Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@berunkap já potratila vloni v dubnu v 10 tt. Pak jsme si dali nějaký čas na oddych, pak se chvíli nedařilo, pak přišly jiné zdr. problémy z mé strany a léky, ty jsem teď vysadila, dala tělu měsíc oddych a tento měsíc je zase první na ostro. Jinak já jsem hodně načítala, kdy se začít znovu snažit (já tedy byla na revizi, protože se vše samo po SP nedočistilo a začala jsem hodně krvácet) a s tvým plánem začít hned úplně souhlasím. Moje teorie je, že tělo si samo určí, jestli je připravené na otěhotnění. Samozřejmě ale názory odborníků jsou v rozptylu od začít hned po půl roku pauza.
Jinak je mně 35 let, doma mám už 5 letou holčičku.
Jéé to je fajn, že už jedno dítko máš…no já sem se rozhodla, že se ted nebudu tak hlidat a k doktorovi pujdu az si budu jistá tehotenstvím…zítra jdu na kontrolní hcg, ale to už bude jen klesat…tak snad nám to vyjde a vše se podaří…mně je 28, snad bude vše lepší když bude teplo…
@berunkap s tím teplem mně to povídej. Já si připadám jak medvěd přečkávající zimu. Energie na nule. Pořád bych jen spala. Navíc ještěk tomu teda strašně žeru
, asi nuda nebo nedostatek sluníčka či co… Každopádně to na mě nemá dobrý vliv a už aby bylo jaróóó ![]()
Taky se moc tesim a halvne kdy se nám podarilo otehotnet…snad vse dobre dopadne potreti…
Jinak holky jak dočítám, tak se mně zdáte strašně optimistické a i to řešení kočárků a výbavičky… no snad sem zapadnu. Co vám budu povídat - už mám všechno do posledního detailu promyšlené, snad teda k tomu budu mít i to dítko ![]()
@berunkap naprosto bez problémů. Pak tedy druhé otěhotnění taky hned v první cyklu (jako u první) a pak už to bylo špatně. Nebylo srdíčko, pak krvácení a konec. Nevím, jestli jsem si to nevsugerovala zpětně, ale měla jsem od začátku jiný pocit. Nezvracela jsem. Bože jak já si přeju, abych zvracela a nemusela plašit, že je to zase špatně. No co Ti budu povídat - první ok a druhé špatně, takže teď budu vystreslá a vše budu posuzovat podle toho, jak to šlo v prvním a v druhém. Navíc tedy když jsme se ty 4 měsíce vloni snažili, tak se nezadařilo, čili se teď ještě bojím, jestli po té revizi není něco špatně a jestli to vůbec půjde. Ale nechci sem vnášet chmury, určitě nám to všem půjde skvěle!
Já taky věřím, že po třetí to musí vyjít, že už by to bylo fakt moc…myslím, že jsem zdravá a tak, nic mi není, nepiju nekouřím a přesto máme tyhle problémy…chce se mi brečet…
Ahoj.To mně mrzí, že to nevyšlo
Drž se určitě se zadaří, neboj, držím pěsti ať je to co nejdřív ![]()
Ahoj holky, můžu k vám taky? ![]()
Je mi 36 let. Mám 3,5 letého kluka. V listopadu jsem musela na revizi po zamlklém těhu a rok předtím jsem měla pozitivní test 10 dní a pak přišla MS. Takže mám vlastně dva nepovedené pokusy. Pokaždé byly // hned první měsíc.
Od MS cca za týden bych chtěla opět zkusit vyrábět potomka, ale už teď jsem na nervy, že bude zas něco špatně ![]()
Začínám brát gynex. Neznáte ještě něco kromě kys. listové co je dobré brát?
Barunkap: Tak to je mi líto, jsi statečná, že to zvládáš. Já mám z toho hrozný strach, že se to bude taky opakovat. Já čekám na ms, která by měla přijít v pátek a pak to zkusíme. Drž se, aspoň, že nemusíš čekat, že se můžete snažit hned…
Ahoj holky,
vůbec Vás nestíhám číst ![]()
Vítám nové příchozí ![]()
@berunkap tak to je škoda, ale určo se to povede dříve nebo později
chce to jen asi čas, tělo asi není ještě úplně připravené.
@Milileo určitě to může být ta dozvnívající ovu ![]()
Ahoj muzu se k vam pridat? taky sme se s pritelem snazily o prcka v pulce brezna tak doufame ze uvidime co nejdriv // ![]()