Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Tyjo když to tady tak čtu
náš má už zuby 4..bude mu 8 měsíců a klube se mu další, a zatim je teda uplně v pohodě, žádnej řev, žádný horečky prostě nic.. ![]()
Já vám tu jen du popřát pevný nervy, my si užili breku dost první tři měsíce, musí to být hrozný
![]()
@Janichka no a dalas ji něco? Třeba nurofen.?At se chuděrka muže vyspat.Vem si ju dopostele nebo chovej dokud ji to nezabere .Bude spat celou noc.
@mamo ja ji pokazde chovam dokud nezabere ale je za chvilku zase vzhuru. Viburcol nam nezabira a parkrat jsem ji dala panadol sirup ale bylo to uplne stejne:(
@mamo spime spolu uz od narozeni, v tom problem neni. Pokazde kdyz se vzbudi ji chovam dokud neusne ale vydrzi byt i nekolik hodin v noci vzhuru:(
@Janichka co vím od holek co toho hodně zkoušely tak panadol nezabírá
Já mam s tím Ibalginem baby opravdu dobrý zkušenosti, alespoň se oba vyspíme ![]()
Tak to je pruser.ja znam jen ten nurofen. malej tak do pul hodky spal.od bolesti davam ještě paralen.jen čtvrtku na lžičce ze štavou. poradila dr.je to levnějši verze sirupu. no jinak tě i malou lituju. každy ditě je jiny, ale to, že ji nezaberou leky je hnus.
@girlie sage koupim:) dekuju za radu
akorat v tom panadolu je cina latka taky ibalgin ![]()
@Janichka ja jsem to tak nemyslela.ja mam maleho v postylce, ale tak od pul noci je taky semnou. nerypu jen radim .pa ![]()
V panadolu je paracetamol a v ibalginu je Ibalgin ![]()
http://www.docsimon.cz/…-sirup-100ml
http://www.docsimon.cz/…-sirup-100ml
ted jsem se to dočetla ![]()
Tak my teď řešíme úplně stejnej problém, klubou se dolní jedničky, už jsou vidět pod dásněmi a je celej den vzteklá, špatně usíná, spí mi od půl osmé, to jsem ji musela chlácholit v náručí a od té doby už brečela asi 10×, ale vždy jen chvilku, že tam ani nemusím, pláče ze spaní, naštěstí ji to neprobudí úplně… nechci ale zakřiknout… teplotu malinko zvýšenou cca 37,2-4 po odečtu už asi týden, tak si raději zítra zajdu k dr. doma mám jen Nurofenový čípky. Calgel nepomáhá, Mundisal celkem jo, ale jen na chvilku ![]()
Ahojky, my taky pouzivame Calgel, a nemuzu si ho vynachvalit, zabira nam, i kdyz musim ted mazat casteji, protoze nam rostou stolicky a to jedna v pravo nahore, druha v pravo dole, a dalsi nam roste v levo dole, takze celkem 3 zuby nam rostou..A docela sila ted, jsme taky nevrly, v noci se casto budime, vcera jsem si dokonce malyho musela vzit k sobe do postele a spali jsme spolu a usnul teda az okolo 11 v noci,…Byli jsme asi hodinu a neco vzhuru no..
Taky davam nurofen, namazu mastickou, a kdyz nic, tak za chvili dam nurofen ale jen mensi davku, horecky nemyvame…
Taky kouseme si prstiky…
Holky a mají vaši drobci po Calgelu řidší stolici? Dneska kakal už 3× a má to i řidší..tak nevim jestli reakce na Calgel nebo prostě jen k zubům.
@jowana Naseho prcka, kdyz boli zuby ma ji tez ridci, kajdi mi teda jednou i nekdy dvakrat denne ..Ale nemyslim si ze to je z Calgelu, ale ze to je tema zubama..
@jowana je to k růstu zubů, dnes jsem byla u dr. a poradila mi Laktobacílky aby se obnovila střevní mikroflóra, používám od Swiss a pomáhá to, tak opět nasadíme