Rýma a Physiomer baby

1446
7.1.12 15:41

Rýma a Physiomer baby

Ahoj mám 5,5 měsíční dcerku. Má rýmu a kašel, jak jí ta rýma stéká tak jí to na to kašlání dráždí. Vytírám jí nos štětičkou s physiomerem baby. je lepší jí tam ten physiomer stříkat nebo jen vytírat. Je to dost velký proud. děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16492
7.1.12 15:50

Ahoj,
já bych jí ho do nosu normálně stříkla. Když to zmáčkneš méně, tak to není tkový proud. No a asi po 2min bych jí to vysála. My odsáváme odsávačkou na vysavač a je super. Koupili jsme ji, když malá byla úplné miminko. Krásně vysaje i z dutin a hodně se tak dětem uleví. P vysátí jí klidně můžeš stříknout znovu, ale nemusíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
7.1.12 15:54

Taky mám odsávačku na vysavač, je fakt skvělá. Já jí to tam tedy zkusím stříknout. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
7.1.12 15:56

Stříkám, ytírání je naprd, pak odsaju. Nakonec vytřu štětičkou s nasivinem, pokud je to zrovna před spaním, aby se zbytečně nebudil kvůli ucpanému nosu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
344
7.1.12 16:09

já to naši malé (3m) stříkám do nosu normálně…sice se občas trošku zakucká ale jinak žádný problém…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22044
7.1.12 16:31

Určitě stříkat - hleny je potřeba uvolnit a zředit, toho žádným vytíráním nedosáhneš. Proto je nejlepší právě Physiomer nebo Stérimar, protože mají silný proud… :lol: Třeba Vincentka v tomhle moc dobrá není - úžasná na prevenci, ale při hustší rýmě odsávání nepomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1618
7.1.12 17:16

já jsem neměla odvahu stříknout, tak jsme si to vždy přelila do stříkačky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
7.1.12 17:54

U nás bylo snažší vstříknutí než třeba kapání nebo vytírání, stříknutí je velmi rychlé, než to dítěti dojde, tak je po všem :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
344
7.1.12 18:06

no jak to vidí mažel jak stříkám 8) tak z toho vždycky nemůže a strašně malou lituje :-D že on by to nedal… ale je to rychlovka a jí to vždycky fajně uvolní hleny… a než se stihne rozbrečet tak je po všem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
7.1.12 19:01

Tak jsem to právě malej stříkla, a ani moc neplakala. a teď má nosík krásně čistej a už spinká. Díky za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí