Početí holčičky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13.3.13 10:08
@PetiteFillette píše:
Zkus to podle čínského kalendáře, třeba se ti to povede :wink: U všech rad máš pravděpodobnost 1:1..
http://nd01.jxs.cz/…30632_o2.jpg

tak ten nefunguje :-( podle něj bych měla kluka a mám holčičku :)
a vyrobili jsme ji na Silvestra :mrgreen: tak by to možná chtělo trošku vína před sexem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
13.3.13 10:09

Já jsem si taky dělala různé testy, výpočty, atd, jestli čekám kluka nebo holku. Vyšla mi vždy holka a na UTZ si také nebyli jistí ze začátku. Nakonec se z holky vyklubal klučík :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
13.3.13 10:10
He he, sedí to :mrgreen:
@PetiteFillette píše:
Zkus to podle čínského kalendáře, třeba se ti to povede :wink: U všech rad máš pravděpodobnost 1:1..
http://nd01.jxs.cz/…30632_o2.jpg
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
13.3.13 10:13

Celé dějiny se lidé snažili tohle ovlivnit. (A počít syna). A na nic zatím nepřišli. Furt je to při početípůl na půl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
13.3.13 10:14

Já si našla na netu výpočet ovulace, něco tam naklikala, vyšlo, že 1.6…pro jistotu nebyl žádnej sex týden před ani týden po a je z toho holčička :mrgreen: ale polohu už nevim teda.

A ten kalendář na mě nejde :,( (u druhýho dítěte, u prvního to nejde zjistit, to mi bylo míň než 18 :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
581
13.3.13 10:15

Promiň, ale tohle mě rozesmálo :lol: pohlaví dítěte neovlivníš, ani kdyby ses s prominutím pos…už sem slyšela ty rady o jezení citrónu, spaní na určitej straně postele, ale to vůbec nefunguje, tady nejde o čas a způsob početí, tady jde jednoduše o to, s jakym chromozomem se spermie dostane do vajíčka, buď je to X, nebo Y a to opravdu neovlivníš, leda, že by jsi každou spermii chytla, dala prozkoumat do laboratoře a v případě správnýho chromozomu poslala dál, ale to je bohužel nereálný :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
13.3.13 10:17

To na to ale nemá žádný vliv. Ale odpovím ti. Milovala jsem se s přítelem obden. Počítala si plodné dny…ale jestli nám to vyšlo zrovna na plodný den…těžko říct. Myslím si že jo, jelikož jsem nemohla dlouho otěhotnět. Kamarádka mi poradila ty dny a v mžiku jsem byla těhotná. Mohla to být ale i náhoda. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
13.3.13 10:18

Ovlivnit to jde, sex cca 2-3 dny před ovulací a po delší době(např po týdnu) už není 50 na 50, ale cca 70 procent holka prý :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
13.3.13 10:19

@s-l-u-n-í-č-k-o Já vlastně ani moc nevím, jestli mi to vychází, protože mám narozeniny 7.7. a poslední MS s dcerou jsem měla 26.6., a tak nevím, jestli jsem ji počala ve 22 nebo ve 23 :lol: Ale pokud před narozeninama, tak to sedí. Kluk mi pak vyšel..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19799
13.3.13 10:19

Já bych to neřešila, mě osobně by to bylo jedno co to bude, hlavně aby to vyšlo a bylo to zdravé :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
13.3.13 10:23

Sex byl jednou v měsíci, tenkrát jsem o ovulaci neměla ani páru, myslela jsem si, že se dá počít kdykoliv. Byla to rychlovka, já celkem zlitá, poté důkladná sprcha. Bylo to v zimě, večer, nevzpomenu si jaké bylo počasí a tlak. Tusím, že byla zima a sníh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.3.13 10:26

Hm, nevím, podle čínského kalendáře mi první dítě vychází jako holčička a není…

@Vladka23 píše:
Podle tohodle kalendaře mi vyšel kluk a kluka taky mam a svadrovy podle nej vychazeli holky a ma doma dvě.
  • Citovat
  • Upravit
64
13.3.13 10:27

Mně přijde, když člověk něco hodně moc chce, tak se mu to nedostává :think:. Moc jsem chtěla co nejrychleji otěhotnět a každý měsíc jsem se pozorovala, jestli se teda zadařilo či ne a ono ne a jak jsem se na to pozorování vykašlala a bylo mi to už jedno, tak jsem hned otěhotněla a to ještě z polohy na sedáka a čekáme holčičku, kterou jsem si moc přála :). Podle toho kalendáře mi to sedí, že mám mít holčičku :palec:. Moje babička s dědou zase se řídili podle nějaký výměny krve po sedmi letech, že se po sedmi letech krev obmění a budou mít opačný pohlaví nebo tak nějak to funguje. Prvního měli kluka a pak chtěli holčičku a čekali sedm let a nakonec se jim zase narodil kluk :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25133
13.3.13 10:29

Tak kdyby návod existoval, tak to tady vypadá jinak :) My máme holčičku a další pravděpodobně čekáme, ale styl početí si nějak nepamatuju… Každopádně třeba těhotenství je teď úplně jiné, jak to před tím… takže to taky asi ukazatel nebude :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25133
13.3.13 10:29

@terinka4444 Tak u nás přesně naopak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie