Časté brečení miminka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2450
23.10.18 21:23

@japato u 3,5 to muzou byt klidne i zuby

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
759
23.10.18 21:40

Odrihne si poradne? Kdyz breci, krouti se u toho nejak? U mimin to muze byt cokoliv, ale jestli nebyl urvane mimino od zacatku tak breci patrne ze mu neco vadi nebo ho neco boli. Mate nositko nebo satek? Noseni pomaha? Nebo breci i tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.10.18 05:20

Děkuju moc za rady ;) Už jsem opravdu beznadějná. Včera si prdnul a pak začal hroznej řev :roll: A když prdí, tak si říkám Jo už mu bude dobře a on brečí furt :nevim: Napapal se a začal brečet, tsk jsem ho nosila to Koukal po vejrech, smál se a byl klid no a pak zase :D Teď mi usíná v náruči :D Takže bud jenom potřebuje pozornost a nebo ho něco trápí. Dříve jsme tohle neměli, tak proto se ptám :? Začalo nám to od tě doby co jsme byli na mleku Hipp combiotik, tsk jsem ho vyměnila za Sunar Complex a řev je stále. Ale kdyby mu vadilo mléko, tak brečí furt nebo ne? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.10.18 05:27

@marka123
Odříhne si vždy krásně. Někdy se kroutí dost i kope nožičkama. My trpime na prdíky už od 1 týdne narození. :? Dávám mu do mléka kapičky Sab Simplex. Po nich krásně prdí. Šátek doma nemám. Nošení pomáhá to kouká všude po bytě a je klid, ale musí s nim někdo chodit. Ale usne i když sedím a houpu s nim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.10.18 05:41

@hospodki
Když na něj mluvím a směju se, tak se začne smát taky a přijde mi, že mi i povídá :D V kočárku spime jak zabitý :) To ani nevíme, že nás něco bolí :D :lol: Ale když ho dám do postýlky, tak pak začne orchestr :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18658
24.10.18 13:35

@Čiperka13082018 já si fakt myslím, že se nudí. Náš pak někdy v této době začal drezurovat hračky na hrazdičce a už nevyžadoval tolik nosit, protože se zabavil dýl sám. Teď o něm kolikrát i hodinu nevím kdyby jim ‚nevykladal‘.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.10.18 13:39

@hospodki
Tak uvidíme co nám zabere :) Děkuju moc za rady :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie