Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Jinak jsem prostě parádnice, klučinu si taky parádím, jenže to je něco jiného než u holčičky; culíčky mu dělat nebudu a sponečky mu dávat taky nebudu; může to být frajer, ale nikdy né princezna
já ti tak rozumím, jsem na tom stejně… ![]()
také mám klučíka a chtěla bych holčičku ![]()
@Kaculatko píše:
Ja to beru treba i tak, ze bych chtela dceru i proto, abych nebyla jen hnusna tchyne, ale mela i nekoho k sobe a u nekoho byla i ta prvni babicka. Vim, ze treba puberta je s holkou horsi, vzpominam na hadky s moji mati docela zive, ale proste mas nekoho k sobe. Ti kluci jsou roztomili na zacatku, pak uz jsou jen usmudlani rebelove, nicitele a rostaci…holcicky zustanou holcickama
Takze jak uz jsem psala neni nic spatnyho na tom tu holcicku chtit.
Ale snazim se najit i pozitiva na druhym synkovi, ze si proste lip vyhrajou a budou moct rostacit spolu, budou mit spolecnej pokoj a nebudem v nasem byte kolem puberty vymyslet jak se poskladame…
Je to tezky, zrovna tohle proste neovlivnime, muzeme jenom doufat, ze se na nas stesti usmeje
přesně tak to cítím i já ![]()
@Vladka23 tak podle toho kalendáře mi sedí, dva kluci, přesně, jak mám doma
takže pokud půjdu do třetího, zkusím se jím řídit ![]()
Otevírám diskuzi
Máme chlapečka dva roky amiluju ho víc než cokoliv na světě
A v létě se budeme snažit o druhé a chceme holčičku
Tak se ptám, jak to zakladatelce dopadlo? ![]()
@Vladka23 a počítal se lunární věk matky nebo skutečný? Dle skutečného věku to vychází, dle lunárního ne, teda alespoň mě 😁 😅
Ahoj, chci jen řadu a zkusím zde. Chtěla bych s přítelem holčičku ale problém je ten, umí jen kluky. Má celkem 6 kluků. Jedno tedy se mnou, ale tu holčičku by jsme moc chtěli teď mám tedy jistotu že nám nevyjde ![]()
@ewa.mimi píše:
Ahoj, chci jen řadu a zkusím zde. Chtěla bych s přítelem holčičku ale problém je ten, umí jen kluky. Má celkem 6 kluků. Jedno tedy se mnou, ale tu holčičku by jsme moc chtěli teď mám tedy jistotu že nám nevyjde
Tak proc to resis, kdyz mas jistotu, ze to nevyjde? Misto toho byt rada, ze mas zdrave deti, tak resis takovou blbost?