dásně mažeme OK gelem. Vše nám ohromně pomáhá a je to bez chemie. Ještě jsou homeo belladona, které jsou i na horečku. Ale nejvíc pomůže konejšit, hladit, objímat, protože tělesný kontakt je léčivý i když ti dítko pláče v náručí. :srdce: Při růstu zoubků, své dítko často nosím na sobě a jde z něho cítít, že je mu podstatně lépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6419
25.2.15 11:11

Ahoj, potřebuju poradit, dcera 15m, rostou jí zuby a nic nezabírá-CalGel, přírodní olejíček Jakoubek, kousátka..jí docela hezky, ale spánek je hrůza. Vzteká se, nemůže zabrat a když už, tak se často budí a pláče. Teploty nemá, kaká 1-2× řidší ale ne vyloženě průjem. Všechno si rve do pusinky..včera už jsem nevydržela a dala čípek Nurofenu-pak teda usnula a spala 6h v kuse. Je ještě něco na růst zubů, abych jí to ulehčila a hlavně aby se vyspala, nebudila se a nevztekala se? Díky za všechny rady…
Edit: zuby má 4 horní a 2 spodní, má nateklé všechny dásně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6870
25.2.15 11:46

@Shari81 zkusila bych homeopatika, mi zachránila zdravý rozum. Nám už chybí jen 2 zuby a bude to kompletní. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6419
25.2.15 11:48

@kve-tinka a jaká homeo?? Zkusím cokoliv jen aby jí to pomohlo a mohla zas v klidu spát..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3931
25.2.15 11:50

@Shari81 Já malýmu dávám na zoubky chamomillu vulgaris 15 CH a ťuky ťuk zabírá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6870
25.2.15 11:50

@Shari81 chammomilla vulgaris, mají to snad v každé lékárně, tam ti řeknou i jak dávkovat, nebo si i přečti více na netu. Já bych to vyvážila zlatem. ;) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6419
25.2.15 11:55

@klarushka @kve-tinka díky moc, skočím do lékárny a snad to zabere…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
25.2.15 12:36

@Shari81 já ještě na stoličky používám krom té chamomily i homeočípky, poradila mi sousedka lékárnice a nedám na ně dopustit, jmenují se Viburcol, dají se právě kombinovat i s tou chamomilou, popřípadě když fakt je ouvej, tak ještě nakombinuju poloviční dávku nurofenu sirupu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
25.2.15 13:39

@Shari81 já nedám dopustit na MUNDISAL GEL, zatím jsme s ním přežili růst všech zubů i stoliček :pankac: pouzivala jsem ho i já na afty a fakt super :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bebuu
14.4.15 16:49

Ahoj,
syn ma skoro 5 mesicu a asi tyden takovou zvlastni vyrazku. Ma to asi na 4 mistech. Takove ostruvky, hrube na dotek, jakoby shluk vice malinkych pupinku. Je kojeny, nic zvlastniho jsem nejedla, pleny stejne, prasek na prani taky. A dnes jsem objevila spicku prvniho zoubku. Myslite, ze ta vyrazka muze byt z toho? :think:

• Citovat
  • Upravit
977
14.4.15 16:52

Spíš bych řekla atopická ložiska..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bebuu
14.4.15 16:55

@krakatice a z ceho by to mohl mit?

• Citovat
  • Upravit
396
14.4.15 17:46

Např. z očkování

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
977
14.4.15 21:00

Z tvrdé vody, pracího prášku, mýdla, krému, jídla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí