Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Lucisko, tak to je mi líto a u doktora jste nebyli? A je na prckovi něco jiného kromě té teploty? 100% bych zašla k doktorovi, může to být cokoli - třeba udělá krev, moč, nebo by to mohla být 5. nebo 6. nemoc…
Ach jo, já to říkám pořád, že děti mají být nemocné až od 15 let, a to ještě s písemným souhlasem rodičů ![]()
Nám teď nosí dcera ze školky takové lahůdky, tak se plácáme pořád v něčem ![]()
Držím pěsti, ať je líp ![]()
fragolo, gratuluji k 6.miminku a moc te obdivuji. Taky chci mit hodne deti. Jinak malej ma ciste ty horecky, uz 4dny. Pujdu zitra k doktorovi, je to divny. Jinak mu nic neni, akorat knuka a mamankuje jak mu neni dobre. U te 5.a6.nemoci jsou i jine priznaky. Nejhorsi je jak je mi ho lito a jsem bezradna kdyz nevim co mu je
Lucisko, malá měla u té šesté 4 dny „jen“ vysoké teploty, pak jí polevily a do rána se osypala, třeba to bude ono ![]()
Přeji brzké uzdravení, u nás čekám na reakci po očkování…
Luci, u Míši ta 6. nemoc probíhala úplně stejně jak psala Laducha. 4 dny teploty, byli jsme na krvi, moč se dělala, vše ok a pak se 5. den Míša osypal a bylo to
5. nemoc se projevuje jen zčervenáním tváří a horečkama, těch příznaků tam moc není, Věrka ji měla nedávno pátek večer horečka, sobota nic, neděle večer znova horečka, pak ještě horečka v pondělí a šmytec
Prý taky měla atypický průběh… Do toho vylezlo sluníčko, takže si nikdo červených tvářiček moc nevšímal…
Tak dej zítra vědět, jestli budeš mít chuť, jak jste dopadli
Držím pěsti, at je to brzo za váma
A díky za gratulaci ![]()
Ahoj. Tak mame za sebou odbery krve, vyter z krku a kompl.prohlidku a nic mu udajne neni. Doktor nechape, jeste ze u nej mel 38.9, jinak by me snad ani neveril
. Tak cekame do zitra. Pokud to neklesne a bude mit vic jak 39, zitra mame prijit s ranni moci. Zatim ma norm.teplotu, kleslo to,tak snad ![]()
Ahoj Luci,
teda, to je záhada… Takže ani ta 5. nebo 6. nemoc to není
Já se přiznám, že jsem vždycky děsně vycukaná z toho, že má prcek horečku a neví se, z čeho to vlastně je
A zoubky by to být nemohly? Fakt hotová detektivka… Tak moc držím pěsti, ať už je prcek konečně dobrej a nemoci se vám vyhýbají obloukem
![]()
Zoubky mozna ano. Casto rika ze ho boli pusinta a zoubky. Ale tezko rict. nic tam zdureleho nema, vse nacate je vyklubane. Ono totiz kdyz nasi hodne starou babicku boli zada, simonka najednou taky boli - zadicka
. Tak snad to bude. Tak at se vam dari, hezky si tehotni a doufam ze se na nejake diskuzi zase potkame. Hezky se s tebou povida
. Ahoj
Luci, ty jsi z Třebíče? No fakt, tý brďo
Tady s tebou drbu po netu a jsme z jednoho města
To je fakt haluz
Tak držím pěsti, ať jste hodně zdraví, bez toho je to na houby ![]()
Příspěvek upraven 17.06.10 v 21:30