Cysta nebo možnost těhotenství

3264
12.3.13 18:39

cysta nebo možnost těhotenství

Dobrý podvečer,

měla bych malý dotaz. Jsem 24DC, asi 10-12 dní po ovulce. Jenže týden mě již šíleně bolí prsa a musím říci, že se mi i zvětšily, což mě nikdy nebolely, jen týden před MS bradavky, ale ty ted vůbec. Po každém jídle je mi špatně (jen od žaludku), teplotu si hlídám, je nad 37.
S přítelem jsme měli nechráněný napůl sex (půl do mě půl ven) dítěti bychom se nebránili, ale zatím se o něj nesnažíme, necháváme to náhodě. Těhotenství nevylučuji, ale ani se k němu moc nepřikláním. Spíše bych chtěla vědět, jestli takové příznaky (nevolnost, zvýšená BT) je i u cysty.

Děkuji za názor :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19131
12.3.13 18:44
@janka23 píše:
Dobrý podvečer,

měla bych malý dotaz. Jsem 24DC, asi 10-12 dní po ovulce. Jenže týden mě již šíleně bolí prsa a musím říci, že se mi i zvětšily, což mě nikdy nebolely, jen týden před MS bradavky, ale ty ted vůbec. Po každém jídle je mi špatně (jen od žaludku), teplotu si hlídám, je nad 37.
S přítelem jsme měli nechráněný napůl sex (půl do mě půl ven) dítěti bychom se nebránili, ale zatím se o něj nesnažíme, necháváme to náhodě. Těhotenství nevylučuji, ale ani se k němu moc nepřikláním. Spíše bych chtěla vědět, jestli takové příznaky (nevolnost, zvýšená BT) je i u cysty.

Děkuji za názor :)

u cysty asi ne, ale zvýšená BT i větší prsa jsou normální v druhé půlce každého cyklu…doporučuju test, ten ti řekne co potřebuješ slyšet ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1110
12.3.13 18:51

Nojo. to může být cokoli. ale i to těhotenství. nejlepší je doktor, ten Ti to řekne. my když jsme si mysleli, že by bylo možné abych byla těhotná tak nic. a až nás to nenapadlo, tak ejhle a bylo to tam :mrgreen:, takže si vlastně ani neuvědomujeme, kdy se to stalo. asi máme takovou sklerózu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
12.3.13 18:59
@Adduše píše:
Nojo. to může být cokoli. ale i to těhotenství. nejlepší je doktor, ten Ti to řekne. my když jsme si mysleli, že by bylo možné abych byla těhotná tak nic. a až nás to nenapadlo, tak ejhle a bylo to tam :mrgreen:, takže si vlastně ani neuvědomujeme, kdy se to stalo. asi máme takovou sklerózu :nevim:

No dotkor to takhle brzo právě neřekne…to spíš ten test :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3264
12.3.13 19:13

No já se právě bojím už té cysty, taková mírná nevolnost po každém jídle už asi 4 den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2328
12.3.13 19:31

@janka23
Ja trpim na cysty hodne. Ted jsem 5. den po treti laparo kvuli cyste a nikdy mne teda zle po jidle nebylo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1110
12.3.13 19:52

@alenka84 taky pravda. tak prvně test a podle menstruace doktor. já jsem testy dělala tři a všechny byli pozitivní, síla čárky se postupně zvyšovala. ale i tak jsem tomu nevěřila na 100%.
@janka23 ale ta nevolnost po jídle mi přijde divná. taky bych to na tu cystu neviděla. zase je pravda, že různý potíže se projevují u různých lidí různě ( jak použít v jedné větě 3× slovo různě :D:D)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
12.3.13 20:13

Cysta to nebude, ta tohle nedělá, neměla by způsobovat ani pozitivní test, protože cesta nevylučuje HCG - pokud se nejedná o cystu žlutého tělíska, to se už ale pak jedná o regulérní těhotenství. Cyst mám plný vaječníky a nikdy jsem nepociťovala žádné změny, kromě občasného pobolívání v podbřišku. BT je zvýšená v druhé půlce cyklu vždycky, klesá až těsně před MS nebo s příchodem MS. Nevím, jak dlouhé máš cykly, kdy má dojít MS, ale počkala bych a testla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3264
12.3.13 20:39

Dobře, počkám tak týden a uvidím, zatím nebudu řešit :)jinak MS mívám tak 33-35 DC, tak času zatím dost a poslední MS byla 17.2.
děkuji za názory
:mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
17.11.15 07:25

Ahoj holky, obnovuji diskuzi, myslíte, že při cystě může být zvýšená bt? Moc děkuji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí