Vymyšlené hučení v uchu

5
14.1.11 13:25

Vymyšlemé hučení v uchu

Zde každý píše jak mu hučí v uchu a plně to chápu.Mám kamarádku a její sousedka si vymyslela že ji dala facku a proto šla k doktorovi.3den šla znovu k doktorovi a nechala se hozpitalizovat že jí bolí hlava a strašně ji hučí v uchu.Teď po ní požaduje 20tis a samozřejmně zaplatit hospitalizaci.Jak je možný že to doktor nepoznal že si vše vymyslela.Když se to tak vezme,tak může kdokoliv jít k ušnímu a vymyslet si hučení v uchu.U konfliktu jsem vše viděla,tak mi to prostě nedá a hledám pro ní pomoc.Máte někdo nějakou skušenost a porádíte mi.Děkuji Šárka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22017
14.1.11 13:30

Popisuješ to velmi chaoticky.

Dala kamarádka sousedce tu facku nebo ne? Píšeš, že jsi všechno viděla… Pokud ne, může si sousedka vymýšlet, co chce - Ty jako svědek můžeš dosvědčit, že facka nepadla a není co platit.

Pokud ano, hučet v uchu sousedce klidně může - ale jistě dostane od doktora zprávu s jednoznačnou diagnózou, od které se to bude dál odvíjet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
14.1.11 13:46

Nechápu smysl této diskuze :zed: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lena F.
14.1.11 13:53

To jsou takové dívné diskuze když člověk neví co by, že?

• Citovat
  • Upravit
5
14.1.11 13:55

Je to složité,

tak jsem to napsala zkráceně,protože jí tlačí čas.18 je soud a svědčit budu.Chtěla by s advokátem zažádat o znalecký posudek,pokud by tvrdila že dostala facku a následně 3den jí hučelo v uchu.Jde mi hlavně o princip a spravedlnost.Jak to že jí nechal doktor v nemocnici!Proč nepoznal že si vše vymyslela!Myslíš si že znalecký posudek pomůže,když to ani nepoznal doktor! Moc Vám děkuji za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
14.1.11 14:10

Nemůže to nijak poznat - samozřejmě, kdyby měla obtisklou ruku, nebo zlomenej obratel, tak je to jasný - ale bolavou hlavu a hučení v uchu si opravdu vymyslet může a objektivizovat to nijak nejde.

Edit: 3 dny ve spitale kvuli tomuhle???? 8-o 8-o 8-o ???tak to by se u nas teda stat nemohlo (ledaze by ji fakt neco objektivne bylo). I po otresu mozku je pozorovani jen 24 hodin.

Příspěvek upraven 14.01.11 v 14:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22017
14.1.11 14:11

Buď to popiš pořádně nebo toho nechme, je to pořád dokola.

Dostala tu facku nebo nedostala???

Jestli nedostala, může o hučení v uchu tvrdit co chce a celá debata je bezpředmětná.

Jestli dostala, v uchu jí hučet mohlo. Tečka.
Krom toho, doktoři nejsou jasnovidci - když k nim někdo přijde s problémem, musejí ho řešit. Jak mají poznat, že pacient si problém vymyslel, když by ho důkladně nevyšetřili?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
14.1.11 15:30

Žádnou facku,

na ucho nedostala,žádná modřina ani červenou tvář,no prostě nic.Proto mi nejde do hlavy,jak je možné že byla hozpitalizovaná.Vše jsem viděla a žádná facka nebyla.Tak nevím.Jinak děkuji za vaši odpověď.Přeci to jenom potěší.Jsem ze staré školy a dnešní svět je zkažený a já se stím nemůžu smířit.Přejí hezký den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
14.1.11 15:34

Je to jak píše Pudla.To je jako když tvdíš že máš migrénu.Můžeš jí mít a nemusíš :think:

Když jsi vše viděla a facka nepadla tak to dosvědčíš a dobře to skončí ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22017
14.1.11 15:37

Pokud žádnou facku, tj. ne „facku na ucho“, ale opravdu ŽÁDNOU facku nedostala a Ty to dosvědčíš, není co řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
14.1.11 16:51

Pokud poškozená nemá svědka nebo přímý důkaz o tom, že jí kamarádka dala facku, tak kamarádka žádné odškodnění platit nemusí, i kdyby měla poškozená modřinu přes celý obličej a zlomenou kost. Musí prostě a jasně dokázat, že to zranění tvá kamarádka zavinila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
14.1.11 19:07

Gino

moc děkuji!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...