Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
ahoj holky. Chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s odsávačkami. Jestli je lepši klasická hadičková do 30,– nebo na vysavač. Máme strašnou rýmu a jen vydí hadičky tak už začne ječet (máme tu obyč). Je ta na vysavač lepší. Na vysavači nemam možnost regulovat sání- vadí to?
Ahoj!jestli chces opravdu něco vysát, tak jedině na vysavač…vůbec se toho neboj, miminka vysavače milují (výkon dej na minimum)
jednoznačně vysavač, malá ječí taky, ale vysaje úžasně aje to za pár vteřin hotové. Některé děti to i snáší dobrovolně. Regulaci sání mám ale používám taky vyšší výkon. ![]()
Tea 24 píše:
Ahoj!jestli chces opravdu něco vysát, tak jedině na vysavač…vůbec se toho neboj, miminka vysavače milují (výkon dej na minimum)
Nemam možnost regulovat ![]()
Ahoj,máme odsávačku na rýmu na vysavač a jsme sní naprosto spokojení
.
Měli jsme i hadičkovou, ale měli jsme takovou rýmu, že jsem koupila i na vysavač a ta je mnohem lepší. Vytáhne i zadní rýmu a hlavně je to sní mžik
.
Regulovat sání nám jde, tak neporadím jak to je, když nejde, ale myslím že i to neva, že to takový tlak nebere.
určitě si kup na vysavač. já ji něla už pro klárku. vysavač mám s regulací výkonu, ale skoro pořád jsem jela skoro na plný výkon, až tak po půl roce jsem si přečetla, že by měl být poloviční
klárka to přežila bez úhony.
Jednoznačně je lepší odsavačka na vysavač, je to s ní rychle a je mnohem účinnější.
Pokud nemáš regulaci na vysavači, tak předpokládám, že to nebude až takový drak co do výkonnosti, tak bych se toho zas tak nebála.
Jak už psaly holky, jedině odsávačka na vysavač, jinou bych už nechtěla. A je to rychlovka ![]()
Ahoj,
máme na vysavač, odsávačka se jmenuje BabyVac.
S tou regalací bych to moc neřešila, však se nic nestane. Jak tu už někdo psal, váš vysavač asi nebude mít kdoví jaký výkon.
Já jsem so ho tenkrát nekupovala. Chtěla jsem si koupit, ale uplně jinačí a na vodu. Má výkon 1500W
. Nevím zda to není hodně. Ale na kraji u stěny nám nadzvedne i koberec.
hele neboj se toho, já mám zelmer na vodu a má fakt dobrej výkon ale když to dám na minimum tak toho moc neodsaju, takže jedu taky na plný výkon a za pár vteřin je po všem.
Fakt bych se toho nebála.
Ahoj, my jsme vyzkoušely obě odsávačky a ta na vysavač je jednoznačně lepší
Měly jsme tuhle , ale starší model. Výkon vysavače je uveden 800-1800W. Zkoušela jsem i takový menší vysavač, abych nemusela vytahovat velký, ale neměl potřebný tah a s rýmou ani nehl. Ještě jsem někde četla, že je potřeba, aby mělo dítko u odsávání otevřenou pusu kvůli vyrovnání tlaku, aby se nepoškodila ouška ![]()
Ahojky rozhodně na vysavač.Já měla prvně tu hadičkovou a něco jsem s ní vysála,ale to byla tak čtvrtinka toho co vysaješ s tou na vysavač a navíc to byla zabíráčka na plíce ![]()
Takže za mě na vysavač ![]()