Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jeste dodám, že o ejdno díte pčisla před 2 roky, taky ve 12 tt
@martina.se píše:
Může a nemusí.. těžko říct.
dneska byla u doktora, a ten jí řekl ze je vse v pořádku
@martina.se píše:
jo a jeste pro upřesnení ma spatnou srazlivost krve
@martina.se píše:
@martina.se píše:
@martina.se píše:
Může být po tom vyšetření pokud byla vyšetřována vnitřně, ale samozřejmě to může být i začínající potrat. snad to dopadne dobře ![]()
@quinny píše:
Může být po tom vyšetření pokud byla vyšetřována vnitřně, ale samozřejmě to může být i začínající potrat. snad to dopadne dobře
No jo,, když to nekomu nejvíce přejeme, tak to proste nevyjde
![]()
@Anonymní píše:
dneska byla u doktora, a ten jí řekl ze je vse v pořádku
v tom případě je to v pořádku..
@martina.se píše:
v tom případě je to v pořádku..
Ona právě, že jeden potrat měla tak se bojí, myslíš, že se to muze změnit, že před 4 hodinami dobrý a ted blbý??
@Anonymní píše:
Ona právě, že jeden potrat měla tak se bojí, myslíš, že se to muze změnit, že před 4 hodinami dobrý a ted blbý??
bude od toho, že má citlivý čípek, nejspíš jí dr dělal stěry nebo tak, a čípek malinko zakrvácel. Jestli byla na kontrole, je to OK, tak bych to tak brala. Pro sichr může do špitálu, ale půjde nejspíš o banalitu ![]()
Já jsem taky na začátku těhu dvakrát krvácela. Doktorka mě uklidnila, že mám překrvený čípek a je vše v pořádku. Hlavně ať se nestresuje a miminku věří ![]()
Ahojky holky, moje známá ted jela do nemocnice, protože objevila krev na kalhotkách a po utření, nekrvácí přímo, ale objevila tu krecv, je ve 11-12 tt, muze to enco znamenat, hrzone bych ji mimiska přála
?? anonymne, enchi aby se to dozvedeli ostatní, nechce o tom ejste mluvit.-),.