Snažilky duben 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
118
25.3.13 16:44

Trvalo to asi 3 mesice, ale skoncilo to uz v 6.tydnu, odeslo to samo, na revizi jsem nebyla a kolik je ti let? mne 28.taky mi rikali ze v zime se casteji potraci, tak kde je to jaro?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118

Trvalo to asi 3 mesice, ale skoncilo to uz v 6.tydnu, odeslo to samo, na revizi jsem nebyla a kolik je ti let? mne 28.taky mi rikali ze v zime se casteji potraci, tak kde je to jaro?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2727
25.3.13 16:50

Holky, jak u vás probíhá ovu? já jsem to nikdy nezkoumala, ale dr. mi nasadil Proveru, mám to málo nepravidelně. a teď od víkendu mě docela dost bolí prsa a trochu jsem cítila i podbřišek. je možný že je to u mě příznak ovu? nikdy jsem tohle hlavně ani neměla, spíš mě píchalo občas na pravém vaječníku. tak jestli to není taky po tý proveře? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1045
25.3.13 17:15

@mookiee ahojik ja beru proveru uz3mesice 10 dni vzdy… a ted sem k tomu nasadila clostik 3-7 cc… u provere mam pravidelnou ms vzdy tak 28-29 den… po provere me boleli taky desne prsa a to byla prvni davka a podbrisku taky tak sem si koupila ovu test a byly tam //… jinak ted uz poznam ze je ovu ze obcas pichne v podbriskem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
25.3.13 17:33

Já poznám taky ovu, ale copak by mě napadlo ze prijde az 28. den, vážně jsem si myslela že sou to příáznaky začínajícíc menstruace a ono nic a sex nebyl…pěkně mě to štve :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1637
25.3.13 18:49

Ahoj holky, tak o těch potratech v zimě jsem ani nevěděla, ale tak jaro už je za dveřmi, je to lásky čas, tak to by bylo aby se nám nepovedlo :-D v létě už se tu budem chlubit plnými brisky ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
26.3.13 07:22

Ahoj. Mně je 25. já mám při ovu bílkovitý výtok 11.-12DC a bolí mě v podbříšku. Zkus ovu testy a budeš mít jistotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
26.3.13 07:54

Dobre, ty ovulacni testy vyzkousím, zacnu testovat tak 11. den a uvidíme…a co ty? už přišla menstruace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
26.3.13 08:52

Ahoj

Ahojky holky. Konečně jsem se sem dostala :).Koukám že nás je čím dál víc, to je super :potlesk: Vítám všechny. Tak mně došla druhá ms v pátek. Můžu se zeptat jak počítáte další ms od té předchozí? Mně došla od prvního dne té první po 32 dnech. Takže myslím že dobrý. V pátek se chystám k mudr. a pak snad hurá na to :lol: Ovu testy jsem ještě nezkoušela. Zkusila jsem to vypočítat tady na stránkách tak uvidím jestli to funguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
26.3.13 09:16

Dobré ráno, já nikdy ovu testy a nic takového nedělala syn se poved na poprvé a ted mám nervy abych do léta otěhotněla abych to stihla do konce rodičáku nemám práci tak se nechci hlásit na pracák. a kde si tady našla výpočet tech dní nako to nemůžu najít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
26.3.13 10:12

Výpočet na ovulaci je fajn, ale jen pokud je cyklus pravidelný…já ho měla minulý měsíc 28 dní a teď 36, takže pěkně na nic, ale věřím, že tento měsíc otěhotním, tak doufám že se to povede a nebudu sama :-)musíme věřit holky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
26.3.13 14:28

Evista

Zkus tenhle, psali holky že je dobrý - :) http://www.merenibt.xf.cz/form.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...