Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky holky… ![]()
Chtěla bych se zeptat jestli máte některá zkušenosti s obrácenou dělohou dozadu a syndromem PCO ve snaze k otěhotnění jestli se to některé podařilo přirozenou cestou… Snažíme se od června lonského roku a stále nic brala jsem clostelbegit a byla mi doporučena laparoskopie tak se na ní chystám..Děkuji za odpovědi..Hezký den ![]()
Ahoj, mam zakloněnou dělohu i SPCO ale hned jak mi ho zjistili tak jsem byla na laparce. A výsledek je v metříku ![]()
@smilestrawberry píše:
Ahoj, mam zakloněnou dělohu i SPCO ale hned jak mi ho zjistili tak jsem byla na laparce. A výsledek je v metříku
Wau gratuluju mám radost..:) Děkuji za naději..:) Jak dlouho jste sesnažili? A jakou polohu jste praktikovali při retroverzy dělohy? Byla mi doporučována ze zadu..:)
Ja mam obracenou delohu a cysty na vajecnikach ( krevni testy mam v poradku, jen myslim ten pomer LH:FSH mam vetsi, ale to uz se tady nebere jako priznak) a otehotela jsem hned prvni mesic.
@Andrejka22 v unoru jsem byla na laparce a v září se zadařilo(plus ještě 6mesíců předtím), co se tyče polohy, myslim že je uplně jedno jaká ![]()
Mám obrácenou dělohu, nejspíš od prvního porodu - nevím, podruhé jsem otěhotněla hned napoprvé
a to že ji mám obrácenou se dozvěděla až na kontrole na gynekologii…přeju úspěšné snažení