Snažilky duben 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
233
18.3.13 15:51

Omlouvam se za chybi, pisu z mobilu a malej me tady furt nekam taha:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
18.3.13 16:57

mookiee

Ahojky. Mně bylo řečeno, že stačí je brat měsíc před :) Pokud se chceš domluvit s mudr tak by tě mněl vzít, maximálně zaplatíš 30 kč. Na ty vitamíny se ho zeptej, určitě ti poradí. S tou ms to nevím, snad to nebude takový problém, ale to by ti tam mněl vše říct :D Vše ti vysvětlía když nevíš tak se ho zeptej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
18.3.13 17:54

Je možné, že sou některé cykly anovulační? i po vysazení antikoncepce před půl rokem a déle?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
18.3.13 19:16

@berunkap
já jsem taky měla podezření, že mám anovulační cykly a byl mi nasazen clostilbegyt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
19.3.13 07:16

A pomohlo to, měla jsi pak ovulaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
19.3.13 08:55

@berunkap
asi ano, (věděla jsem, kdy mám ovulaci, měla jsem šílené bolesti na vaječnících)sice se nám za tu dobu co jsem ho brala, nezdařilo, ale jak už jsem to přestala brát, tak se povedlo, ale dopadlo to tím mimoděložní těhu :-(
Tento měsíc se nám zřejmě opět zdařilo, ale bohužel to odešlo se zpožděnou menstruaci :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
19.3.13 09:29

Holky, já čekám na MS jak na smilování, už měla předevčírem přijít. Jsem po potratu (bez revize) a na MS musím počkat, aby mě dr. mohla zkontrolovat a my se pak mohli zase snažit. Ještě tomu dám 2 týdny, ale bojím bojím. Styk byl v tomto měsíci jen jednou, a to dva dny po ovulaci, tak doufám, že se nic nechytlo, dr. by mě pěkně zprdnula :) Nebo vlastně i doufám, že se chytlo, ale víte jak… Chtěli jsme se snažit od května, ale kdyby se zadařilo už teď, naštvaná bych nebyla :) Nejsem zvyklá nevědět, co bude, cyklus jsem měla pravidelný po 28 dnech, vždycky jsem věděla, kdy mrcha přijde a teď jen čekám čekám čekám a nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
19.3.13 09:36

Me uz se asi pomalu rozjizdi ms, mela jsem hnedy vytok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
19.3.13 12:11

Verulek - to mě mrzí, jeslti se to nepodařilo…já sem přemýšlela, že pokud bych potratila podruhé, šla bych to asi řešit s gynekologem…já sem měla mít měsíčky včera a ztím pořád nic, ale moc tomu nedávám…nevidím na sobě žádné příznaky možného těhotenství…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
19.3.13 14:21

Ahojky.Tak koukám že nás tu hodně čeká na ms :) Já čekám druhou, první jsem mněla 18.2. takže už by mněla dorazit a nic. Když nemá dojít dojde a teď na ni čekám jak na smilování :cert:
Verulek:to je škoda že se to nechytlo :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
19.3.13 14:25

berunkap

Ahoj, vítej mezi námi. To máme asi každá strach že to nepůjde. Nezbývá než zkoušet a čekat :mrgreen: Chce to jen čas. i když já jsem taky nedočkavá :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
19.3.13 14:45

@berunkap
no nic se nedá dělat, tak máme s manželem před sebou další měsíc snažení :-) snažíme se o druhé miminko už 1,5 roku :-( a 2× se zadařilo vlastně loni v srpnu to mimoděl. to mi odebrali levý vejcovod a asi tento měsíc s tím, že to bohužel odešlo s tou opožděnou MS :cert: ale aspoň víme, že dítě mít můžeme :-) a to je hlavní :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
19.3.13 14:48

@kytka22
to je škoda, ale snad se zadaří příště :-)
HOLKY
jak dlouho se snažíte??
A kolik Vám je let??
Jste vdané nebo svobodné?? A o které dítě se snažíte??
AŤ SE TROŠKU POZNÁME
 ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
19.3.13 15:07

verulek

My se budem snažit po dvou a půl měsíce od přerušení :,Příští týden jdu k mudr, ať se můžem domluvit na dalším snažení. Právě čekám jestli ta ms dorazí! Jsem svobodná,30 let :) Bude to naše první, už aby to bylo.To čekání je šííílenééé :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2727
19.3.13 15:15

@Verulek jáááááj, tak to mě mrzí. :cert: takže, my se ještě nesnažíme, chcem tak květen/červen/červenec, napřed musí dopadnout gen. testy, musím udělat jedny státnice a najít si práci (jsem na ÚP :x ). Jsem svobodná a jsme zatím bezdětní. Teda jedno už máme, psí slečnu, čivavku, to je fakt takový naše mimi. :dance: a za měsíc mi bude 27.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí