Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj, prosím o tipy na rychlá jídla z rýže, už nemám fantazii. Hlavně do krabičky do práce. Díky ![]()
@maskovak píše:
Ahoj, prosím o tipy na rychlá jídla z rýže, už nemám fantazii. Hlavně do krabičky do práce. Díky
Rychlé mě napadá jedině rizoto z masové konzervy, to je rychlé
U nás se vaří a jí doma, takže extra rychlovky z rýže nevím ![]()
@maskovak K rýži se dá udělat jakákoliv zelenino-masová směs, záleží co máš ráda. Já si k ní dělám třeba krevety s cuketou a cherry rajčaty ochucené česnekem a citronovou šťávou. Nebo s ratatouille (a případně kuřecími kousky). Nebo s pórkem, hráškem a hlívou ústřičnou. Nebo cizrnu na kari v dýňové omáčce. Nebo cizrnu v indické omáčce (rajčata, kokosové mléko, koriandr, kari…). Nebo fazole z rýží, můžeš zkusit různé latinoamerické recepty.
@maskovak píše:
Ahoj, prosím o tipy na rychlá jídla z rýže, už nemám fantazii. Hlavně do krabičky do práce. Díky
Dělám rizoto, nebo smaženou rýži na všechny možné způsoby… s krevetama, s tuňákem, vejcem, s mletým, kuřecím, s tofu i zeleninu obměňuju podle nálady, někdy čerstvou, jindy mraženou někdy přidám sojovku… jo a přítel má rád i hovězí srdce nakrájené na malé kousky
No a pak rýži s omáčkou, nejčastěji dělám rajcatovou s masovým kuličkama
Jako malí jsme jedli doma rýži s játry v omáčce
@maskovak Orestuji čínskou zeleninu usmazim volské oko…a hotovo…nejraději mám když jsou vajíčka na hnilicko krásně se to po rýží táhne…