Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
tak už vidím ty návody.. máš to vždy 50:50.. můžeš se na hlavu postavit, ale ovlivnit to nelze.. i když babské rady tvrdí něco jiného, vždy to zůstane jen na přírodě ![]()
Naprosto souhlasim tady s @martina.se
Priroda si to zaridi sama.Je to 50:50…Bud holka nebo kluk!!!
Mam tedy syna, ale jako druhy ditko bych chtela holcicku taky, ale kdybych mela kluka nevadi, ale vzdy jsem si prala mit parecek doma..
Tak uvidime casem co budeme mit..Je to na prirode.
@martina.se píše:tak už vidím ty návody.. máš to vždy 50:50.. můžeš se na hlavu postavit, ale ovlivnit to nelze.. i když babské rady tvrdí něco jiného, vždy to zůstane jen na přírodě
přesně tak ![]()
Mě to intimní nepříjde, přes počítač stejně nikdo nevidí jak to dělám
ale k věci, myslím že je to pitomost, ale švára říkal že když chceš holku, musíš zezadu
a holku mají
a on je farář, tomu bych věřila ![]()
Minule jsem tu četla, že máš podvázat jedno varle. Ale teď nevím jestli levý nebo pravý ![]()
Jeeej to zase bude ![]()
dle mě jsou tohle neovlivnitelné pitomosti a pouhé domněnky, jak počít to či ono pohlaví
@Deborah u nás maj všichni holky, všichni předpokládali, že budu mít též holku a jak to dopadlo
Kamarád na holčičce pracuje už 10 let, má 5 kluků
a vyzkoušeli fakt všechno - od poloh, přes bylinky až po jánevimco
.. tímto tempem se dopracují ke klabzubově 11tce.. mám takového tucha, že brzy oznámí, že čekají další dítko a já jen čekám, kdy budou opět shánět modré oblečky…
![]()
@ohýnek píše:
Mě to intimní nepříjde, přes počítač stejně nikdo nevidí jak to dělámale k věci, myslím že je to pitomost, ale švára říkal že když chceš holku, musíš zezadu
a holku mají
a on je farář, tomu bych věřila
a sakra.. někde jsme udělali chybu
![]()
Podobna diskuze zde uz jednou byla mam dojem…
![]()
Nekdo zde kdysi psal ze v levym jsou holky a v pravym varleti kluci, nebo obracene ted nevim, to jse se nasmala kdyz to nekdo sem psal do jedne diskuze.
… @tamata Podvazat varle hihi..
![]()
Podle tohodle kalendaře mi vyšel kluk a kluka taky mam a svadrovy podle nej vychazeli holky a ma doma dvě.
Tak pry je vetsi sance na holku, kdyz to probehne pred ovulaci. Ale nevim, u nas pri obojim to tak bylo a mame holku a ted cekam kluka.. Takze jako u vseho 50:50 ![]()
No, tak vidím, že některé jsem pobavila
, tak aspoň se zasmějete; jinak u nás jsou spíš taky holky…až teď se to nějak změnilo
Ahoj, omlouvám se za anonym, ale téma mi příjde příliš intimní a proto raději anonymně; chci se zeptat zejména maminek holčiček, jak počaly? Měly jste sex často nebo jen občas /třeba jednou za dva, tři dny/ a nebo jste měly sex před ovulací a pak ne? Máme už chlapečka a ráda bych holčičku /partner to tak neřeší/; samozřejmě budu mít radost, ikdyž to bude druhý chlapeček, ale co kdyby… děkuju za odpovědi