Snažilky duben 2013

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
90
12.3.13 12:42

Snažilky duben 2013

Ahojky holky. Chcem se začít snažit v dubnu. Jestli tu je některá taky taková, budu ráda když se přidá :).Jsem po umělém přerušení :( a začátkem dubna to můžem začít zkoušet znovu.Tak doufám že se nám zadaří co nejdřív ať se můžem znovu těšit a radovat, i když nevím jak si to užiju, ještě pořád myslím na první těhu. Tak budu ráda když mi napíšete a budem čekat společně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2727
12.3.13 12:53

Ahojky, my bychom se taky chtěli začít snažit na jaře, chtěli bysme pak únoráčka, nebo březňáčka. :) nevím teda zatím jestli to půjde, napřed musí dopadnout genetické testy, ale musí dopadnout dobře!! už máme vybraná jména i v kočárkách máme favorita, takže musí, musí, musí!! :palec: jen přesně nevím kdy, moje mamina byla pomalu „samosprašná“ :lol: jinak to přerušení mě moc mrzí :,( ale musíš věřit, že teď už bude jen líp. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
12.3.13 13:41

Ahoj, my se taky budeme snažit až od dubna/května nejdřív. Já čekám na svou první MS po potratu a pak už jdem na to… Bála jsem se, aby moje tělo fungovalo v pořádku, tak jsem si ověřila, že mám ovulaci, ale další měsíce nic kontrolovat nebudu. První dceři jsou dva roky, tak tomu další dva ročky dáme a třeba do té doby se zadaří i bez „nahánění duchů“ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
12.3.13 13:44

Ahojky, jestli nevadi, tak bych se rada pridala, sice jsme se nesnazili, chteli jsme se zacit az tak v srpnu, ale nejak nam to ujelo, tak ted cekam co bude:-)jeste k tomu jsem se na leto chtela dostat do formy, tak jsem kazdy den cvicila.tak ted radsi necvicim, ani bych nemohla, protoze me boli bricho a jsem strasne nafoukla a mam zacpu.bylo to v patek rano, tak nevim kdy si mam udelat test, do ms to nevydrzim:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2727
12.3.13 14:03

@Timea81 já ti bohužel moc neporadím, vlastní zkušenost zatím žádná :nevim: ale na TT mi to přijde ještě moooc brzo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
12.3.13 14:50

@mookiee zkusim to ze zvedavosti zitra rano a uvidime:-) ja u prvniho byla prave taky takhle nafoukla a bolelo me bricho kdyz jako neco na nej tlacilo, vsechno jsem musela mit pod pupkem a tehotenske kalhoty jsem si musela koupit uz v prvnim mesici:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
13.3.13 10:59

Mookiee:To je krásný jak to máte naplánovaný :potlesk:.Snad nám sem brzy napíšeš, že si našla // :).Jo taky doufám že žádný problém nenastane a zadaří se co nejdřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
13.3.13 11:04

Timea81:Už jsis dělala testík, jak dopadl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2727
13.3.13 11:16

@kytka22 no spíš to mám naplánovaný já, přítelovi je celkem jedno kdy se mimi narodí, ale mě prostě přijde lepší brzký jarňáček, nebo jarňáček. :) chci se vyhnout navlíkání mimi do padesáti vrstev v zimě a taky, strašně se mě líbí mimi v létě v korbičce pomalu nahatý :srdce: jasný že se nám to povede, musí! a co jména, máte už? já jsem na jména strašně ulítlá, přítelovi už z toho občas hrabe a klepe si na čelo, že ještě není ani fazolka a já už melu o jménu. nedej bože o kočáru. :D
@Timea81 jj, už sis dělala ten test? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
13.3.13 11:18

@kytka22 jak jsem predpokladala zatim jeste nic:-))ale ta zacpa a ten bolavy pupek me stve, nevite jestli na to neco je i kdybych byla nahodou tehotna?:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
14.3.13 12:33

timea81

Tak s tím nemám zkušenosti, zajdi k doktorovi. A to cvičení bych radši odložila dokud nemáš jistotu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
14.3.13 12:37

mookiee

Ahojky.Ne jména ještě nemáme. Při prvním jsme se jen tak bavily ale nic konkrétního jsme neurčili :) A ty už máš děti? Na věci taky koukám to asi každá je v tomhle ulítlá, tomu nejde oddolat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2727
14.3.13 12:39

@kytka22 nene, my ještě děti nemáme, ale já už cítím jak se mnou hormony cloumají. :zed: :lol: už bych strašně moc chtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
14.3.13 12:40

rajada

Ahoj. Já taky čekala až se dám do pořádku. První ms jsem už mněla tak čekám jestli i druhá dorazí :) To mně mrzí, že ti to dopadlo takhle.Ale snad se nám všem zadaří. Drž se :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
14.3.13 12:43

mookiee

To mi vykládej, já se těším jak malé děcko :dance: Když vidím ty věcičky kolem, nádhera. Tak snad některá z nás jsem napíše ty // :D Já si říkala že se moc těším ale těšila jsem se hodně moc. Už při prvním jsem cítila neskutečnou radost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí