Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojn založila jsem tuhle diskusi protože se s přítelem snažíme už tak pul roku…Nastěhovala jsem se do Okříšek kolem srpna pocházela jsem ze Žďaru nad Sázavou…Nikoho tady nemám tak proto tuhle diskusi chtěla bych někoho poznat na kafe s člověkem zajít nebo na oběd prostě jen tak pokecat…Teď beru clostik 3–7cc 10dní beru proveru…tak mě snad pomůže:-) doufám v tom že jo s přítelem…Jenom bych se chtěla zeptat IUI se dělá vtřebíči také…Hrozně budu ráda jestli se někdo ozve a ráda si popovídám…
Ahojik ja sem zatim snazilka a doufam ze ne dlouho
kolik je prckovi? ja sem z okrisek
@Renysekk005 Malé je 16 měsíců a na červen čekáme druhé. Šlo nám to, tak bohužel s přístupem k IUI neporadím. Ale pokecat můžeme. Kam chodíš k doktorovi?
Ja beru clostik a proveru doufam ze iui zatim nedojde… urco muzem budu rada no ja chodim k zizlavskymu a ty? pani druhy ty jo tak at ste zdravy:-)
@Renysekk005 Já k Janičkovi. Žižlavkýho nemůžu ani cítit, ale věřím, že jako lékař jako takový nemusí být špatný
Určitě je to odborník.
Právě, jak vidím ty neplodnosti a všechno, tak jsme do toho pořádně „práskli“ ![]()
To je dobre zizlavsky me 15 letech zachranil zivot sem mu vdecna jinak sem snim spokojena teda zatim… no kazdy na me koukam kam sem to sla ale leci me na neplodnost a nic sem mu nemusela rikat a zeptla se sam… no uvidime za rok kdyz tak zmenim… ![]()
@Renysekk005 Já si myslím, že jako odborník je výborný. Jen je takový arogantní nebo jak to říct. Já ho měla jen chviličku u porodu a stačilo… Ale třeba si myslím, že byl zbytečně „bit“ za tu výměnu dětí a zbytečně ho to poškodilo.
A co vás zlákalo na stěhování ze žďáru? Já pocházím v velkého meziříčí ![]()
Ve zdrae bydli rodice bydleli sme tam 5let od mala sem bydlela v jemnici a me se ve zdare nelibilo tak sem se sem nastehovala za pritelem ten tady bydli od mala a chodi tady do prace… ja sem tady spokojena
@Renysekk005 Tak to jo. Já jsem taky na vsi spokojená. Dělala jsem na MannHummlu. A kde děláš ty, jestli to není tajné?
Ja nedelam nikde nemzu nic sehnat pac sem delala jen v kanclu to na prd kdyz clovek nema ani praxi
@Renysekk005 Aha, to je mi líto, ale třeba ani hledat už nebudeš
Tak třeba večer ahoj, třeba se ti ještě někdo odzve. Mě se vzbudila malá.
Ahoj holky můžu se přidat? Jsem z Třebíče a v Okříškách jsem taky nějakou dobu bydlela. Též se pořád snažíme a zatím nic:-(
@Renysekk005 Přes rok taky užívam Clostil první měsic jsem na něj vubec nezareagovala tak ted budu ještě druhy měsíc a pak nejspíš CAR…A to jsem si myslela že Clostil zabere…