Snažilky duben 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2727
3.4.13 15:59

Ahoj holky, jakpak je? něco nového? :lol: koukám že to tady nějak zamrzlo… :think:

a vítám nově příchozí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
5.4.13 09:09

Ahoj holky, tak já hlásím, že máme po ovulce a teď jen čekat 14 dní či se to povedlo nebo ne :-)

Taky vítám nově příchozí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2445
5.4.13 09:21

Holky jíte něco na podporu těhu?
Třeba Gynex, nebo nějaké vitamíny? Já láduju i manžela selenem a zinkem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
5.4.13 10:55

peprenka

Ahoj. Vítám tě tady :kytka: Já beru Nosifol a Femibion 800.Ale teď mi doporučil nové vitamíny tak jdu v pondělí pro ně. Tak uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
5.4.13 10:59

Ahojky.Dnes jsem byla u mudr. a vše je v pořádku, tak se můžem začít snažit :hug:.V pondělí si jdu pro nějaké nové vitamíny, prý novinka a jsou levnější jak Nosifol a stejný účinek. Tak jsem zvědavá. Takže teď nezbývá než čekat a doufat, že se zadaří. Kéž by hned tento měsíc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
5.4.13 11:09

A co ještě se některé z tudyma nezadařilo??Všem držím pěsti ať nám to co nejdřív vyjde :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
6.4.13 06:39

Holky, nebudete tomu verit, ale doktorka mi rekla vysledky z ledna ne z brezna, tkaze tehotenstvi krásne roste, preji si aby to vyslo a kolem vánoc bychom meli miminko, co vy? jak to s váma vypadá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
6.4.13 08:41

berunkap

Móóóóc gratuluji :hug: Tak v kolikátem teda jsi? Úžasná zpráva, ještě jednou blahopřeji. My se začali snažit tak uvidíme jestli to vyjde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
6.4.13 09:00

Podle ms jsem v 6. týdnu, ale podel velikosti plodu tak 4…pristi tyden pujdu na srdicko a kdyz bude, bude to proste skvelýýýýýýýýýýýýýý
kytka22 taky moc preji at Ti to vyjde, kdy máš mít měsičky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
6.4.13 10:47

berunkap

Držím pěsti ať :srdce: pěkně bije :hug: Já mám mít ms až koncem dubna. Teď by mněli přijít plodné dny. Zkoušela jsem na netu to spočítat, sama to asi nepoznám a testy na ovulaci si nechci ještě dělat, zkusíme to zatím nechat tak. Takže teď se musíme :hug: Tak si užívej ten krásný pocit :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2727
6.4.13 20:03

@berunkap moc, strašně mooooc gratuluju!!! :hug: :kytka: to je úžasná zpráva! a tu doktorku bych :pocitac:
jinak já jsem včera dobrala Proveru, druhou etapu. dneska jsem začala špinit a zatím nic víc (nikdy jsem před MS nešpinila, rovnou se mi rozjela). předchozí měsíc jsem měla MS první den klasickou, pak týden špinění. nevím co s tím :nevim: myslela jsem, že se to po tý proveře dá do kupy, sice to dostávám cca 26.-28. den, předtím 19.-26. den, ale aspoň byla ok. :zed: nemáte některá zkušenost? mám jí brát ještě příští měsíc, v červnu bychom se chtěli snažit o mimi a mám strach, že to kvůli špatné MS to nepůjde. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2727
6.4.13 20:04

@Verulek @kytka22 držím palce!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
6.4.13 20:26

A tak já se taky hlásím..Už to tady tak pročítám pár měsíců, ale až dnes sem registrovaná ;) né, že by jsme se za tím nějak hnali, ale tak řekli jsme si, že by to bylo fajn.. Všem držím palec a přeji hodně štěstí.. Ať to vyjde holky :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
7.4.13 12:07

Ahojky můžu se k vám taky přidat? S přítelem se snažíme o druhé mimi od začátku roku a zatím nic. Nikdo se už o tom semnou doma nechce bavit :roll: :roll: Myslí si že sem blázen, když to tak strašně řešim :,( :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1538
7.4.13 12:09

?????

Ahoj holky…nemáte náhodou někdo zkušenosti s tím, že se vám hodně bolestivě zvětšily prsa snad o číslo, únava občas chuť na čokoládu, kterou úplně nanávidim a pak ste to nakonec dostali?? Dostala sem to po dvou dnech zpoždění, ale celkem málo a jeětě sem to měla jen den a půl test sem zkoušela na jednom se objevila druhá čárka, ale do 10 min z ní byl jen duch a druhej byl negativní :( tak nak nevim co si myslet :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí