Rychlé otěhotnění

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1173
14.3.13 19:57

Rychlé otěhotnění

Ahoj holky,

potřebovala bych radu… Mám 21-ti měsíční dcerku a od ledna tohoto roku se snažíme o druhé mimi. Na začátku ledna jsem vysadila HA a menstruaci mám po cca 30- ti dnech… Vše je ok, jen potřebuji do června otěhotnět kvůli práci :zed: ( nesmím nastoupit a potřebuji být těhu a jít na neshopenku a to kvůli výše mateřské)… Tento měsíc jsme měli styk cca po 2 - 4 dnech pravidelně a dnes zase ta potvora dorazila :pocitac: neberu žádné pilulky, ani nic :lol:
Začala jsem se dívat po nějakých účinných vitamínech a tabletkách… Našla jsem clostil, sarapis mensis, nosifol, femigard atd. Jaké máte prosím zkušenosti a co by jste mi doporučili? Zítra jedu do lékárny nakoupit ovu testy a nějaké ty tabletky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21848
14.3.13 20:00

Noo, já ti akorát řeknu, že čím víc to budeš hrotit, tím hůř otěhotníš… :think: To je prostě zákon schválnosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
14.3.13 20:02

Já vím, ale když já už opravdu nemám čas :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
14.3.13 20:03
@Seizdra píše:
Noo, já ti akorát řeknu, že čím víc to budeš hrotit, tím hůř otěhotníš… :think: To je prostě zákon schválnosti

tak pod to se také podepisuju!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
14.3.13 20:05
@Luli84 píše:

To řekni své ovulaci, vaječníkům a „sprmíkům“… Na tohle fakt návod není, to by tu jinak nebylo tolik bezdětných snažilek, kdyby tohle šlo takhle nalajnovat… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.3.13 20:05

Mam podobny problem jako Luli84 :-) ale ja HA neberu uz od listopadu a porad nic :-(

• Citovat
  • Upravit
6836
14.3.13 20:06
@Luli84 píše:

Tak jste to měli možná zkoušet dřív. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
14.3.13 20:06

Holt když si člověk dělá plány, tak se pánbůh směje. Vyprdla bych se na nějaké pilulky, nemám pocit, že by to něčemu zásadnímu pomohlo, pokud máš cyklus pravidelný. Koupila bych leda tak pořádný teploměr a poctivě měřila a zaznamenávala, kdy proběhl styk, ať vidíš, kdy máš ovulaci a zda se do ní vůbec trefujete v nějakém rozumném inetrvalu. Jinak je ale od ledna zkrátka poměrně dost brzo a to mimino nemusí přijít na lusknutí prstem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
14.3.13 20:09

@Luli84
Stres ti opravdu moc neprospěje - ale chápu tě ;)
Mi pomohly ty ovulační testy - zjistila jsem, že mám ovulaci až 20 den cyklu! 8o Tak jsem hupla na manžela, po… jsem 30 minut ležela a hups, jsou tu // :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
14.3.13 20:09

Vypočítat plodné dny(jsou na netu na to kalkulačky) - pánev a nohy nahoru :mrgreen: Do 2.měsíců jsem byla těhotná :palec: Jinak souhlasím s holkama @Seizdra @Elektra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eevcca
14.3.13 20:10

Opravdu nevim zda to bylo tim, ale ja jsem otehotnela pokazde co jsem zacala brat wobenzim. poprve jsem si chtela tim vylecit gyn problemy. I pres antikoa prasky jsem po mesici brani wobenzimu zjistila ze jsem tehu. Pak jsem je nasla v rijnu minuleho roku a rekla jsem si ze je doberu protoze jsou hroze drahe a leci snad vse a najednou v pulce listipadu sem zjistila ze jsem zase tehotna a to sme si davaly jen pozor bez antiko a najednou kapka lasky stacila, takze si rozhodne myslim ze to bylo tim wobenzimem. Po treti do toho ale radeji nejdu. Takze jsem je darovala mamce na revma.

• Citovat
  • Upravit
101525
14.3.13 20:17

@Luli84 Já nějak nechápu, proč potřebuješ otěhotnět do června, co tak koukám na metřík, tak první dítko je narozeno 2011, takže máš ještě víc jak rok čas.
A už vůbec nevím proč bys kvůli výši mateřské nemohla nastoupit 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
14.3.13 20:20
@j.a.n.i1 píše:
@Luli84 Já nějak nechápu, proč potřebuješ otěhotnět do června, co tak koukám na metřík, tak první dítko je narozeno 2011, takže máš ještě víc jak rok čas.
A už vůbec nevím proč bys kvůli výši mateřské nemohla nastoupit 8o

Tak šla na 2 roky třeba? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
14.3.13 20:20

Chceš-li pána boha rozesmát, řekni mu své plány :nevim: jediná rada, na Clostilbegyt bez lékařského dohledu zapomeň, to je pěkný hnůj, já třeba měla po něm pěknou cystu 8*8cm, to kdyby ruplo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
14.3.13 20:46

Nemyslím si, že pomůžou vitamíny. Spíš se trefit v dobré dny.. Nejlepší by asi bylo milovat se obden, to je jistota.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí