Po laparoskopii - bez ovu - třetí měsíc

Anonymní
13.3.13 07:49

Po laparoskopii - bez ovu - třetí měsíc

Ahoj,

jsem už malinko zoufalá :-( Holky po laparce, stalo se vám některé, že jste neměla ovulaci třeba 3. měsíce? :-( já jsem teď 3. měsíc od laparky a ovu asi opět nebude…Děkuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
402
13.3.13 08:03

Ahoj anonymní, buď v klidu, já po vysazení antikoncepce neměla sama od sebe rok ani ovu, ani menstruaci :( Teď jsem měsíc po laparce a zase nic, takže ve Čt hurá na vyvolávačku, jako vždy :nevim: Jo a taky záleží, zjistili ti na laparce něco? Já mám PCO, takže u mě to tak bohužel je kvůli tomu :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.3.13 08:06

@Elen25 Mě právě řekli, že je vše v pořádku, ale i předtím jsem ovu neměla pokaždééé :-(… A léčí ti nějak to PCO? :kytka:

• Citovat
  • Upravit
402
13.3.13 08:12

No já jsem teď měsíc po laparce, samozdřejmě jsem to zase nedostala :nevim:, takže po vyvolávačce mi už nasadí hormonální léčbu…clostík + utroš, tak se uvidí. Jo a hned po laparce jsem začala brát Nosifol, prý je to moc dobré na vnitřek a tak, nějaký souhrn vitamínu, tak uvidím, jestli se to na ultrazvuku nějak projeví ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.3.13 08:20

@Elen25 Ten nosifol si asi taky koupím..už taky nevím kudy kam.. :roll: clostík už jsem měla…Hodně štěstí ti přeju :hug:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex