Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mookiee nebyla ale sledují vás
jj snih-prostě fuj. já jsem taky momentálně vidlacka a až to klapne tak Tako to jistí, to jsou snad jediný hezky kočárky za super cenu.
tak my jsme s tím snažením začali až tento týden:-) Ale jo, aspoň mám nějaké rozptylení, ale už abych měla tu diplomku za sebou, už mě to nebaví ![]()
Ahoj holky, tak v pondělí jsem měla mít měsíčky a pořád nic, test negativní. Štve mě to, protože takto ani nikdy nebudu vědět, kdy mám ovulaci, můžete mi někdo poradit nebo sdělit zkušenosti s ovulačními testy nebo s měřením bazální teploty?
Děkuji moc…
@mookiee
![]()
A co jiank holky..tady? necháváte tzomu volný průběh nebo si hlídáte plodné dny..? ![]()
Já měřím BT, ale hlavně kvůli tomu, abych věděla, jestli vůbec nějaké plodné dny mám. Volný průběh jsem tomu nechávala rok, teď už na to nevěřím
Když se ukáže, že plodné dny mám (plánuju minimálně 3 měsíce měřit), tak tomu do konce roku necháme volnost. Když se nepodaří, tak na to prdím, malou dám pokud možno do školky a půjdu pracovat.
@rajada Aha..no já jsem teď meřila..teď jsem se na to vykašla jelikož mě to akorát stresovalo..jinak my už snažíme taky dlouho tak už to leze na mozek.. ![]()
No já se budu muset začít asi taky testovat, protože v možných plodných dnech jsme to zkoušeli skoro denne a asi se nezadarilo…
@Sparkl
no mě právě víc stresuje to, když neměřím, protože nikdy nevím co a jak a proč
Když měřím, tak si aspoň můžu říct „aha, tady byla ovulace a sex neproběhl“ takže čekám na MS, která vím, že 100% přijde a nestresuju se zbytečnýma těhu testam ![]()
Holky já vím, že to asi bude blbost, ani tomu nepřikládám nějakou váhu, ale myslíte, že by mohlo něco znamenat, když mám v podbříšku takové divné tlaky, jak bych tam měla nějakou bublinu, sem tam mě tam píchne..je to nějaké divné…ale ještě divnější je to, že se mi tyto příznaky objevily už 2 dny po styku a to jsme měli sex mimo ovulační dny…tak nevím ale nejspíš to nic nebude…prsa mě nebolí je mě ještě pobolívají bedra a jiné příznaky než to, co jsem napsala nemám.. ![]()
@rajada No tak já jsem to taky měřila ale jelikož já MS nemám vůbec třeba půl roku v kuse a tak..tak to pro mě bylo stresující..každý měsíc testy..a pak jen zklamání…teď se léčím práškama..konečně mám i ms a tak doufám že to jde postupně dobrým směrem.. tak na to nechci tlačit..protože v mojem případě by se zas něco posralo..
Tak teď už jen doufám že ten boj vyhraju a dočkám se konečně taky nějaké odměny…v podobě //
![]()
@Sparkl to víš že se dočkáš, my všechny tady se dočkáme. Já jsem BT měřila vloni asi tak půl roku a pak jsem se na to vyprdla. Cyklus mám dlouhý něco kolem 40 dnů plus, mínus pár dní
ovulaci taky na sobě poznám a tak jsem se na měření a utrácení za ovu testy vybodla. Takže ted mám stejně do května čas a pak se začnem snažit znovu, ale i pak to nehodlám řešit.
no právě, že nebyla…sex jsme měli 2 dny po skončení MS…právě proto si myslím, že to nejspíš nic nebude, ale je to divné
@Milileo asi to nic nebude, člověk si dokáže vsugerovat hodně věcí
a nemůžeš mít ovulku ted? kolikátý den jsi?