Rychlost exekutorů

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
97
16.11.16 15:58

Rychlost exekutorů

Mám exekuce, které ale splácím splátkovými kalendáři. Má mi dojít částka za prodej auta, když si založím účet a do 2 dnů mi tam příjdou peníze, stihnou je exekutoři zabavit???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19198
16.11.16 16:04

@Zodiann Jo, to se klidně může stát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
16.11.16 16:05

Není lepší poplatit dluhy, aby právě exekuce neměla důvod tě uhánět? :nevim: Kdybych měla dluhy, tak právě veškeré příjmy navíc bych vrazila na jejich splacení, abych měla klid. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
16.11.16 16:10
@TSMoruga píše:
Není lepší poplatit dluhy, aby právě exekuce neměla důvod tě uhánět? :nevim: Kdybych měla dluhy, tak právě veškeré příjmy navíc bych vrazila na jejich splacení, abych měla klid. ;)

Ano, ale peníze potřebuji ke koupi většího auta pro rodinu. :zed: De facto jedno auto měním za druhé, tohle mi nezabavili, protože splácím. Ale nevím, jak by to bylo v případě peněz na účet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
16.11.16 16:17

@Zodiann Tak jedině nechat poslat finance někomu blízkému na jeho účet, komu věříš. Je to riziko, ale exekuce je velmi rychlá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2740
16.11.16 16:40

@Zodiann Nejprve byste si měl schválený splátkový kalendář důkladně přečíst a vyhodnotit rizika s tím spojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
16.11.16 16:41

Jestli mate blokaci na ucte tak strhnou okamzite. Banka je povinna provezt to okamzite. zalozte ucet na vase dite, penize poslete tam a z uctu vyberte jako opravnena osoba k uctu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
16.11.16 16:41

Souhlasim @TSMoruga

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2740
16.11.16 16:48

@Corinka1 Dle vaší rady peníze sice odkloní, nicméně se dopouští trestného činu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.11.16 17:22
@Sojkka píše:
@Corinka1 Dle vaší rady peníze sice odkloní, nicméně se dopouští trestného činu.

jakého trestného činu? peníze si můžuposlat kde chci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2740
16.11.16 17:48

@monika.hrda poškozování věřitele

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.11.16 18:08

Pokud mas domluvené splátky, tak by neměl být problém. Jistota je ale jistota

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
17.11.16 11:15

Exekutor nedostává žádný výpis z účtu. Peníze se bloknou ke dni, kdy zpracuje exekuční příkaz a exekutor se dozví aktuální zůstatek. Ale jinak se nedozví nic z minulosti. Už se mi stalo, že mi přišel datovou schránkou exekuční příkaz na účet, ten samý den jsem vybrala prachy a následně mi ho blokli až o 2 dny později :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
17.11.16 11:46

@lenkara Já účet právě žádný nemám a nikdy jsem neměla. Tady jde o založení úplně nového účtu, jestli se dozví, že jsem si ho založila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
17.11.16 11:48

@Zodiann Účty lustrují průběžně. Daleko nejlepší je si udělat účet na sestru/matku, dostat platební kartu a fungovat zcela obvykle na tento účet a je po problému. Tak jsem to dělala, když jsem bydlela v ČR.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel