Časté brečení miminka

202
7.1.12 15:10

Časté brečení miminka

Ahojky Maminky,
mám takový dotaz, jak se chová Vaše 3-4měsíční miminko? Moje třeba dokáže půl hodiny sedět a koukat na hračkym smát se na ně i na me na tv koukat nebo i chvíli si hrát s hrazdičkou, ale často pořád brečí a vyžaduje pozornost. Nějaký den ho ani ta hrazdička nebaví a je takový ubrečený. Možná to je normální je to přeci jen ještě miminko, ale radši se ptám. Sice už poznám když brečí , že je unavený, ale možná jen brečí , že chce, abych zpívala a dělala kašpara pak nebrečí, ale zase to nejde dělat celý den.
Děkuji za Vaše zkušenosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
81480
7.1.12 15:12

může už se nudit. Nejlepší je vyrazit mezi lidi - v létě ven, v zimě na návštěvu… Mě mávat chrastítkama moc nebav, naštěstí zábavu obstará starší dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.1.12 16:01

Tak to mame nastejno..ted jak je nase holcicka starsi(3 mes),ma dny kdy sedi v houpacce,sleduje,hraje si s hrazdickou a nekdy si i sama usne,takze mam pocit,ze jsem bezdetna…ale pak naopak ma dny kdy je uknourana,chce si povidat jenom s nami a sama si nehraje,chce chovat a ani kocarek ji neukeca. Myslim ze je to i podle toho kolik v poledne naspi..kdyz je vyspala dobre,tak je to OK,kdyz spi hodne malo,je uknourana… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2691
7.1.12 16:02

mě synáček řval denodenně několik hodin a to jsem kašpárka teda dělala skoro pořád,hlavně aby neplakal :mrgreen: nevydržel u ničeho déle jak 5 minut,všechno jsem dělala jednou rukou,naučila jsem se to bravurně :mrgreen: a to prosím řval i na návštěvách i v kočárku..prostě bylo jedno kde jsme byli.s přibývajícími měsíci se to zlepšovalo,kolem třičtvrtě roka to ustávalo..takže ode mě..vydržet :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
7.1.12 16:25

naší malé je 2,5 měsíce a taky má „svoje“ dny, kdy se chce jenom chovat… A dnes jsem jí na hrací deku připla její zatím nejoblíbenější hračku (žlutej polštářek s obličejem a ručičkama - prostě smajlík, miluje ho :D ) a tak je na tý dece už min. půl hodiny mlátí do něj, houká a slintá blahem a vůbec mě nepotřebuje :,( :mrgreen: prostě maj taky svoje dny, já bych to nějak neřešila, já taky občas přece nemám náladu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
16.4.15 13:45

Brečení miminek

Ahoj maminky, chtěla bych poradit nebo znát aspon váš názor.. Mám pulročního chlapečka a neustále od narození bojujeme s pláčem. Kolem 4 měsíce se to trochu zlepšilo ale ted zase cca 4 tydny plačeme porad, kdyz nejí nebo zrovna nespí, skoro porad brečí:( hrát si sám vydrží jen chvilku, a v kočárku když se mi probudí venku začne ted vzdycky brečet…děkuji za názory a rady.. Treba neco dělám špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1482
16.4.15 17:32

@olina2103 Ahoj, co jsi s ním zkoušela dělat? Chce se chovat? Nerostou mu zoubky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
16.4.15 19:05

Zkoušeli jsme snad uplně vše.. Zoubky zatím nic, někdy brečí i při chovaní, někdy se i dlouho směje, ale spíš tedy brečí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
16.4.15 19:36

Začal mi i brečet v kočarku venku, když se probudí brečí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.10.18 21:10

Ahojky, mám problém se svým chlapečkem. Dříve nebrečel jako teď. Je mu 10 týdnů. Napapá se chvilku kouká, směje se a pak začne hrozně brečet. Spapá mi 165ml. Tak hlad určitě nemá. Brečí už i když ho pak chovám. A když se s nim procházím, tak kouká a je klid. Prdí krásně i kaká. Někdy nás ty prdíky taky pěkně potrápí, ale tím to asi nebude. Už opravdu nevím co s nim je :zed: Máte některá s tím zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
23.10.18 21:18

U nás to samé - dcera 3,5 měsíce. Někdy celý den v pohodě, krásně spinká, dnes spala hodinu a pak jsme jí museli 4 hodiny chovat a nosit, jak se položí, tak šílenej řev…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2450
23.10.18 21:18

@Čiperka13082018 treba je to jen zvedavy miminko a kdyz chodis tak ho zajima vse kolem, vidi diva se zkus ho zabavit zajimavyma hrackama. Detem se libi co blikaji, hraji, detska zrcadylka, trpyti se a lesknou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3145
23.10.18 21:21

Buď ho pálí žáha, tam může pomoci zvýšená poloha při a po krmení, případně mléko zahustit.
Nebo po jídle taky děti často alespoň čůraji, některé to „hlásí“ právě řevem. Takže můžeš zkusit sundat plenku. Jeden ze synů mi cca v tomto věku plenu dost bojkotoval, byly okamžiky, kdy jsem mu ji musela sundat, položila jsem na nepromokavou podložku, přikryla a on usnul :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18658
23.10.18 21:22

@Čiperka13082018 nudí se? Už vnímá, tak potřebuje podněty. Taky jsem v té době musela chodit po bytě a furt mu něco ukazovat. Nebo do kočáru někam pod stromy, listí ho taky celkem zabavilo. Nějaké visící hračky nad něj, polohovat na bříško… Nas začal ve 3.mesicich jezdit na břiše i v kočáru vždy na několik minut. Teď v 5 měsícich je schopen takhle čučet na cestu klidně hodinu. Holt ti chlapi jsou občas horší drbny než ženský.. hlavně vidět všechno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2450
23.10.18 21:23

No nechci tu strasit ale nekdy deti maji zanet v uchu to je treba z koupani nebo z place-:-) diky soplu. a kdyz se polozi tak placou ptz se zmeni tlak v uchu zkuste pocist na netu. Nechci malovat certy ale i to je jedna z moznosti. Nasi male rostly zoubky malo sem odsavala soplik (netusila jsem) a pak mela nabeh na zanet to jsem vypozorovala ze uhybala pri cisteni ouska. Dostali sme atb do ucha kapky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí