Snažilky duben 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
414
29.3.13 21:35

@Mirka6

V pohodě:-)nic se neděje:-) Ovu mi pozvolna začala v neděli 24.3.,ale ten takový hlavní plodný den, se všemi příznaky byl v úterý:-) a sex byl neděle, pondělí, úterý:-) tak nevím, jestli je normální, že už teď mám ty tlaky v tom podbříšku, ale myslím si, že něco na tom bude:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1637
29.3.13 21:48

No tak buď je to doznivajici ovu a nebo to může být uhnizdovani. jeeee jak já ti přeji aby to vyšlo. já se normálně včera přistihla, že mě to snazeni a hlídání chybí. jsem myslela jak si odpocnu od všeho a prd. už se zase těším na ten stresik okolo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
30.3.13 12:00

Ahojky holky..přeju pěkný víkend a taky pěkné a klidné prožití Velikonočních svátků :kytka: a co jinak u vás nového..jinak vítám nové holky.. :mavam: Já myslím že už mám asi po ovulce tak teď už jen čekat jestli to vyšlo.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
30.3.13 13:34

Ahoj holky, tak já sem včera opravdu objevila na testíku // hurá ale už sem byla i na pohotovosti, trošičku jsem špinila a mám strach aby se neopakovalo to, co v lednu - samovolný potrat…tak uvidííme, snad to ted vyjde…a jinak teké přeji krásné vleikonoce :-) a at se vsem plni sny :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1637
30.3.13 14:08

Berunkaq je tak potichoucku gratuluji :-) a dali ti nějaké prášky na udržení? neboj vše bude dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1637
31.3.13 20:14

Nikisek7777 PŘIPADÁ TI ŽE BY JSME TU ŘEŠILY KDE SEHNAT PENÍZE??? PROMIN ALE NES. R TU S TAKOVÝM VECMA!!! NA TO NENÍ NIKDO ZVĚDAVÝ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2727
31.3.13 21:49
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2727
31.3.13 21:50

@berunkap gratuluju!!! krásná zpráva :palec: držím palce, určo to teď bude dobré! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2727
31.3.13 21:52

Jinak holky, krásné Velikonoce (i když podle počasí jdu zdobit stromeček :zed: ) a ať jsou na vás zítra chlapi hodní!! trochu je nechat musíme, chceme přeci být zdravé, krásné a pořád mladé, né? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1637
1.4.13 01:02

Mookiee jo to počasí je blázen :-) tak si poves na stromek vajíčka, zajicky a slepicky :-D :-D taky přeji všem krasny velikonoce a holky - vycpat pořádně zadky ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
1.4.13 06:14

Holky mám ěpatní výsledky hsg, takže to bude další potrat…nechápu proč…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
430
1.4.13 06:21

Ahoj holky, můžu se k vám také přidat? Pročetla jsem pár prvních stránek, nemám ještě dočteno vše, ale doženu.

@berunkap držím palce, ať se to v dobré obrátí. Je to hrůza, co si někdo musí projít, než se zadaří. Sama mám také zkušenost, takže chápu tu bezmoc :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
1.4.13 06:53

Ahohj brouk pytlik a ted uz jsi tehotná? nebo se snazite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
430
1.4.13 06:55

@berunkap teď začínáme se snažením.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
1.4.13 06:58

A potratila jsi kdy? a kolik je Ti let? my se začnem snažit asi hned, už abybylo zase jaro a teplo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí