Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, můžu se k Vám také přidat…měla jsem samovolný potrat v lednu, měsíc jsme čekali, teď jsme se snažili, ale test je negaitvní, tak snad také v dubnu ![]()
No mně je 28, a říkám si, že to moc není ![]()
a vy už jste se začali snažit? a co tyk očárky? jakou máš vybranou značku?
Me bylo 29 kdyz jsem poprve otehotnela a rozhodne se mi to nezdalo moc ![]()
Já mám jen strach, jestli to po tom potratu půjde…myslím, že jsem tento měsíc ani neměla ovulaci ![]()
No jo, ale ta třicítka pomalu na krku, to je děs
nene, nezačali, jak jsem už psala (nevím jestli jsi četla celou diskuzi), čekáme na výsledky gen. testů a pak bychom chtěli zkusit květen/červen/červenec. chtěli bychom březňáčka, tak uvidíme.
no kočárky sjíždím už delší dobu, napřed se mi líbila Maxi-coxi Mura 4, ale našla jsem věci co by mi asi vadily (moc otevřená stříška, sporťák hroznej…), pak se mi líbil Icoo peak air 4, ale ta váha, hrůza, no i cena vlastně.
nakonec se mi nejvíc zalíbil Tako monodi, hodně jsem tady o něm četla, i jinde a jako favorit. Napřed se mi líbil pro holčičku ten fialový, ale na jedný diskuzi tady, paní si ho koupila a nafotila a je spíš růžový než fialový a pro kluka modrý (podle fotek krásný), ale zamilovala jsem se do neutrální čokoládový, bude ladit ke všem barvám. Ale upozorňuju že naživo jsem ho ještě neviděla. Ale má dokonce i madlo, jedna paní tady to psala, schovaný. ![]()
Mookiee - nevím, jestli to k tomu patří špiním tak lehce asi už 5 den a pořád čekám, kdy se mi to rozjede. Snažíme se o druhé mimčo, doma máme 4 letou holčičku, a rádi bychom ještě chlapečka ![]()
V září jsem si prodělala mimoděložní těhu, přišlo se na to až v 8 tt ![]()
@berunkap urcite pujde, nadeje umira posledni
musis pozitivne myslet a verit
@mookiee dyt my vime ![]()
nas prvni kocarek byl tako jumperx, hluboka korba v pohode, ale sportak tragedie, takze jsme ho vymenili za casualplay s4 a zatim jsem spokojena, tak na druhe poridime asi hluboke luzko. koukam jeste po maxi cosi mufa 3,libi se mi tyhle dvojkola vepredu, ale nejak extra si ho nevychvalujou. podle me ale velky rozdil mezi vahou taka a maxi cosi nebude, ten nas jumper byl taky pekne tezkej…
@berunkap určitě to půjde, někdy tělu trvá než se z toho vzpamatuje, kup si ovulační testy a hned budeš vědět, jestli máš ovu ![]()
@Timea81 slyšela jsem že na ten jumperx hodně nadávají. zatím na monodi jsem slyšela jen samou chválu, bohužel jak je to novinka pro letošní rok, tak sporťák ještě nikdo nehodnotil, tak se pak uvidí. jinak ten sacualplay se mi ale vůbec nelíbí. ale jestli je dobrej…já jsem maxi-cosi zavrhla hlavně kvůli tomu sporťáku. nadávají na něj kvůli stříšce, vůbec necloní, z boku je hrozně vyříznutá, takže na dítě fouká, to „madlo“ mezi nožkama prý nejde sundat, takže pak se bojuje jak tam dát deku.no a korbička má vlastně taky blbou stříšku, moc otevřenou. no a tříkolka u mě nepřichází v úvahu. když jsem hlídala děti, myslela jsem, že s tříkolkou fláknu.
jinak tako a maxi jsou váhově tak nějak nastejno jak píšeš, ten icoo je neskutečně těžkej.
@mookiee no me se prave vzhled casualplay libi
a to hodne, proto jsem uvazovala max o maxi cosi, ze je podobnej:-) ale s tim. madle mezi nozkama je to pekne blby, to uz ho nechci…nekdo je s casualplay spokojenej nekdo ne, tisic lidi, tisic nazoru:-)ma treba vyhovuje, ze je otevrenej, tako byl totiz moc uzavrenej a kdyz jsem do nej dala fusak a malyho v bunde, tak tam sedel jak sardinka a nelibilo se mu tam, takze stejne zjistis casem ci ti vyhovuje a co ne