Růstový spurt?

61
31.10.11 19:40

rustovy spurt??

Ahoj maminky,
chtela bych se s vami poradit.Uz treti den moje mala stale breci,vyzaduje stale kojeni,doma mi spi max. po kojeni pul hodky,.v kocarku vydrzi tri-ctyri hodky kdyz jsme venku.Taky bych rekla,ze ji boli brisko.
Dnes jsem ji nakojila a dala i Nutrilon(poprve),usnula jak špalek a uz mi dve hodky chrupka..Nechci ji zatim ucit na UM,.Myslite si,ze je to ten rustovy spurt?Cetla jsem,ze to byva ve 3 a6 tydnu..a nam vcera byly 4 tydny,takze nevim:/
mate nejake rady prosim ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
61
31.10.11 19:44

jo a zapomnela jsem dodat,ze nejak ani necitim,ze by se mi nalivaly prsa :/ ..prijde mi,ze mi nejak klesly :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
31.10.11 19:52
Ahojky, no když ti po UM spí tak máš asi málo mlíčka? nebo jí to nejde z prsa pořádně vytáhnout.
miscala píše:
Ahoj maminky,
chtela bych se s vami poradit.Uz treti den moje mala stale breci,vyzaduje stale kojeni,doma mi spi max. po kojeni pul hodky,.v kocarku vydrzi tri-ctyri hodky kdyz jsme venku.Taky bych rekla,ze ji boli brisko.
Dnes jsem ji nakojila a dala i Nutrilon(poprve),usnula jak špalek a uz mi dve hodky chrupka..Nechci ji zatim ucit na UM,.Myslite si,ze je to ten rustovy spurt?Cetla jsem,ze to byva ve 3 a6 tydnu..a nam vcera byly 4 tydny,takze nevim:/
mate nejake rady prosim ?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
31.10.11 20:03

Jestli je mlíčka málo, tak přidáváním UM se to zhorší. Právě protrpěním toho plakání a častým kojením se produkce zvýší. Mně prsa „splaskly“ v 5. týdnu - to je jen srovnání nabídky s poptávkou (ne na dlouho, jak vidno). Nespavost, nabručenost a časté kojení jsou klasické příznaky spurtu, má to výhodu - jednou skončí. Na bolení bříška je tu sto diskuzí (masírovat, cvičit, držet v klubíčku a na tygříka,nahřívat, probiotika, sab simplex,…), snad něco zabere. Tak ještě chvíli vydrž a koj a koj :hug: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
macgorka1
26.2.13 13:11

Ahoj, ja mam podobny problem. Zitra nam budou 3 mesice a uz skoro 3 tydny je malej k nepoznani. Ve 2,5 mesici zacal mit hysteraky (asi z nudy),par dni potom jsem ho dala k prsu a pricucl se a hned se odpojil, pak prso hleda, zase se prisaje a takhle porad dokola, musim mu drzet hlavicku, aby se vubec najedl! Nevim, asi se mu libi ten zvuk, kdyz se odpoji. A ted tak od soboty je pres den porad nevrlej, porad by pobrekaval a hlavne mi od narozeni hajal v noci tak 4-5 hodin v kuse a pak me volal na kojeni, ale ted je to tak po 2 hodinach, ale nevim co ho budi vic, zda brisko, na ktere tak moc netrpel, nebo hladik! Uklidnete me, ze je to spurt, ktery brzy skonci!

• Citovat
  • Upravit
macgorka1
26.2.13 14:03

Ahoj, ja mam podobny problem. Zitra nam budou 3 mesice a uz skoro 3 tydny je malej k nepoznani. Ve 2,5 mesici zacal mit hysteraky (asi z nudy),par dni potom jsem ho dala k prsu a pricucl se a hned se odpojil, pak prso hleda, zase se prisaje a takhle porad dokola, musim mu drzet hlavicku, aby se vubec najedl! Nevim, asi se mu libi ten zvuk, kdyz se odpoji. A ted tak od soboty je pres den porad nevrlej, porad by pobrekaval a hlavne mi od narozeni hajal v noci tak 4-5 hodin v kuse a pak me volal na kojeni, ale ted je to tak po 2 hodinach, ale nevim co ho budi vic, zda brisko, na ktere tak moc netrpel, nebo hladik! Uklidnete me, ze je to spurt, ktery brzy skonci!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová

MVDr. Anna Musilová