Snažilky duben 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1637
7.4.13 12:27

@Domíisek upaluj k doktorovi, nechci tě strašit ale fakt to může být cokoliv, třeba i mimoděložní těhu nebo třeba cysta, lepší bude když se na tebe koukne doktor. Tak utíkej na pohotovost a držím pěsti.
@monisek87 ahoj vítám tě :kytka: a blázni jsme tu všichni, s náma o tom můžeš mluvit do aleluja :mrgreen: :mrgreen:
@MirkaO Ahoj taky tě vítám a at se brzy zadaří :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1538
7.4.13 12:31

No upalovat budu zitra tak sem moc zvědavá co mi řekne…

Jinak holky děkuju za přivítáni :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1637
7.4.13 12:41

@berunkap tak to je super zpráva teda to mooooooc moooooc gratuluji :hug: :hug: :hug: to je teda jak zázrak po tom všem. A tu doktorku bych jak už psala @mookiee :pocitac: :pocitac: :pocitac: vystřelila bych ji z gatek fakt :zed: :zed: omluvila se ti aspon?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
7.4.13 12:43

Začala jsem pít v první den ms kontryhelový čaj. Teďka někdy by měla končit a mě začíná bolet břicho jako na začátku. Může to být tím že mi roste sliznice? Holky většinou psali že měli hodně bolestivou ovulku, ale nechce se mi věřit že by to bylo takhle brzo :roll: :roll: A nebo je to tím jak ms končí :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1637
7.4.13 12:43

@Domíisek tak snad všechno bude v pořádku, dopadne to dobře a mimísek tam bude :hug: zítra dej vědět jak jsi dopadla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
7.4.13 12:44

Taky děkuji za přivítání :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1538
7.4.13 12:54

Mirka6: uvidíme znám hodně holek co měli MS normálně a na to, že sou těhotný přišli až dyl…snad tam prcek bude moc bysme si to přáli…no zítra dám každopádně vědět :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
7.4.13 13:14

Tak my teprve s ofic snažením začínáme, ale už i dřív sem tajně doufala a nebránila se tomu.. Takže 19tého poprvé opravdu nečekám MS.. ale to by byl zázrak.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
7.4.13 16:47

@berunkap tak to je supéér, moc moc gratuluji :kytka:
mě by, ale kleplo, kdyby mi řekla, že se spletla :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
7.4.13 16:53

@pepřenka ahoj já jím akorát kys. listovou jinak nic :-)
@kytka22 super tak ať se co nejdříve zadaří :-)
@mookiee děkuji, jsem sama zvědavá, ale moc tomu nevěřím, že by se zrovna teď mělo zadařit :-) no, ale uvidíme necháme se překvapit :D
@MirkaO Vítám Tě :kytka:
@monisek87 ahoj a vítám tě :kytka: no jo to jsme my ženské, všechno pořád řešíme, tak se zkus na to tak neupínat, já vím říká se to lehce hůře dělá, vím o čem mluvím :-)
@Domíisek já mívám po každé ovulaci zvětšená prsa snad o dvě čísla a chuť na vše možné a taky nejsem těhu, buď je to už před menst. syndrom a nebo to doznívá ovu alespoň u mně :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
7.4.13 17:04

@Verulek děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2445
7.4.13 17:13

Holky nechcete udělat uzavřenou skupinu, ať nás nemůže číst kdokoliv? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
7.4.13 17:47

@Verulek Děkuju za přivítání. :kytka: až tak se na to zase neupínám, ale nemyslet nato :?: :?: každý měsíc je to nemyslitelné :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1538
7.4.13 18:00

@Verulek já sem tohle nikdy neměla mě max prsa bolí a to je vše, ale aby se mi takhle zvětšily to fakt ne a ani se nechtej zmensit porad sou o 2,5cm v obvodu větší je to dost nezvyk hlavně jak mi každej kouka na prsa to je děs jak na to nejsou zvykli :D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
7.4.13 18:18

@Domíisek tak u mě při prvním těhu taky přítel říkal už asi 14 dní před ms že sem těhotná že mám neuvěřitelně veliký prsa :lol: :lol: a měla sem citlivý bradavky. Což sem taky nikdy neměla :P Tak třeba se zadařilo ;) jestli jo tak porskat všechny ať je duben plodný :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí