Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, tak mě včera přišla MS
přesně jako hodinky, takže tento měsíc se to opět nepovedlo
ach jo ![]()
Ahoj, tak to mě mrzí že ms došla, ale hlavu vzhůru a květen je lásky cas ![]()
Ahoj holky, tak já dnes testila, neb jdu večer na víno a sněhobílo
nicméně nevadí, MS by měla dorazit zítra, tak doufám, že si nedá na čas a dorazí jak má, ať se zase brzo můžeme snažit…
Ahoj holky. Ráda bych se přidala, jestli můžu???
My máme povoleno snažení po květnové ms…
Takže někdy kolem „zmrzlíků“ nám končí tréning
a pak hurá na to! ![]()
Ahoj holky, taky bych se ráda přidala, jestli mě berete?
Jsem úplný nováček, první snažení tento měsíc, včera měla přijít MS, zatím nic
Zdá se mi to až nemožný, že by to mohlo vyjít hned první měsíc, tak jsem zatím trochu skeptická
Možná i proto, že zatím nemám nic moc příznaky, trochu bolest v podbřišku, asi i citlivější prsa, ale mám pocit jestli jsem si to taky trošku nevsugerovala… Každopádně chci být silná a test si udělat až v neděli, jestli to teda vydržim, tak držte palce ![]()
Ahoj všem, docela ráda bych se přidala
..poslední ms 28.3., dnes jsem 30dc, normálně mám 31dc, tak dofám že to zítra nebo pozítřku nedostanu ![]()
ovulaci nevim, protoze jsemm mela minulý mesic zpoždění(ms až 43dc
)…tak uvidim zítra nebo v neděli..už jsem testovala ale byli to slabounci duši..a můj to nevidel vubec..dneska me boli v podbrisku jak pred ms, tak bud prijde do rana, nebo - a to by bylo fajn, ze se mi zavrtava broucek ![]()
@prvnimimi Asi se počítá první den, že jo? Takže to bylo taky 28.3. Moc se v tom ještě nevyznám, takže úplně nevim, jak to všechno počítat
Kdybych nepřestala brát HA, tak jsem MS měla dostat včera, ale je možný, než když jsem jí vysadila, tak mám ten cyklus třeba delší, takže by se teprve měla dostavit, je to možný?
@Janinka123 no možný to je.Ono to po HA může být dost rozházený. Já jí brala 6 let a trvalo asi půl roku než se mi nastartovala ovulka a ms začala být pravidelná na den. Měla sem 2 cykli pravidelný a pak už sem to nedostala 9 měsíců
.MS měškala třeba i 14 dní. Ale některým se to povedlo hned první cyklus i když jí brali 10 let. Jedině zkusit test a pak budeš vědět. Držím palečky ať jsou tam //
![]()
Ahoj holky, tak jak se povedl duben? Nebo se přejmenujeme na Snažilky květen?
Ahoj holčiny ![]()
Můžu se též přidat? Snažíme se o druhého potomka ![]()
Ahoj holky, snažíme se sice od dubna, ale našla jsemvás až teď:) můžu se přidat? ![]()