Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Musíš zjistit, do jaké koule ho kopnout
https://www.emimino.cz/…lavi-142593/
![]()
Tak podle toho čínskýho kalendáře bych měla mít kluka, ale mam holku, tohle je fakt o náhodě a ovlivnit se to opravdu nedá ![]()
@Sifa Tri tydny bez sexu? Tak to mi za tu holku asi ani nestoji ![]()
@Kaculatko tak my máme dvě holky a mám pocit, že bychom z takovou měli třetí
kdybychom třetí dítě chtěli ![]()
Tak u mě je to podle čínského kalendáře přesně 50:50. Prvorozená dcera měla být kluk. Je teda fakt, že jako kluk řádí. ![]()
Podle toho kalendáře by Elis měla být kluk
zkus mimino.kvalitne.cz
My v době početí holčičky byli jak králíci
nějak jsme to neřešili, pak když už všichni věděli že jsem těhotná, tak mi říkali, že to vypadá na kluka, pouze tchyně mi řekla že to snad bude holka a byla
A tomu grafu, co vyjde na těch stránkách jsem taky nevěřila, ale nelhal ![]()
Holčička.. jednou jedinkrát jsme zapomněli kondom a ovulace určitě přišla až několik dní po…
Naopak syn byl zplozen přímo v plodných dnech..
Takž u nás teorie, že „holčičí“ spermie dýl vydrží, zabrala na 100%
Tchyne si nechala vylozit karty na svyho syna, ze bude mit urcite holku… kdyz se narodil kluk, tak prohlasila jestli on tu holku uz treba nekde nema a jenom o tom nevi ![]()
Takze radsi nebudu resit vesteni a zaruceny rady, abych pak nedopadla takhle ![]()
@Sifa Hele no kdo vi, treba na tom budeme za rok uz tak spatne, ze tri tydny budou norma ![]()
@Sifa to bych podle tvé mamky měla 2 kluky a holku a ejhle já to mám přesně obráceně ![]()
Hele, tak si to zkus strašně přát ![]()
, ale zaručená metoda to není no
…já pro to nic jinýho nedělám totiž. jenom si to přeji kluka, tak třeba to kluk je
. ale mám takový tušení, že je to spíš holka.
Me mama jednou poradila.. kdyz casto, tak bude kluk.. mame.. a pak dlouho abstinovat v sexu (plati pro muze, ani ancu dlancu,, minimalne 3 tydny) a bude holka… mame
.. tak nevim jestli to byla nahoda, ale podarilo se