Snažilky duben 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
61
18.4.13 15:21

Ahoj holky, tak mě včera přišla MS :cert: přesně jako hodinky, takže tento měsíc se to opět nepovedlo :,( ach jo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1637
18.4.13 17:10

Ahoj, tak to mě mrzí že ms došla, ale hlavu vzhůru a květen je lásky cas ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1637
18.4.13 17:11

Já teda na ms stále čekám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1637
18.4.13 17:18

Já teda na ms stále čekám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1608
19.4.13 10:07

Ahoj holky, tak já dnes testila, neb jdu večer na víno a sněhobílo :? nicméně nevadí, MS by měla dorazit zítra, tak doufám, že si nedá na čas a dorazí jak má, ať se zase brzo můžeme snažit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1376
26.4.13 06:34

Ahoj holky. Ráda bych se přidala, jestli můžu??? :) My máme povoleno snažení po květnové ms… :) Takže někdy kolem „zmrzlíků“ nám končí tréning :lol: a pak hurá na to! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
26.4.13 09:33

Ahoj holky, taky bych se ráda přidala, jestli mě berete? :) Jsem úplný nováček, první snažení tento měsíc, včera měla přijít MS, zatím nic :) Zdá se mi to až nemožný, že by to mohlo vyjít hned první měsíc, tak jsem zatím trochu skeptická :nevim: Možná i proto, že zatím nemám nic moc příznaky, trochu bolest v podbřišku, asi i citlivější prsa, ale mám pocit jestli jsem si to taky trošku nevsugerovala… Každopádně chci být silná a test si udělat až v neděli, jestli to teda vydržim, tak držte palce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
26.4.13 17:08

Ahoj všem, docela ráda bych se přidala :)..poslední ms 28.3., dnes jsem 30dc, normálně mám 31dc, tak dofám že to zítra nebo pozítřku nedostanu 8o
ovulaci nevim, protoze jsemm mela minulý mesic zpoždění(ms až 43dc :roll: )…tak uvidim zítra nebo v neděli..už jsem testovala ale byli to slabounci duši..a můj to nevidel vubec..dneska me boli v podbrisku jak pred ms, tak bud prijde do rana, nebo - a to by bylo fajn, ze se mi zavrtava broucek :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
26.4.13 17:09

Janinko123..tvá poslední ms??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
26.4.13 18:33

@prvnimimi Asi se počítá první den, že jo? Takže to bylo taky 28.3. Moc se v tom ještě nevyznám, takže úplně nevim, jak to všechno počítat :lol: Kdybych nepřestala brát HA, tak jsem MS měla dostat včera, ale je možný, než když jsem jí vysadila, tak mám ten cyklus třeba delší, takže by se teprve měla dostavit, je to možný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
26.4.13 20:33

@Janinka123 no možný to je.Ono to po HA může být dost rozházený. Já jí brala 6 let a trvalo asi půl roku než se mi nastartovala ovulka a ms začala být pravidelná na den. Měla sem 2 cykli pravidelný a pak už sem to nedostala 9 měsíců :lol: :lol: :lol:.MS měškala třeba i 14 dní. Ale některým se to povedlo hned první cyklus i když jí brali 10 let. Jedině zkusit test a pak budeš vědět. Držím palečky ať jsou tam // ;) ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6931
1.5.13 14:09

Ahoj holky, tak jak se povedl duben? Nebo se přejmenujeme na Snažilky květen?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
1.5.13 14:17

Ahoj holčiny :)
Můžu se též přidat? Snažíme se o druhého potomka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15924
1.5.13 20:00

Ahoj holky, snažíme se sice od dubna, ale našla jsemvás až teď:) můžu se přidat? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6931
1.5.13 20:12

@estrellita @alchien Ahoj a vítejte :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie