Rychlý prachy - váš názor

Anonymní
14.1.11 16:09

Rychlý prachy

Omlouvám se za inko, ale tohle téma veřejně psát nechci.
Moralisté, dál nečtěte :-D

Je to už nějaká doba, co jsem zabrousila úplně náhodou na jistý odkaz od jednoho uživatele na jedné sociální síti.
Od té doby nad ním sem tam přemýšlím, sem tam na ty stránky najedu a nestačím se divit.
Nechci zabíhat do detailů, proto prosím ať reagují jen ti, jenž jim tento název Rychlý prachy něco říká, nebo se s ním už někdy setkali, byli hlavními aktéry :-D
Co na to říkáte? Jak to máte s morální otázkou? Co vy, šli by jste do toho? Jsou pro vás peníze hodně důležité? Jak nahlížíte na ty ženy? A jak na ty muže co si tuto „službu“ objednají?
Odkaz sem házet nebudu, nechci pohoršovat. Je to veřejný server a myslím že i přes kontroverznost sem tohle téma do vztahů taky patří. Nepatřím mezi ženy, jež si takhle přivydělávají, ale neshledávám na tom nic špatného. Jde jen o to, aby souhlasily všechny strany.
Já si někdy říkám že by mi to nevadilo, jindy zase že by to za to riziko nestálo. Přece jenom už je to slušný zástup žen :-D

Pak ještě jeden dotaz holíte se tam dole? Nemyslím okraje nohaviček, to je snad normální. Ale úplně do hladka? Nemůžete poradit čím :oops: abych neměla to škrábavé strniště?

Díky všem za odpověď a prosím reagujte jen ti, co máte k tématu co říci :wink:
Přečtu si ráda kladné i negativní názory, ale jen od těch zasvěcených.

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
28414
14.1.11 16:13

Proč mám pocit, že si tady poslední dobou někdo dělá legraci :think:

• načítám...
1648
14.1.11 16:21

a hele anketa :mrgreen: to sem myslím nepatří, nebo jooo? Krásnej a snadnej přivýdělek že? pro jaký server děláš?

• načítám...
Anonymní
14.1.11 16:21

Gino jo myslím to. Já na tyhle stránky najela asi před půl rokem a dnes jsem zkusila mrknou znova. Poslední paní s datem 4.1. takže to asi pokračuje.
A co si o tom myslíš ty?

Psala jsem že si nedělám srandu, položila jsem jen otázku na kterou očekávám normání odpověď. Takže znova prosím reagujte jen ti, kteří k tomu mají co říci :wink:

• Upravit
29436
14.1.11 16:22

Tohle taky vidím jako legraci a provokaci, ale klidně odpovím. Rychlý prachy jsem parkrát viděla, nemyslím si o tom vůbec nic a rozhodně bych do toho nikdy nešla. Nějak víc to dál rozebírat nehodlám, na co taky.

• načítám...
Anonymní
14.1.11 16:23
Lowel píše:
a hele anketa :mrgreen: to sem myslím nepatří, nebo jooo? Krásnej a snadnej přivýdělek že? pro jaký server děláš?

Aha tak jsem byla špatně pochopena. Tak se omlouvám a diskusi ruším. Už reagovat nemusít. Není to žádný průzkum jen čistě moje zvědavost.
No nic musím si zvyknout že ani tady se nedá hovořit o všem a na zamknutou diskusi nemám čas ani náladu.

• Upravit
29436
14.1.11 16:24
Anonymní píše:
Gino jo myslím to. Já na tyhle stránky najela asi před půl rokem a dnes jsem zkusila mrknou znova. Poslední paní s datem 4.1. takže to asi pokračuje.
A co si o tom myslíš ty?Psala jsem že si nedělám srandu, položila jsem jen otázku na kterou očekávám normání odpověď. Takže znova prosím reagujte jen ti, kteří k tomu mají co říci :wink:

A proč zrovna na tomhle serveru? Proč se neobrátíš s touhle otázkou někam jinam?

• načítám...
Anonymní
14.1.11 16:25
gabi.design píše:
Anonymní píše:
A co si o tom myslíš ty?Psala jsem že si nedělám srandu, položila jsem jen otázku na kterou očekávám normání odpověď. Takže znova prosím reagujte jen ti, kteří k tomu mají co říci :wink:
A proč zrovna na tomhle serveru? Proč se neobrátíš s touhle otázkou někam jinam?

Protože nejčastěji chodím na emimino.
No nic. Radši už nebudu reagovat nebo se zase strhne hon na čarodějnice :mrgreen:
Takže to pokládejte za uzavřené. Jdu se zeptat jinde :mrgreen:

• Upravit
Anonymní
14.1.11 16:27

Možná jsem i špatně a nevhodně zvolila název diskuse. Tak sorry :wink:

• Upravit
28414
14.1.11 16:28

To jsem čekala, uraženost :lol:

Rychlý prachy jsem viděla, nic pro mě. Ale každýho věc jak si vydělá :nevim: :-D

• načítám...
15
14.1.11 16:32

Myslím, že ty holky, co do toho jdou, jsou už předem zaplacené. Ale jinak to bylo docela fajn, hlavně ze začátku, než se vyměnil hlavní aktér. Mimochodem, ráda bych někdy viděla i jeho pravou tvář :-D

• načítám...
Anonymní
14.1.11 16:33
IvelinkaIv píše:
Myslím, že ty holky, co do toho jdou, jsou už předem zaplacené. Ale jinak to bylo docela fajn, hlavně ze začátku, než se vyměnil hlavní aktér. Mimochodem, ráda bych někdy viděla i jeho pravou tvář :-D

Díky za normální názor :wink:

• Upravit
29436
14.1.11 16:42
Anonymní píše:
gabi.design píše:
Anonymní píše:
A proč zrovna na tomhle serveru? Proč se neobrátíš s touhle otázkou někam jinam?
Protože nejčastěji chodím na emimino.
No nic. Radši už nebudu reagovat nebo se zase strhne hon na čarodějnice :mrgreen:
Takže to pokládejte za uzavřené. Jdu se zeptat jinde :mrgreen:

Já to nemyslela zle, jen mě to zajímá.

• načítám...
18305
14.1.11 16:44

Rychlý prachy jsem párkrát viděl, vím že je to hrané od začátku do konce (od kiksů ve scénáři až po to, že v Brně už roky potkávám některé ty holčiny…) takže žádná spontánní akce. Osobně na tom nevidím nic pohoršujícího, kdo chce dělat, ten to dělat bude i přes případný odpor okolí.
A pokud by se do toho v budoucnu pustila moje dcera? Pokud bude plnoletá, tak jí nemám co bránit. Pokud plnoletá nebude, tak jí s poukazem na příslušná rizika řeknu, že si to nepřeju.

• načítám...
Anonymní
14.1.11 16:47

Juro takyděkuji za názor :wink:

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová