Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
nikulineškaa píše:Teruna píše:hele zkus ho ukecat ať to jednou zkusí se oholit já taky nesnáším neoholené chlapy ten můj se zaplaťpánbůh holí
Holím se všude na přání partnera
I mně se líbí vyholení chlapi, můj o tom ale nechce ani slyšet
Co se pupínků týká, zkus se holit po směru růstu chloupků. Po úplně prvním vyholení se na tebe oblečení bude nepříjemně lepit. Až se vyholíš víckrát, kůže si jednoduše zvykne.
Používám obyčejný sprchový gel a holítko, žádný experimenty s jinýma přípravkama.
Sice mi to slíbil už dávno, ale pořád nic
![]()
Teruna píše:nikulineškaa píše:Sice mi to slíbil už dávno, ale pořád nicTeruna píše:hele zkus ho ukecat ať to jednou zkusí se oholit já taky nesnáším neoholené chlapy ten můj se zaplaťpánbůh holí
Holím se všude na přání partnera
I mně se líbí vyholení chlapi, můj o tom ale nechce ani slyšet
Co se pupínků týká, zkus se holit po směru růstu chloupků. Po úplně prvním vyholení se na tebe oblečení bude nepříjemně lepit. Až se vyholíš víckrát, kůže si jednoduše zvykne.
Používám obyčejný sprchový gel a holítko, žádný experimenty s jinýma přípravkama.![]()
hele musíš ho ukecat on chce něco po tobě tak to taky vyžaduj ![]()
prosim tě já věčně tu stěrku ztrácim a dělám to kartičkou všeobecný pojištovny
to tam nech déle
tak kartičkou od pojičtovny mě to nenapadlo, s tou škrabu přimrzlé okno od auta ![]()
já jinak chlapa na holení už přemluvila, ale trvalo to asi rok, ale jinak holky superrrr
![]()
Upřímně já jsem z toho mého holení zklamaná. Byla jsem zvyklá jen hodně vykrojené okraje nohaviček, teď poprvé úplně a asi to už nezopakuju
každý krok cítím a naskákaly mi tam ošklivé a bolestivé pupínky, mám hodně citlivou pleť. Takže možná zůstanu u osvědčeného.
Nemá někdo zkušenost s depilací těchto partií voskem? Bolí to hodně? Jak dlouho efekt tak vydrží? Nejde mi o estetično, ale hlavně o hygienickou stránku. Dost mi vadí, že se v těchto partiích hodně potím.
Jo tak s voskem mám zkušenost a víckrát bych do toho nešla,ač normálně dělám depilátorem(nebo epilátorem prostě ten co vchlupy vytrhává)a to je poho,ale tím voskem to bylo maso
Zkoušela jsem depilační krém Veet,několik druhů a zůstávalo mi tam strniště a nechávala jsem krém vždy dýl a prd platný ![]()
asi mám nějaký odolný chlupy
Tak jsem se vrátila k žiletce a spokojenost ![]()
Mě teda ta pěna Veet taky nepomáhá a to vůbec i když to tam nechám dýl…vyhodila jsem ji. Tím voskem to bolí asi nejvíc..hlavně v tříslech, to jsem myslela, že mi na tom papírku zůstala i kůže ![]()
Epilátor je nejlepší, časem si zvykneš.
No presne a ked uz sa tu bavite o holeni. Tak vsetky su dokonale certvo vyholene, aka je pravdepodobnost ze zrovna v ten den budu cerstvo vyholene?
Čau čau, souhlasím. Taky si myslím, že je to od začátku do konce domluvené. I když kdyby nebylo, tak by to bylo fakt zajímavé, nicméně pochybuji, že by se našlo tolik holek, maminek a všeobecně starší ročníky (bez urážky), které by do toho šly. Mě je 19 a asi bych do toho nešla, protože kde kruci je záruka, že ti ten chlápek pak s těma penězma neuteče a běh zrovna není moje hobby, takže bych se asi nehnala.
A vůbec… co by tomu pak řekli lidi. Na jednu stranu, kdyby to bylo doopravdy, tak je to na jednu stranu i vzrušující, ale těch záporů je prostě víc než dost. Od nejistoty slíbených peněz, přes pohlavní nemoci a černým svědomím a souzením lidí konče.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat