Snažilky duben 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1.5.13 21:10

Ahoj holky, snažíme se od dubna, ale první měsíc nic, menstruuju…i když mi po 2 dnech MS končí, což není obvyklý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
2.5.13 11:07

@klody ahoj, děkuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
2.5.13 20:10

Ahoj, můžu se taky přidat? Snažím se od března (1. cyklus bez HA) a teď to možná vypadá, že se zadařilo, na prohlídku jdu zítra. Berete taky i „dnes snažilku, zítra možná těhulku“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6931
3.5.13 12:54

@čiperná beruška A už jsi testovala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6931
3.5.13 12:55

@Nicky-jh Samozřejmě a držíme palce!!! Dej vědět :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.5.13 21:08

Klody, netestovala, když jsem dostala menzes, tak netestovala…měla bych testovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
5.5.13 07:49

Ahoj holky. Já jsem právě měla na testech dušíky, v pátek jsem byla u doktorky a jsem velmi čerstvě těhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
6.5.13 11:19

Ahoj holky. potřebuji poradit, nebo spíš slyšet, co si o tom myslíte. jsem 28dc, od včerejška trošku špiním (spíš jen ráno), bolí mě břicho, ale je to taková jiná bolest než při ms, ale hlavně mně už je 4 dny blbě (takový ten hnusný pocit na zvracení, ale zvracet to nejde). Včera jsem si dělala test, no já tam nepatrného ducha vidím, ale nevím, jestli už nejsem trochu magor a nevidím duchy i tam kde nejsou. nikdy mi takhle špatně před ms nebylo. myslíte, že by to špinění mohlo znamenat uhnizďování? není to už pozdě? myslím, že ovulaci jsem měla 13.-14.dc. díky za reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6931
7.5.13 18:02

@čiperná beruška No když je ms tak krátká…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6931
7.5.13 18:03

@Nicky-jh Jé, to je krásný, tak to moc blahopřeju!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6931
7.5.13 19:28

@luhu Myslím si, že možný je všechno. Zkus test zítra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
14.5.13 12:41

Ahoj

Ahojte vítám všechny nové. U nás nic nového, v dubnu to nevyšlo tak zkoušíme dál. Snad se dočkáme. Ms mi přichází pravidelně :evil: Už by taky nemusela dojít. Tak držím všem pěsti ať nám to brzy vyjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1608
15.5.13 11:07

@Nicky-jh velmi gratuluji :dance: :dance: :dance: To je krásná zpráva!!!

Já jsem dnes 9DPO a tak čekám jak to bude… MS by měla nebo spíše neměla dorazit někdy příští týden, ale pravděpodobně budu testovat - nevydržím čekat :oops:

@luhu také myslím, že je možné všechno, pokud si nejsi 100% jistá ovulací může to být uhnizďování, ale i kdyby ne, špinění můžeš mít i dál, třeba v termínu MS i přes těhotenství… zkusila bych test za pár dní znovu a pokud bude sílit, máš vyhráno :D Držím palce!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
15.5.13 11:33

Ahoj holky, ráda bych se k vám přidala. My jsme se s přítelem začali snažit od dubna, oba bychom mimi už moc chtěli, tak snad se brzy zadaří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
15.5.13 13:48

Ahojky, děkuji za podporu, ale ms bohužel dorazila. Tak jsme zase na začátku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí