Ryeqo - myom

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3241
2.1.24 21:23

@Romísek7 muzu se zeptat berete k tomu také leky na zavapneni? A pocitujete úlevu? Já beru 6 den a zacla jsem akorát znovu krvacet. A mám lehké arytmie. Ale lecim se s tlakem. Tak zřejmě, než si to nějak sedne. Nemáte žádné vedlejsi účinky? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
3.1.24 13:45

@k.a.c.k.a.1
Nene, neberu k tomu nic a cítím se po nich dobře :-) naštěstí žádné vedlejší účinky. Ze začátku se trochu krvácí než si to sedne, ale pokud máte nějaké potíže, tak bych zavolala doktorovi pro jistotu. :-) Držím palečky ať se vše srovná! :-)
Já si teď nechala napsat další baleníčka, ale je nějaký výpadek :-( Tak teď řeším s doktorem co a jak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
4.1.24 00:22

Ryego

Ahoj, tento liek užívam 6 mesiacov, od začatia užívania liekov po 2 mesiacoch prestalo špinenie. Po absolvovaní kontroly (6 mesiacov) sa zmenšil myom o 3 mm, čo je zaujímavé, kedže liek je určený na zastavenie rastu myomu nie na jeho zmenšenie. V liečbe pokračujem, súčasne idem na denzitometrické vyšetrenie (vyšetrenie kostí). Liek súčasne pôsobí antikoncepčne (naozaj som neotehotnela) neviem, či som dobre rozumela, že ho užívate a súčasne plánujete otehotnieť. Želám veľa zdravíčka 🍀 :wink: 🥳 v roku 2024

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
5.1.24 19:10

Děkuji moc. To zní pozitivně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
6.1.24 10:22

@Romísek7 moc děkuji. Prave jej mám týden a krvacim, spinim tlaky v břiše. No des. Ale vydrzim tedy. Je to moje poslední pokus před velkou operaci. Mě skvele zabíral Norethisteron, ale 3-4 denně dlouhodobe a pak už ani to ne. Děkuji za podporu a naději. 👍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
6.1.24 10:25

@Lenus111 moc děkuji. To zní skvele. Dva měsíce nějak preziju a snad to pak přestane to spineni a krvácení. Nene neplánují otěhotnět. Jen mám rozsáhlou endometriozu v celem břichu, myomy, adenomyozu a stále odkladam operaci. Ve 42 nechci mít vše komplet ven, ale endo už ohrožuje ledvinu, tak pokud se zmenší, což se nekomu zmenšila, tak vydrzim. 👍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
6.1.24 18:48

Jdu na to

Dámy, zdravím… Jsem ráda, že jsem na diskuzi narazila, zatím lék není zas tak běžný.. moc informací jsem nesehnala.. Dobrala jsem antikoncepci, a příští týden najedu na ryeqo.. tak snad bude vše ok!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
16.1.24 22:03

Jdu vyzkoušet

Zdravíme ženy, na prevenci mi zjistil dr. nějaký útvar a byla jsem odeslána na lepší pracoviště, kde my dr. řekla že mám myom 7cm. Nechápu jak během roku mohl takhle vyrůst. Každopádně dostala jsem na zmenšení Ryeqo. První tabletu budu brát následující den po té antikoncepční. Zajímalo by mě, zda se vám objevila menstruace a jak je s krvácením v následujících měsících. Používám menstruační kalhotky, takže být raději pořád připravená? Jaké máte (měly jste vedlejší účinky)? Ke tady někdo, kdo se vyhl úplně operaci, protože myom zcela zmizel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
18.1.24 17:16

Já beru tak týden a taky.. špinění a tlaky v břiše.. není to úplně bolest, ale příjemné to není.. Měla sem strach, po přečtení příbaláku.. ale taky mi ho doporučil MuDr. Mára.. Tak snad se to ustálí a myom zmenší..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
19.1.24 08:41

@Terka254 no, momentálně mám tlaky/ bolest v podbřišku a bedrech jako před MS, tak zatím čekám co bude :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
19.1.24 08:49

@claire94 dnes zatím vše ok.. tak snad se to srovná.. se špiněním/krvácením tedy radši budu počítat ty dva měsíce, ale pak by teda člověk měl být úplně bez ms, nebo jsem to špatně pochopila z komentářů co sem někde vyčetla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
21.1.24 13:43

Beru ho asi 20 den. Tlaky v břiše přešly do spineni a poté šíleného krvácení. Ale to jsem nezažila a to mám MS opravdu šílenou. Nemohla jsem ani do práce, protože tampon byl na 10 minut. Avšak vše bez bolesti. Tohle krvácení trvalo 3 dny. Už jsem volala i dr. Pak to přešlo do spineni opět. Takže 20 dni jen spineni nebo krvácení. A dnes se opět rozjíždí krvácení. Dam tomu ty dva měsíce a pak to vzdavam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
2.4.24 20:37

Výpadek

Holky, je nějaký výpadek, máte někdo nějaké info? Minule jsem kupovala trojbalení cca za 750 a teď mi dala v lékárně jedno balení za 680,– s tím, že to větší nemá.. a teda to malé je dvakrát tak drahé 😂 Asi jak to teď uznali jako lék na endo, na tom budou chtít pěkně vyrejžovat!

Příspěvek upraven 02.04.24 v 21:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PCZ
2
2.4.24 20:57

@Terka254 ja mam 773200507

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.5.24 00:24

Ryeqo

Ahoj holky, chci se zeptat a jak jste na tom psychicky? Přece jen ten lék vyvolává menopauzu, ovlivňuje to psychiku? Já ho nasadila dnes první den a bolí mě hlava a břicho, ale nevím zda to má tak rychlý nástup nebo mi jen není dobré, znáte to některá? Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí