Snažilky duben 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
118
25.3.13 11:08

Ahoj holky, tak myslím, že menstruace přijde dnes…je možné, že ovulace byla minulé pondělí? 28. den cyklu? tento cyklus byl dlouhý 35 dní…děkuji všem…je to hruza, po potratu, kdy jsem se nesnazili jsem mela ovulaci normálně, někdy 14. - 16. den, tak jsem se ted v tuto dobu snazili a uplne zbytecne…:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1045
25.3.13 11:11

@berunkap ahojik je m i lito ze si i mimo prisla… mozne je vsechno… meris si teplotu nebo ovu testy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
25.3.13 12:16

Prave ze ne, ríkala jsem si že kdyz se budeme milovat kazdy den, ze to musí vyjít, ale asi jsem se tedy milovali jindy nez jsem meli a zase milovat se 28 dmi po sobe? to je nemozné :-D asi zkusím ty ovu testy, ale nerady bych neco promeskala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1045
25.3.13 12:19

@berunkap ja si je kupuju a sem spokojena… my se tulime obden a kdyz je ovu tak hned treba 2krat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
25.3.13 12:28

Renysekk005 a jak dlouho se snazite o mimi a kkolik je Ti let?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2727
25.3.13 12:44

Ahoj holky jak je? taky je u vás zima jak v ruským filmu? ten vítr tomu dává grády. :zed: jinak ahoj všem nově příchozím. :mavam:
@Mirka6 já byla o víkendu na chodsku, za maminou a táta s manželkou měli oba 50.,takže byla oslava. Ale po sluníčku ani vidu, jen strašněj vítr a kosa! na víkend hlásí až 14 stupňů, tak už se možná tý zimy zbavíme. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
25.3.13 12:48

Taky už se těším na teplo, v Brně sněží :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
25.3.13 12:56

Děkuji za milé přijetí :hug: já jsem z východních čech z rychnova nad Kněžnou a tady fouká šílený vítr a je hrozná kosa už aby bylo hezky se synem jsem furt doma na zahradu to nejde a procházky ho vůbec nebaví akorád zlobí a neposlouchá tak chodíme se řevem a stekem :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2727
25.3.13 13:01

@evista jéééé, Rychnov nad Kněžnou :srdce: tam to mám mooooc ráda, mám tetu v Dobrušce, má chatu kousek za Dobruškou na takový samotě a my tam jezdíme na dovču. :) tam je krásně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1045
25.3.13 13:06

Tady je takly kosa holky mela sem otevreny okno a desny vam povim zima a zima :-) uz at je leto :-) jinak ja sem od trebice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
25.3.13 13:56

Holky, myslíte že se nám zadaří do léta cekat? byla bych moc ráda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
25.3.13 14:01

Ahoj, chtěla bych se k vám taky přidat. Začali jsme se snažit vloni v květnu, zadařilo se až v listopadu, ale bohužel jsme o miminko přišli ve 12tt.23.1. jsem podstoupila revizi. Teď čekám na 3. porevizní ms a začneme se snažit. Snad se nám to podaří rychleji než minule. Mám hrozný strach, aby se to už neopakovalo. Bylo to hrozné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
25.3.13 14:51

Ahoj Luhu, uplne vím, jak se cítíš, taky to pro mne bylo tezke se z potratu vzpamatovat, moc verim a doufám, ze tento mesic se mi povede znovu otehotnet a mimiko se udrzí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
25.3.13 15:18

Taky doufám. v nemocnici mi říkali, že je více potratů v zimě než v létě nebo na jaře, tak budeme doufat, že jaro udělá své… ;) A také mi říkali, že by se mělo otěhotnět po potratu rychleji než před tím, že je tělo ještě nabuzené hormonama, tak uvidíme. jak dlouho ti trvalo, než jsi poprvé otěhotněla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
25.3.13 16:44

Trvalo to asi 3 mesice, ale skoncilo to uz v 6.tydnu, odeslo to samo, na revizi jsem nebyla a kolik je ti let? mne 28.taky mi rikali ze v zime se casteji potraci, tak kde je to jaro?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí