Snažilky duben 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1637
21.3.13 19:54

Mookiee nebyla ale sledují vás :-) jj snih-prostě fuj. já jsem taky momentálně vidlacka a až to klapne tak Tako to jistí, to jsou snad jediný hezky kočárky za super cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
21.3.13 20:06

@Verulek

tak my jsme s tím snažením začali až tento týden:-) Ale jo, aspoň mám nějaké rozptylení, ale už abych měla tu diplomku za sebou, už mě to nebaví :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
22.3.13 08:08

Ahoj holky, tak v pondělí jsem měla mít měsíčky a pořád nic, test negativní. Štve mě to, protože takto ani nikdy nebudu vědět, kdy mám ovulaci, můžete mi někdo poradit nebo sdělit zkušenosti s ovulačními testy nebo s měřením bazální teploty?

Děkuji moc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
22.3.13 12:13

@mookiee :mavam: :mavam:
A co jiank holky..tady? necháváte tzomu volný průběh nebo si hlídáte plodné dny..? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
22.3.13 12:26

@Sparkl

My tomu zatím necháváme volný průběh:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
22.3.13 13:20

Já měřím BT, ale hlavně kvůli tomu, abych věděla, jestli vůbec nějaké plodné dny mám. Volný průběh jsem tomu nechávala rok, teď už na to nevěřím :) Když se ukáže, že plodné dny mám (plánuju minimálně 3 měsíce měřit), tak tomu do konce roku necháme volnost. Když se nepodaří, tak na to prdím, malou dám pokud možno do školky a půjdu pracovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
22.3.13 13:28

@rajada Aha..no já jsem teď meřila..teď jsem se na to vykašla jelikož mě to akorát stresovalo..jinak my už snažíme taky dlouho tak už to leze na mozek.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
22.3.13 13:30

No já se budu muset začít asi taky testovat, protože v možných plodných dnech jsme to zkoušeli skoro denne a asi se nezadarilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
22.3.13 13:39

@Sparkl
no mě právě víc stresuje to, když neměřím, protože nikdy nevím co a jak a proč :) Když měřím, tak si aspoň můžu říct „aha, tady byla ovulace a sex neproběhl“ takže čekám na MS, která vím, že 100% přijde a nestresuju se zbytečnýma těhu testam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
22.3.13 13:43

Holky já vím, že to asi bude blbost, ani tomu nepřikládám nějakou váhu, ale myslíte, že by mohlo něco znamenat, když mám v podbříšku takové divné tlaky, jak bych tam měla nějakou bublinu, sem tam mě tam píchne..je to nějaké divné…ale ještě divnější je to, že se mi tyto příznaky objevily už 2 dny po styku a to jsme měli sex mimo ovulační dny…tak nevím ale nejspíš to nic nebude…prsa mě nebolí je mě ještě pobolívají bedra a jiné příznaky než to, co jsem napsala nemám.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
22.3.13 13:51

@Milileo a ovulka už byla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
22.3.13 13:54

@rajada No tak já jsem to taky měřila ale jelikož já MS nemám vůbec třeba půl roku v kuse a tak..tak to pro mě bylo stresující..každý měsíc testy..a pak jen zklamání…teď se léčím práškama..konečně mám i ms a tak doufám že to jde postupně dobrým směrem.. tak na to nechci tlačit..protože v mojem případě by se zas něco posralo.. :zed: :zed: :zed: Tak teď už jen doufám že ten boj vyhraju a dočkám se konečně taky nějaké odměny…v podobě // :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1637
22.3.13 14:29

@Sparkl to víš že se dočkáš, my všechny tady se dočkáme. Já jsem BT měřila vloni asi tak půl roku a pak jsem se na to vyprdla. Cyklus mám dlouhý něco kolem 40 dnů plus, mínus pár dní :roll: ovulaci taky na sobě poznám a tak jsem se na měření a utrácení za ovu testy vybodla. Takže ted mám stejně do května čas a pak se začnem snažit znovu, ale i pak to nehodlám řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
22.3.13 14:36

@Sparkl

no právě, že nebyla…sex jsme měli 2 dny po skončení MS…právě proto si myslím, že to nejspíš nic nebude, ale je to divné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1637
22.3.13 14:47

@Milileo asi to nic nebude, člověk si dokáže vsugerovat hodně věcí :) a nemůžeš mít ovulku ted? kolikátý den jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí