Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky holky. Chcem se začít snažit v dubnu. Jestli tu je některá taky taková, budu ráda když se přidá
.Jsem po umělém přerušení
a začátkem dubna to můžem začít zkoušet znovu.Tak doufám že se nám zadaří co nejdřív ať se můžem znovu těšit a radovat, i když nevím jak si to užiju, ještě pořád myslím na první těhu. Tak budu ráda když mi napíšete a budem čekat společně ![]()
Ahojky, my bychom se taky chtěli začít snažit na jaře, chtěli bysme pak únoráčka, nebo březňáčka.
nevím teda zatím jestli to půjde, napřed musí dopadnout genetické testy, ale musí dopadnout dobře!! už máme vybraná jména i v kočárkách máme favorita, takže musí, musí, musí!!
jen přesně nevím kdy, moje mamina byla pomalu „samosprašná“
jinak to přerušení mě moc mrzí
ale musíš věřit, že teď už bude jen líp. ![]()
Ahoj, my se taky budeme snažit až od dubna/května nejdřív. Já čekám na svou první MS po potratu a pak už jdem na to… Bála jsem se, aby moje tělo fungovalo v pořádku, tak jsem si ověřila, že mám ovulaci, ale další měsíce nic kontrolovat nebudu. První dceři jsou dva roky, tak tomu další dva ročky dáme a třeba do té doby se zadaří i bez „nahánění duchů“ ![]()
Ahojky, jestli nevadi, tak bych se rada pridala, sice jsme se nesnazili, chteli jsme se zacit az tak v srpnu, ale nejak nam to ujelo, tak ted cekam co bude:-)jeste k tomu jsem se na leto chtela dostat do formy, tak jsem kazdy den cvicila.tak ted radsi necvicim, ani bych nemohla, protoze me boli bricho a jsem strasne nafoukla a mam zacpu.bylo to v patek rano, tak nevim kdy si mam udelat test, do ms to nevydrzim:-))
@Timea81 já ti bohužel moc neporadím, vlastní zkušenost zatím žádná
ale na TT mi to přijde ještě moooc brzo.
@mookiee zkusim to ze zvedavosti zitra rano a uvidime:-) ja u prvniho byla prave taky takhle nafoukla a bolelo me bricho kdyz jako neco na nej tlacilo, vsechno jsem musela mit pod pupkem a tehotenske kalhoty jsem si musela koupit uz v prvnim mesici:-)
Mookiee:To je krásný jak to máte naplánovaný
.Snad nám sem brzy napíšeš, že si našla //
.Jo taky doufám že žádný problém nenastane a zadaří se co nejdřív.
@kytka22 no spíš to mám naplánovaný já, přítelovi je celkem jedno kdy se mimi narodí, ale mě prostě přijde lepší brzký jarňáček, nebo jarňáček.
chci se vyhnout navlíkání mimi do padesáti vrstev v zimě a taky, strašně se mě líbí mimi v létě v korbičce pomalu nahatý
jasný že se nám to povede, musí! a co jména, máte už? já jsem na jména strašně ulítlá, přítelovi už z toho občas hrabe a klepe si na čelo, že ještě není ani fazolka a já už melu o jménu. nedej bože o kočáru. ![]()
@Timea81 jj, už sis dělala ten test? ![]()
@kytka22 jak jsem predpokladala zatim jeste nic:-))ale ta zacpa a ten bolavy pupek me stve, nevite jestli na to neco je i kdybych byla nahodou tehotna?:-)
Tak s tím nemám zkušenosti, zajdi k doktorovi. A to cvičení bych radši odložila dokud nemáš jistotu ![]()
Ahojky.Ne jména ještě nemáme. Při prvním jsme se jen tak bavily ale nic konkrétního jsme neurčili
A ty už máš děti? Na věci taky koukám to asi každá je v tomhle ulítlá, tomu nejde oddolat ![]()
@kytka22 nene, my ještě děti nemáme, ale já už cítím jak se mnou hormony cloumají.
už bych strašně moc chtěla.
Ahoj. Já taky čekala až se dám do pořádku. První ms jsem už mněla tak čekám jestli i druhá dorazí
To mně mrzí, že ti to dopadlo takhle.Ale snad se nám všem zadaří. Drž se ![]()
To mi vykládej, já se těším jak malé děcko
Když vidím ty věcičky kolem, nádhera. Tak snad některá z nás jsem napíše ty //
Já si říkala že se moc těším ale těšila jsem se hodně moc. Už při prvním jsem cítila neskutečnou radost ![]()