Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, jakpak je? něco nového?
koukám že to tady nějak zamrzlo… ![]()
a vítám nově příchozí ![]()
Ahoj holky, tak já hlásím, že máme po ovulce a teď jen čekat 14 dní či se to povedlo nebo ne ![]()
Taky vítám nově příchozí ![]()
Holky jíte něco na podporu těhu?
Třeba Gynex, nebo nějaké vitamíny? Já láduju i manžela selenem a zinkem ![]()
Ahoj. Vítám tě tady
Já beru Nosifol a Femibion 800.Ale teď mi doporučil nové vitamíny tak jdu v pondělí pro ně. Tak uvidíme
Ahojky.Dnes jsem byla u mudr. a vše je v pořádku, tak se můžem začít snažit
.V pondělí si jdu pro nějaké nové vitamíny, prý novinka a jsou levnější jak Nosifol a stejný účinek. Tak jsem zvědavá. Takže teď nezbývá než čekat a doufat, že se zadaří. Kéž by hned tento měsíc ![]()
A co ještě se některé z tudyma nezadařilo??Všem držím pěsti ať nám to co nejdřív vyjde ![]()
Holky, nebudete tomu verit, ale doktorka mi rekla vysledky z ledna ne z brezna, tkaze tehotenstvi krásne roste, preji si aby to vyslo a kolem vánoc bychom meli miminko, co vy? jak to s váma vypadá?
Móóóóc gratuluji
Tak v kolikátem teda jsi? Úžasná zpráva, ještě jednou blahopřeji. My se začali snažit tak uvidíme jestli to vyjde ![]()
Podle ms jsem v 6. týdnu, ale podel velikosti plodu tak 4…pristi tyden pujdu na srdicko a kdyz bude, bude to proste skvelýýýýýýýýýýýýýý
kytka22 taky moc preji at Ti to vyjde, kdy máš mít měsičky?
Držím pěsti ať
pěkně bije
Já mám mít ms až koncem dubna. Teď by mněli přijít plodné dny. Zkoušela jsem na netu to spočítat, sama to asi nepoznám a testy na ovulaci si nechci ještě dělat, zkusíme to zatím nechat tak. Takže teď se musíme
Tak si užívej ten krásný pocit ![]()
@berunkap moc, strašně mooooc gratuluju!!!
to je úžasná zpráva! a tu doktorku bych ![]()
jinak já jsem včera dobrala Proveru, druhou etapu. dneska jsem začala špinit a zatím nic víc (nikdy jsem před MS nešpinila, rovnou se mi rozjela). předchozí měsíc jsem měla MS první den klasickou, pak týden špinění. nevím co s tím
myslela jsem, že se to po tý proveře dá do kupy, sice to dostávám cca 26.-28. den, předtím 19.-26. den, ale aspoň byla ok.
nemáte některá zkušenost? mám jí brát ještě příští měsíc, v červnu bychom se chtěli snažit o mimi a mám strach, že to kvůli špatné MS to nepůjde. ![]()
A tak já se taky hlásím..Už to tady tak pročítám pár měsíců, ale až dnes sem registrovaná
né, že by jsme se za tím nějak hnali, ale tak řekli jsme si, že by to bylo fajn.. Všem držím palec a přeji hodně štěstí.. Ať to vyjde holky ![]()
Ahojky můžu se k vám taky přidat? S přítelem se snažíme o druhé mimi od začátku roku a zatím nic. Nikdo se už o tom semnou doma nechce bavit
Myslí si že sem blázen, když to tak strašně řešim
![]()
Ahoj holky…nemáte náhodou někdo zkušenosti s tím, že se vám hodně bolestivě zvětšily prsa snad o číslo, únava občas chuť na čokoládu, kterou úplně nanávidim a pak ste to nakonec dostali?? Dostala sem to po dvou dnech zpoždění, ale celkem málo a jeětě sem to měla jen den a půl test sem zkoušela na jednom se objevila druhá čárka, ale do 10 min z ní byl jen duch a druhej byl negativní
tak nak nevim co si myslet ![]()