Snažilky duben 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
430
1.4.13 07:03

@berunkap já potratila vloni v dubnu v 10 tt. Pak jsme si dali nějaký čas na oddych, pak se chvíli nedařilo, pak přišly jiné zdr. problémy z mé strany a léky, ty jsem teď vysadila, dala tělu měsíc oddych a tento měsíc je zase první na ostro. Jinak já jsem hodně načítala, kdy se začít znovu snažit (já tedy byla na revizi, protože se vše samo po SP nedočistilo a začala jsem hodně krvácet) a s tvým plánem začít hned úplně souhlasím. Moje teorie je, že tělo si samo určí, jestli je připravené na otěhotnění. Samozřejmě ale názory odborníků jsou v rozptylu od začít hned po půl roku pauza.
Jinak je mně 35 let, doma mám už 5 letou holčičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
1.4.13 07:06

Jéé to je fajn, že už jedno dítko máš…no já sem se rozhodla, že se ted nebudu tak hlidat a k doktorovi pujdu az si budu jistá tehotenstvím…zítra jdu na kontrolní hcg, ale to už bude jen klesat…tak snad nám to vyjde a vše se podaří…mně je 28, snad bude vše lepší když bude teplo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
430
1.4.13 07:09

@berunkap s tím teplem mně to povídej. Já si připadám jak medvěd přečkávající zimu. Energie na nule. Pořád bych jen spala. Navíc ještěk tomu teda strašně žeru :mrgreen:, asi nuda nebo nedostatek sluníčka či co… Každopádně to na mě nemá dobrý vliv a už aby bylo jaróóó :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
1.4.13 07:13

Taky se moc tesim a halvne kdy se nám podarilo otehotnet…snad vse dobre dopadne potreti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
430
1.4.13 07:13

Jinak holky jak dočítám, tak se mně zdáte strašně optimistické a i to řešení kočárků a výbavičky… no snad sem zapadnu. Co vám budu povídat - už mám všechno do posledního detailu promyšlené, snad teda k tomu budu mít i to dítko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
1.4.13 07:14

A prvni slo bez problemu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
430
1.4.13 07:18

@berunkap naprosto bez problémů. Pak tedy druhé otěhotnění taky hned v první cyklu (jako u první) a pak už to bylo špatně. Nebylo srdíčko, pak krvácení a konec. Nevím, jestli jsem si to nevsugerovala zpětně, ale měla jsem od začátku jiný pocit. Nezvracela jsem. Bože jak já si přeju, abych zvracela a nemusela plašit, že je to zase špatně. No co Ti budu povídat - první ok a druhé špatně, takže teď budu vystreslá a vše budu posuzovat podle toho, jak to šlo v prvním a v druhém. Navíc tedy když jsme se ty 4 měsíce vloni snažili, tak se nezadařilo, čili se teď ještě bojím, jestli po té revizi není něco špatně a jestli to vůbec půjde. Ale nechci sem vnášet chmury, určitě nám to všem půjde skvěle!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
1.4.13 07:22

Já taky věřím, že po třetí to musí vyjít, že už by to bylo fakt moc…myslím, že jsem zdravá a tak, nic mi není, nepiju nekouřím a přesto máme tyhle problémy…chce se mi brečet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
1.4.13 09:31

berunkap

Ahoj.To mně mrzí, že to nevyšlo :( Drž se určitě se zadaří, neboj, držím pěsti ať je to co nejdřív :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2727
1.4.13 12:49

@berunkap to mě moc mrzí :,( drž se!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1637
1.4.13 17:47

@berunkap je mi to líto :hug: :hug: na potřetí už se musí zadařit :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2445
1.4.13 21:35

Ahoj holky, můžu k vám taky? :)
Je mi 36 let. Mám 3,5 letého kluka. V listopadu jsem musela na revizi po zamlklém těhu a rok předtím jsem měla pozitivní test 10 dní a pak přišla MS. Takže mám vlastně dva nepovedené pokusy. Pokaždé byly // hned první měsíc.

Od MS cca za týden bych chtěla opět zkusit vyrábět potomka, ale už teď jsem na nervy, že bude zas něco špatně :?

Začínám brát gynex. Neznáte ještě něco kromě kys. listové co je dobré brát?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
2.4.13 11:08

Barunkap: Tak to je mi líto, jsi statečná, že to zvládáš. Já mám z toho hrozný strach, že se to bude taky opakovat. Já čekám na ms, která by měla přijít v pátek a pak to zkusíme. Drž se, aspoň, že nemusíš čekat, že se můžete snažit hned…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
2.4.13 11:48

Ahoj holky,
vůbec Vás nestíhám číst :-)
Vítám nové příchozí :kytka:
@berunkap tak to je škoda, ale určo se to povede dříve nebo později :palec: chce to jen asi čas, tělo asi není ještě úplně připravené.
@Milileo určitě to může být ta dozvnívající ovu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
2.4.13 17:57

Ahoj muzu se k vam pridat? taky sme se s pritelem snazily o prcka v pulce brezna tak doufame ze uvidime co nejdriv // :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí