Snažilky duben 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
233
14.3.13 12:47

Vzhledem k tomu, ze me to bricho boli, tak cvicit nemuzu stejne:-)v sobotu si dojdu koupit test a v pondeli rano si ho udelam, to uz by snad neco mohlo byt videt:-)) a kdyz to dostanu, ta si dojdu s tema bolestma k obvodakovi.
@kytka22 vy uz jste zapracovali na miminku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2727
14.3.13 12:50

Já už sjíždím kočárky, vaničky atd. :mrgreen: prostě blázen natěšenej :dance: :srdce: jen ještě ta genetika, ale doufám že to bude ok. no mě přítel od těch věciček doslova odtahuje. :lol: už mám doma dokonce i ručníkový pončo s žirafkou. jak říkám, blázen. :nevim: a ani si neumím představit, jakej pocit to musí být, když najdeš ty dvě čárky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
14.3.13 14:58

Nejsi blazen:-)) ja taky furt nakupovala, teda az po tretim mesici.pak jsem zjistila, ze tolik obleceni ani neunosi :mrgreen: to clovek nakupuje, zarizuje pokojik atd. taky me to desne bavilo:-) akorat ted u druheho uz vsechno mame, tak to nevim co budu delat :mrgreen: kdyby to byla holcicka, tak aspon obleceni, ale kdyz kluk, tak to muzu akorat vyprat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1637
14.3.13 19:18

Ahoj holky, já jsem ted po potratu v 7tt, tak ted chci počkat dva měsíce a hurá na snažení :dance:
@mookiee ahoj,blázen nejsi, já taky jak se chvilku u pc nudím sjíždím kočárky a postýlky, oblečení a vše možné :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
16.3.13 09:19

timea81

Ještě jsme nezapracovali. Né že bysme už nechtěli :) ale radši počkáme ať něco nepokazíme. Beru zatím vitamíny a na začátku dubna jdu k mudr se domluvit co a jak. Potíže zatím nemám, čekám na druhou ms :D jestli je vše jak má být

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
16.3.13 09:22

Mirka6

Ahojky.Je mi líto že ti to tak dopadlo. Držím pěsti a ať ti ty dva měsíce utečou. Já myslela že to čekání nevydržím :(.Ale už se to blíží :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2727
16.3.13 10:32

@Mirka6 ahojky,to mě strašně moc mrzí :( ale za dva měsíce už to bude určo ok!! :palec:

Jééééée holky, děkuju moc, jsem ráda že taky koukáte na to miminkovský, jsem si fakt myslela že jsem padlá na hlavu :nevim: ale když ono okolo těch dětí je všechno tááák krásný a roztomilý a navíc když se člověk tak moc těší. :srdce: holky, už v tom máte víc zkušeností, jíte teda nějaké vitamíny nebo tak něco? @kytka22 uz vlastně psala že nějaké bere, můžu se zeptat jaké?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
16.3.13 12:32

mookiee

Beru Nosifol a Femibion 800.Je v tom hlavně kyselina listová. Je důležitá na začátku těhotenství a bere se i před plánováním :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1637
16.3.13 14:58

Kytka22 no co nadelam no, ale mám teď hodně práce takže doufám že to uteče jako nic :-)
mookiee děkuji já myslím že ono je to ok i teď ale radši to nebudu pokoušet. jinak já teda taky beru ten Femibion 800 jinak nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2727
18.3.13 11:33

Ahojky holky, jak se máte? jsme tady nějak odpadly. :mrgreen: něco nového? my jsem včera měli debatu s přítelem, samo že o mimi. už se těším až začneme. :srdce: jinak, jak dlouho dopředu berete ty vitamínky? měsíc? dva? já jsem tak lítala po netu, ještě jsem na podobném principu našla Folgravid. nemáte některá zkušenost? a ještě jeden dotaz, nebo spíš dva :lol: mám naprosto úžasného gyndaře, ale pokud není nějaký problém a jsem zdravá, můžu k němu na kontrolu 1× za rok. máte to taky tak? prý že pojišťovna platí vyšetření 1× ročně. pokud k němu budu chtít na konzultaci ohledně těhu, myslíte že mě i přesto vezme? nevím jestli budu moct nějaké vitamíny brát, jsem trombofilička… :nevim: a teď ten druhý. mám problémy s MS, cca poslední rok. Skoro jí nemám, a hlavně strašně nepravidelně, třeba i po 19 dnech. Gyndař mi dělal hormo testy, nasadil Proveru. Teď jsem měla MS jen jeden den (jakože červeno) a pak nic, jen takové malé špinění, cca 5 dní. A takhle je to už právě delší dobu. Myslíte, že budu mít problém otěhotnět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
18.3.13 12:11

Asi zatim neni moc o cem psat:-) ja teda testovala znova a negativni, tak fakt nevim, ale do ms mi jeste nejake 4 dny zbyvaji. bricho mam porad jak patraci balon, vcera jsme slavili druhe narozeniny syna, tak jsem si musela vzit neco volneho aby mi to bricho nebylo videt a nahodou se me neptali jestli jsem tehotna :mrgreen:
Jinak ti moc neporadim, ja nikdy zadne problemy nemela, ale pokud vim, tak doktor te musi vzit kdykoliv za nim prides a mela by jsi zaplatit pouze ten poplatek 30 kc, aspon u nas to tak funguje.
Ja teda mam uzasneho, behem tehotenstvi jsem chodila na ultrazvuk kazde 4 tydny a zaplatila jsem max tech 30 kc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2727
18.3.13 12:23

Jéééé, druhý narozeniny! krásný. :potlesk: my jsme chtěli jít za synovcem, budou mu 4, ale odvezli ho do nemocnice, je cukrovkář a strašně jim zvracel. :,( tak uvidíš, třeba MS nepřijde a malej bude velkej sourozenec. :dance: jinak s bříškem si hlavu nedělej, třeba už se připravuje. :) já je mám taky poslední dobou, ale je to tím, že jsem začala děsně moc jíst. :mrgreen: já teda nikdy u gyndaře těch 30 korun neplatila… :nevim: taky se divím, on tam má jakoby systém „daru“, ale to se vyplatí třeba v době těhotenství, je tam pak plno věcí zadarmo (fotky, videa…)dělá to cca 400 na rok. no já počkám tak do dubna/května a vlítnu tam na něj. :pankac: ale je strašně fajn, pro každou pacientku si sám přijde do čekárny a pozve jí dál k sobě. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
18.3.13 12:57

Ja prave jsem se davala na leto do formy, cvicila jsem denne na bricho, uz bylo docela v pohode a najednou 4 dny po s… jsem se nafoukla, od te doby nesplaskla :mrgreen:
No kdyz chodis jednou rocne tak je to hrazene pojistovnou a neplatis, ale kdyz jdes treba 2× rocne, tak jednou by jsi mela platit tech 30 kc. aspon takhle to funguje u nas. prave i kdyz jsem chodila po porodu, protoze jsem mela komplikovanejsi, tak jsem chodila casteji a platila jsem.
Kazdopadne vzit by te mel tak jako tak:-) na tom neni nic spatneho kdyz se chces poradit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
18.3.13 13:04

Ahoj holky, můžu se k vám přidat?. Teď v březnu jsem měla pozitivní těhu testy, ale asi z toho nic nebude, čárka slábne a já začínám špinit :cert:
Takže se přesouvám do snažilek DUBEN :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2727
18.3.13 13:18

@Verulek ahojky, jasně, čím víc nás je, tím líp. :pankac: to mě mrzí, ale ještě nevěš hlavu, třeba to patří k těhu a miminko si hledá místěčko :)

@Timea81 áha, možná že to je ono s těma 30 Kč, i když, když mě sestřička objednala po půl roce a já tam přišla, tak prej jestli nemám žádnej zdravotní problém, tak až za půl roku :think: nu vlítnu tam na ně a uvidíme :mrgreen: třeba do zdravotního problému započítává i konzultace. :mrgreen: joooo, o cvičení taky uvažuju, ale jsem strašně líná. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí