Rýma a odsávačky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9079
9.3.11 10:23

všem díky za rady. Už jsem si ji objednala a odpoledne si pro ní hned zajdu. Než, aby jsme dostali zánět ucha a pak se ládovali antibiotiky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9079
10.3.11 08:25

odsávačka nemá chybu. Tam toho bylo. A je to raz dva. Je tak zahleněná, že můžu odsávat snad po 15 min a v noci se pěkně vyspala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
10.3.11 08:58

No super, úleva a víc spánku i pro matku, že? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9099
10.3.11 21:39

tak fajn,že vám to pomohlo :palec: Já jí dnes vytáhla taky malá má rýmu :roll: A ani u toho nestačí brečet což u hadičkové bečela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9079
10.3.11 22:41

Ona spala i předtím. Ale stejně jsme zašli k Dr. a něco na průduškách má. Chrčí jako když chrochtá prasátko. Pěkně zahleněná :cry: . Ale v leže je to lepší. Snad se brzy uzdravíme a vy co marodíte, tak taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
11.3.11 11:43

určitě taky radím na vysavač :-) . Krásně vysaje rýmečku hlouběji .I když jsme díky rýmě byli i v nemocnici. Nějak nám ta odsávačka na vysavač nestačila. Malý skončil až se zánětem průdušek a měl zahnisané očička a zánět středního ucha :cry: moc se natrápil .Nedovedu si představit , kdyby jsme odsávali jen s hadičkou , jak by dopadl :-? . Bavila jsem se i s doktorkou a taky říkala , že odsávačka na vysavač je dokonalá . I když po zkušenosti v nemocnici se teď moc odsávačky bojí , protože mu dávaly hadičky až za přepážku a z nosíka až krvácel :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí