Rýma a odsávačky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9079
9.3.11 08:50

rýma a odsávačky

ahoj holky. Chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s odsávačkami. Jestli je lepši klasická hadičková do 30,– nebo na vysavač. Máme strašnou rýmu a jen vydí hadičky tak už začne ječet (máme tu obyč). Je ta na vysavač lepší. Na vysavači nemam možnost regulovat sání- vadí to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
542
9.3.11 09:01

Ahoj!jestli chces opravdu něco vysát, tak jedině na vysavač…vůbec se toho neboj, miminka vysavače milují (výkon dej na minimum)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
9.3.11 09:02

jednoznačně vysavač, malá ječí taky, ale vysaje úžasně aje to za pár vteřin hotové. Některé děti to i snáší dobrovolně. Regulaci sání mám ale používám taky vyšší výkon. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9079
9.3.11 09:04
Tea 24 píše:
Ahoj!jestli chces opravdu něco vysát, tak jedině na vysavač…vůbec se toho neboj, miminka vysavače milují (výkon dej na minimum)

Nemam možnost regulovat :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3153
9.3.11 09:06

Ahoj,máme odsávačku na rýmu na vysavač a jsme sní naprosto spokojení :palec: .
Měli jsme i hadičkovou, ale měli jsme takovou rýmu, že jsem koupila i na vysavač a ta je mnohem lepší. Vytáhne i zadní rýmu a hlavně je to sní mžik :-) .
Regulovat sání nám jde, tak neporadím jak to je, když nejde, ale myslím že i to neva, že to takový tlak nebere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
9.3.11 09:09

jedine na vysavac :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21471
9.3.11 09:37

určitě si kup na vysavač. já ji něla už pro klárku. vysavač mám s regulací výkonu, ale skoro pořád jsem jela skoro na plný výkon, až tak po půl roce jsem si přečetla, že by měl být poloviční :oops: klárka to přežila bez úhony.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
9.3.11 09:43

Jednoznačně je lepší odsavačka na vysavač, je to s ní rychle a je mnohem účinnější.
Pokud nemáš regulaci na vysavači, tak předpokládám, že to nebude až takový drak co do výkonnosti, tak bych se toho zas tak nebála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
9.3.11 09:52

Jak už psaly holky, jedině odsávačka na vysavač, jinou bych už nechtěla. A je to rychlovka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
9.3.11 09:53

Ahoj,
máme na vysavač, odsávačka se jmenuje BabyVac.
S tou regalací bych to moc neřešila, však se nic nestane. Jak tu už někdo psal, váš vysavač asi nebude mít kdoví jaký výkon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9079
9.3.11 09:57

Já jsem so ho tenkrát nekupovala. Chtěla jsem si koupit, ale uplně jinačí a na vodu. Má výkon 1500W :-(. Nevím zda to není hodně. Ale na kraji u stěny nám nadzvedne i koberec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
9.3.11 10:06

hele neboj se toho, já mám zelmer na vodu a má fakt dobrej výkon ale když to dám na minimum tak toho moc neodsaju, takže jedu taky na plný výkon a za pár vteřin je po všem. :wink: Fakt bych se toho nebála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
9.3.11 10:07

Ahoj, my jsme vyzkoušely obě odsávačky a ta na vysavač je jednoznačně lepší :palec: Měly jsme tuhle , ale starší model. Výkon vysavače je uveden 800-1800W. Zkoušela jsem i takový menší vysavač, abych nemusela vytahovat velký, ale neměl potřebný tah a s rýmou ani nehl. Ještě jsem někde četla, že je potřeba, aby mělo dítko u odsávání otevřenou pusu kvůli vyrovnání tlaku, aby se nepoškodila ouška :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9099
9.3.11 10:11

Ahojky rozhodně na vysavač.Já měla prvně tu hadičkovou a něco jsem s ní vysála,ale to byla tak čtvrtinka toho co vysaješ s tou na vysavač a navíc to byla zabíráčka na plíce :roll:
Takže za mě na vysavač :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
9.3.11 10:20

taky máme na vysavač a nemůžu si ji vynachválit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí