Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Milileo
Tak to fakt nevím.. třeba to je jen že si po skončení ms ještě trošku citlivá..mě občas ještě i pobolívá podbříšek nebo mě v něm taky občas píchne..
jiank ale nevím..
@Mirka6 To doufám že se dočkáme myslím že si to zasloužíme..
Teď je prostě úplně hrozná doba..že už úplně mladé holky mají takové zdravotní problémy..
hrůza a děs.. ![]()
Jsem 3.den po skončení menstruace…ovulku bych měla mít příští týden
Ahoj holky ta zima už mně taky pěkně štve, u nás celý den sněží ![]()
@Mirka6
já jsem taky z vesnice (bydlíme, ale kousek od města) v paneláku bych se asi zbláznila ![]()
@Milileo
neboj ani se nenaděješ a už to bude
co práci už máš nějakou vyhlídnutou??
@berunkap
já BT neměřím musí se to hned ráno než se vstane z postele a ve stejnou hodinu, aby to bylo přesné a min. 3 měsíce, aby jsi poznala, jak se ti ty teploty mění
ani ovu testy jsem si nikdy nedělala, já na sobě ovu poznám mívám bolesti a ve směs uprostřed cyklu ![]()
@Sparkl
taky to zatím necháváme na náhodě už asi 1,5 ![]()
@berunkap
tak máš možná plodné dny jindy, než si myslíš, to je taky možné, ne?
@Milileo
možná to byla ovu, i když jsi měla 2 dny po MS, všechno je možné ![]()
@Sparkl to víš že si to zasloužíme
jj s tím souhlasím, taky nechápu co je to za dobu kdy mají tolik mladých holek problémy s početím, ale na druhou stranu když vidím naše spoluobčany tmavší pleti, tak ti s tím bohužel problém nemají
![]()
@Milileo tak to asi bude jak psala @Sparkl že to můžou být ještě doznaky od ms. To by bylo strašně brzi na nějaké jiné příznaky i když bych ti to přála ![]()
@Verulek ahoj,já bydlela od narození ve městě, pak jsem se ve dvaceti přestěhovala na vesnici a ted si nedovedu představit bydlet ve městě v těch králikárnách
já to mám do Jihlavy 15min autem, takže pohoda
A kde bydlíš že vám sněží, u nás je dnes zase docela teplo a sem tam i sluníčko vykoukne.
@Mirka6
bydlíme na vesnici nedaleko města Třinec, do Třince to máme autem či autobusem cca 5 min.
no sněží nám tady asi už od včerejšího večera a dneska celý den ![]()
@Verulek jenom 5min. tak to je krása. U nás už to pomale roztává, tak snad už konečnš příjde to jaro a že zase nenapadne to svinstvo
já se tak strašně těším až si budu moct udělat kávičku, vyjít na zahradu, sednout pod pergolu a vyhřívat se na sluníčku. Večer si opéct buřty nebo masíku v krbu
už aby to bylo. Ted v té zimě trpím akorát na krční páteř ![]()
@Mirka6
Moje řeč, taky miluju vyhřívání se na jarním sluníčku s kávičkou v ruce ![]()
Ahoj holky, přeji krásnou slunickovou neděli. Kdepak jste všechny? ![]()
Ahojik holky muzu se k vam pridat? my se teda snazime uz dyl ted by mela dorazit ms a doufam ze ne beru ted proveru a clostik… a jestli mrcha dorazi tak v dubnu zase od znova…
Holky tak týden zpoždění…ale myslím, že těhotná nejsem, nic na sobě nepozoruju, dám tomu tři dny a test zkusím znova, ale mám klasické příznaky přicházejícíc menstruace, takže myslím, že do těch tří dnů bude jasno a pak teda taky zase od dubne
![]()
Ahojky můžu se k vám přidat dneska jsem snědla poslední prášek a už se těším až bude po ms a vlítneme na to, máme doma necelýho dvouletáka tak bych k němu ráda přidala ségru a nebo bráchu
Ahoj holky, vítám nové snazilky. U nás zase sněží, to je děs.