Snažilky duben 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1538
7.4.13 18:28

@monisek87 no uvidíme zítra snad to vyšlo…jinak neříká mi to jen přítel, ale už se mě na to zeptalo opravdu hodně lidí jestli náhodou nejsem těhotná, že takhle velky prsa sem neměla :D
no já přeju všem ať jim to vyjde :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
8.4.13 09:16

Dobré ránko děvčátka. Dneska je den na :hug: :hug: jak dělaný :lol: :lol: krásný den :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1637
8.4.13 11:09

Monisek86 ahoj a krasne dopoledne, jj dneska je krasny den a samozřejmě jsem v práci. víkend jsem byla doma a to byla zima a hnus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
8.4.13 11:11

@Mirka6 no já doufám že už bude jenom takhle. Už se nemůžem s Kubou(první syn)dočkat až vyrazíme na písek. Bude to jeho premiéra :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2727
8.4.13 11:29

Ahoj holky, krásně se rozrůstáme :potlesk: vítám nově příchozí :mavam: jinak jsem včera dostala MS, ale zase asi jen na jeden den, dneska zase skoro nic :zed: jen budu týden špinit, jako poslední MS! :cert:
a mám dotaz:dívala jsem se na příbalový leták Femibion 800 a tam nejsou žádné kontraindikace? 8o na gyndu se teď nedostanu, volat tam je na dlouho, hlavně tam maj hroznej frmol, tak nevím. jsem trombofilik (nadměrná srážlivost krve), tak jestli bych ho mohla užívat…co kdybychom nechtěli počkat až do června, že :mrgreen: vždycky se ptám lekárníka, ale tak chtěla jsem vědět do předu :zed:
dneska je krásně :dance: ale já jsem doma, zavázanou hlavu šátkem a děsím se zítřejší návštěvy doktorky. bolí mě hodně dlouho hlava, tak čekám co zjistí. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.4.13 11:31

Ahoj, můžu se přidat?? já měla ms 24.3. a mám cyklus 28dní, snažili jsem se halvně minulý týden ob den, jenže mám 16DC a já mám takyový divný pocit že to nevyšlo včera asi poslední třidny či čtyři mě bolelo strašně podbříšek i pri prohmatání a při dosedua měla jsem silnej výtok, výtok dneska ustál i bolesti akorát mě bolí břicho a při dosedu to ještě pobolívá až do břicha skoro. Mám i strach aby to nebyl nějakej zánět měl jste někdo stejné pocity že to nevyšlo a nakonec jo??

• Citovat
  • Upravit
1637
8.4.13 11:53

Monisek86 ahoj a krasne dopoledne, jj dneska je krasny den a samozřejmě jsem v práci. víkend jsem byla doma a to byla zima a hnus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
8.4.13 12:08

@Domíisek tak co jak pak seš na tom budeš dneska testovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4679
9.4.13 22:37

Ahojky můžu se k vám přidat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4679
9.4.13 22:54

Hlásím se k snažilkám duben ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1608
10.4.13 09:03

Ahoj snažilky :) máte tady ještě místo? Taky bych se ráda přidala - jedno dítko už mám - chlapečka, kterému byly teď v březnu dva roky. Moc bych si přála mít děti po třech letech, takže jsme se s manželem začali snažit - no vlastně jsme jen odložili kondomy a uvidíme, první se povedlo tak nějak bez snažení po dvou měsících tak jsem zvědavá, jestli se to povede i teď…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1036
10.4.13 11:11

Ahoj holky trošku se vám vmísím do diskuze. Mám doma 15ti měsíčního syna (a rádi bysme druhé) a od porodu mám dosti dlouhé cykly 45–60dní. Poslední MS 24.2., už tak týden mě píchá na pravé straně podbřišku, teď jsem zaznamenala i hlen, ale v tomto cyklu už podruhé :nevim: Dnes jsem byla u dr. právě kvůli těm cyklům, udělala mi vnitřní utz, o těhotenství se nejedná. Je možné, že by ještě bylo brzy a že by nebylo nic vidět? Řekla mi, že pokud nedostanu MS do 30.4. tak mám přijít. Pokud MS dorazí, tak mi nasadila clostík od 3DC do 7DC. Což mi při tak dlouhých cyklech přijde brzy, že mi třeba nenapsala utroš na pravidelný cyklus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6931
10.4.13 22:05

Ahoj, můžu k vám? Na začátku března mikropotrat, od té doby ms není, testy negativní, jen bych jedla a spala a už mi z toho začíná hrabkat.
Poctivě jsem pročetla všechny příspěvky, vdaná nejsem, v pátek mi bude 34 (ech…) a děti ještě nemáme ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1637
10.4.13 23:49

Ahoj holky, vítám všechny nové příchozí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
11.4.13 05:57

Ahoj holky, tak jsem zvědavá, MS by měla přijít 14-15.4. teda doufám, že nedorazí. V práci děláme ve dvou, kolegyně je už dlouho nemocná se zádama. Sem furt šíleně unavená, ale přikládám to náročné práci, ten jeden člověk na prodejně fakt chybí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí