Rychlá hra na TV Barrandov?

19.5.15 08:08

Rychlá hra na TV Barrandov?

Dobrý den, vyhrála jste některá v televizní soutěži „Rychlá hra“ na TV Barrandov? Jak se tam dovolat, jak to probíhá, co a jak udělat, můžete mi to prosím všechno popsat? Díky moc a všem přeji super den:) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1724
19.5.15 08:24

NIKDY v životě by mě nenapadlo tam volat :zed:

To jsem moc neporadila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
523
19.5.15 08:31

Ahoj, manžel tam jednou volal a i když do studia nikdo zrovna spojen nebyl, tak ho drželi na telefonu asi 10 min, aby z něj vyždímaly peníze. Po těch 10 ti minutách to vzdal, kdo ví jak dlouho by ještě čekal… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
19.5.15 08:32

To je nějaká taková: Ženská překecává a překecává a uhodni písmeno a město a značku auta apod.?

• Citovat
  • Upravit
2874
19.5.15 08:34

Však to řešili v „A dost“ - volali ohledně jednoho slova, provolali přes tři tisíce a nikdo je nespojil. Hra skončila a kde nic, tu nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
19.5.15 08:40

Jo, takže to je přesně taková hra. To teda nechápu, že existuje ještě někdo, kdo se nechá vyhecovat k zavolání. Mluví se o tom snad všude. Jestli máš dost peněz nazbyt, tak tam klidně zavolej.

• Citovat
  • Upravit
19.5.15 09:12

Díky za odpovědi:)Oni tam hlásí že se tam jen zavolá, odpoví na otázku, zavěsí se. A pak že Vám oni volají zpět…takže by to nemělo stát víc než těch 70,–Kč, ne? Právě nevím jak to všechno chápat, nechci aby mě to stálo víc než těch 70,–Kč, peněz moc nazbyt teda nemám…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
19.5.15 09:16
@hezkycesky píše:
Díky za odpovědi:)Oni tam hlásí že se tam jen zavolá, odpoví na otázku, zavěsí se. A pak že Vám oni volají zpět…takže by to nemělo stát víc než těch 70,–Kč, ne? Právě nevím jak to všechno chápat, nechci aby mě to stálo víc než těch 70,–Kč, peněz moc nazbyt teda nemám…:)
:mrgreen: tak to je hodně naivní myšlenka.. ne, počkáš si hezky na telefonu, on jim to někdo zaplatit musí, víš :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1800
19.5.15 09:28

Já tam jednou volala, ne sice přímo do téhle, ale obdobné, a v noci. Byl tam nějaký matematický příklad lehký jako facka. No ozval se mi automat, ženská z bo. rdelu prostě :D A pak mi to akorát mluvilo, čekejte prosím, jste v pořadí, před váma je pííp volajících…to píp, číslo tam nikdy řečeno nebylo :D Já čekala jak trubka, pořád píp píp píp a v televizi, proč mi nikdo nevolá, volejte :D
No nakonec tam prozradili úplně nesmyslný výsledek. příklad jsem pak dala třem profesorům matematiky a nechápali, jak došli k onomu výsledku. Takže nevolat! Navíc někde na netu bylo psáno, že ti lidi, co se tam „dovolají“ jsou taky automaty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
19.5.15 09:28
@hezkycesky píše:

Myslíš, že tu výhru vyplácejí ze svého?? Tu právě mají z těch naivů, kteří jim vydrží viset půl hodiny na telefonu :palec:

Já se teda divím, že vůbec ještě někoho může napadnout tam volat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.6.15 08:50

Teď na to koukám, zvíře na 4 písmena a už dali i nápovědu, že první je D a třetí O…takže je to určitě DROP…volala jsem tam (já naiva blbá), musela jsem odpovědět na lehkou otázku a pak mi jen řekli, že jsem odpověděla správně a ať zkusím štěstí znovu, určitě to vyjde… ani mě nepřepojili a to do studia nikdo zrovna nevolal… haha znova to zkoušet nebudu, ale je to 100% ten DROP, jsem zvědavá, jestli někomu těch 20 tisíc dají :lol:

• Citovat
  • Upravit
4918
3.6.15 08:54
@Anonymní píše:
Teď na to koukám, zvíře na 4 písmena a už dali i nápovědu, že první je D a třetí O…takže je to určitě DROP…volala jsem tam (já naiva blbá), musela jsem odpovědět na lehkou otázku a pak mi jen řekli, že jsem odpověděla správně a ať zkusím štěstí znovu, určitě to vyjde… ani mě nepřepojili a to do studia nikdo zrovna nevolal… haha znova to zkoušet nebudu, ale je to 100% ten DROP, jsem zvědavá, jestli někomu těch 20 tisíc dají :lol:

Někomu možná ano, jelikož jste jistě provolala nehoráznou sumu :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.6.15 08:55

Tak už poradili i 2 písmenko :lol: DRO_? A furt nikoho nenechají dovolat, fakt trapný :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.6.15 08:57
@BAZÁREK ANGIE píše:
Někomu možná ano, jelikož jste jistě provolala nehoráznou sumu :think:.

No jelikož jsem byla ve spojení jen asi 20 sekund, tak doufám, že opravdu jen těch 70 Kč..navíc nemám paušál, ale kredit, dobíjím si vždy jen 200 Kč, takže se nemusím bát, že by mi strhly nějaké tisíce :lol: no ale i těma 70 Kč jsem poučená :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
4918
3.6.15 09:01

A lidi volají a volají, není většího lákadla než snadný zisk :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová