Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj Děvčata
já jsem v unoru prodělala samovoonu potrat v 6tt, tak jsem nechala odeznit ještě jednu MS a od dubna se snažíme znovu. Modlim se, aby mi ke konci dubna test ukázal //,a přítelem bychom si mimi moc přáli. Rovnou byste mi mohly rici svůj názor: Ve středu proběhla ovulace, nikdy jsem ji takto necítila (ani při prvním těhu) a dnes mam pálení břicha, takové zvláštní teplo, nemate nekdo s něčím podobným zkušenosti?
![]()
Je něco nového u někoho? Dvě čárky? Jedna? Tři?
já zas nic, asi z toho už nic nebude… Asi mám rozhašený cyklus tím SP.
Ahoj holky
Opět vítám nové příchozí ![]()
Konečně se to počasí umoudřilo a hned je pěkněji na tom světě ![]()
@žoržeta Tak to bude ![]()
@Domíisek já taky jak jsem byla těhotná, tak se mi okamžitě zvětšily prsa spíše nalily a byly takové plné a obrovské ![]()
No a s tím koukáním od chlapů na prsa jsem si už zvykla po malé mi už větší zůstaly ![]()
@monisek87 jojo já vím je to složité nemyslet na to, když si to člověk tak moc přeje ![]()
Tak holky já opět nic, mrcha došla už 13.4. fakt sem jí tak brzo nečekala:-( Jinak zdravím nově příchozí a držím palce.
@Satanika píše:
Tak holky já opět nic, mrcha došla už 13.4. fakt sem jí tak brzo nečekala:-( Jinak zdravím nově příchozí a držím palce.
To mě mrzí - na druhou stranu, alespoň ji budeš mít rychleji za sebou a můžete se zase snažit ![]()
Já čekám MS tento týden, tak jsem zvědavá
držím všem palečky ![]()
Ahoj děvčata, přeji krásné slunečné odpoledne, jakpak se máte a co je u koho nového?
@Mirka6 Ahoj, u mě nic, ani MS ani //. Jen to sluníčko a toho si užívám…
Ahoj, u nás taky nic nového… Teď čekáme na ovulku… kéž by to vyšlo! počasí se konečně umoudřilo… mějte se ![]()
Holky, konečně se udělalo kráááásně a teplo a já z toho mám hroznou radost. je to takové nalití nových sil do žil ![]()
Já dnes na měření folikulu něco se tam rísuje je to 7mm velké a přitom test byl už v pátek pozitvní tak to mi hlava nebere. Sliznice krásně narostlá.
Ahoj holky u mně taky nic nového, tento týden mi má dorazit MS, mám pocit, že ve středu tady bude jako na koni, nemám žádné těhu příznaky ![]()
Ahoj holky. Vítám nové příchozí.
Tak mi jsme se
uvidíme jestli se zadařilo. Počasí je přímo ukázkové.
Ahoj.Tak jak si dopadla na kontrole? Je vše tak jak má? Držím palečky ![]()