Rychle se uzdravit před svatbou - těhule

14090
19.9.13 09:53

Rychle se uzdravit - těhule

Ahoj holky potřebuji radu…

Od včerejška mám teploty, bolí mě v krku, záda a jsem ráda, že jsem ráda… Normálně bych si udělala čaj a vyležela to, ALE pozítří máme svatbu a já nemůžu ležet a nic nedělat.. Potřebuji ještě oběhat spousty věcí, zařídit, uvařit, připravit však to znáte…

Doporučíte mi své „zaručené“ rady jak rychle na nachlazení? Dnes mám poslední den na to jakž takž odpočívat. Děkuji za rady :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9090
19.9.13 09:56

Zkusila bych cibulový sirup na ten krk, cibuli nakrájet na kolečka a skládat do hrníčku a každou vrstvu prosypat cukrem, za chvilku to pustí šťávu a tu si dávej po lžičkách, recept naší babičky a vždy pomohl :)

Každopádně i tak bych se pokusila si na chvilku odpočinout, pokud máš někoho, kdo může něco udělat za tebe, bude to lepší, bála bych se, že se to spíš zhorší a co pak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
19.9.13 10:07

@Verca1989 Tu cibuli určitě zkusím :palec: zatím piju čaj s medem, včera jsem s vzala parelen jelikož teplota nechtěla potvora dolů… Od rána teplotu nemám, ale v krku takový knedlík, za krkem a záda mě bolí :zed:

No moc lidí mi právě teď pomoci nemůže, všichni jsou v práci a jediný kdo mi pomáhá je tchýně, vzala si malou k sobě a jela vyzvednou mi k řezníkovi maso… ale stejně budu muset zítra oběhat to kolečko a pak vařit a chystat jelikož jsme se rozhodli si na svatbu dělat vše pro 40lidí sami :roll: kdybych jen věděla jak mi bude, ale do zítra to nespasím a udělat to už musím :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
19.9.13 10:10

@werunkaw123 hele tak někdo z těch 40 lidí ať pomůže nejlépe, když se zapojí všichni, budou mít radost ze sdílení :mrgreen:
ne vážně, jestli máš svatbu, odpočni si, abys byla krásná a ne zombí nevěsta, přeju ať cibule zabere a užiješ si nádherný den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
19.9.13 10:11

Ještě mě napadl heřmánkový čaj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
19.9.13 10:13

@werunkaw123 to chápu, taky mám v plánu si v případě svatby dělat vše sama, tak jsem zvědavá…když se daří, tak se daří no, zákon schválnosti funguje vždy :zed: Přeju, ať rady pomůžou a ať je ti líp :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
19.9.13 10:19

To je tím že mi ani nic neřekneš :(

• Citovat
  • Upravit
2170
19.9.13 10:22

@werunkaw123 Já si cibuli nastrouhala a přidala jsem med :poblion: je to hnusný ale pomůže to a hlavně to miminku nijak neuškodí. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
19.9.13 10:24

@nikol.ondrášovka Copak bych měla říkat? :think:

@suricata Díky :hug:

@Verca1989 jojo zákon schválnosti je pěknej zmetek, že zrovna teď :pocitac: Děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
19.9.13 10:25

@wladka73 jen jak to čtu tak jsem se úplně osypala :lol: brrr, ale zkusit to můžu taky… Za poslední dva dny jsem snědla akorát včera dvě housky jinak do sebe nic moc ani dostat nemůžu a hlavně mi nic nechutná :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
19.9.13 10:29

Na ten knedlik v krku bych zkusila prizn. zabal ci jak se to jmenuje. das si studeny rucnik kolem krku, ten omotas igetitkou a pres to suchy rucnik.me zabira uz roky. Preju ulevu a at si na svatbe fit :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
19.9.13 10:30

A mozna maleho panaka slivky do caje..to se vypotis jak cert.vim,jsi tehule, ale kapka by nicemu neublizila ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
19.9.13 10:35
@svycarka píše:
A mozna maleho panaka slivky do caje..to se vypotis jak cert.vim,jsi tehule, ale kapka by nicemu neublizila ;)

Jo zrovna minulý týden mi známý donesl domácí z Moravy, ale to asi fakt neee… tím, že jsem si vzala i ten paralen normálně nepiju vůbec a teď bych nemohla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
19.9.13 10:45

@werunkaw123 chapu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2170
19.9.13 11:16
@werunkaw123 píše:
@wladka73 jen jak to čtu tak jsem se úplně osypala :lol: brrr, ale zkusit to můžu taky… Za poslední dva dny jsem snědla akorát včera dvě housky jinak do sebe nic moc ani dostat nemůžu a hlavně mi nic nechutná :roll:

Dávala jsem to i dětem když bylo nejhůř, taky to nějak zvládly :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky