Rýma, kašel, Prevenar

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6545
3.6.09 18:39

no u nás to bylo těžší. Ona mi od podzimu neustále marodila. Fuj rýmy, které sedaly na průdušky. Pak se z toho jakž takž vylízala, venku hezky, chodily jsme ven - a přesně jak jsme vylezly ven, spustila. A v podstatě to má dosud. No a večerní kašle, některé reakce na některé podněty…ve většině případů tytéž, co reaguji já

Alergie má potvrzené z alerga, ale na co se neví. Na co reaguje vyšlo negativně, ale zcela jistě na to reaguje. Ale je zas malá, vyvíjí se to, co se nepotvrdí teď, za rok se klidně potvrdit může

Kvůli věku nás pedra poslat na alergo nechtěla, ale já tam chodím, domluvila jsem se tam s mudrou, nabrali jí krev a pže jí to vyšlo, tak jsem dostala doporučení a v červenci tam jdem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
3.6.09 18:40
Gabulca píše:
Gábi, chtela bych se zeptat, jak se u Anetky alergie a dle tveho predpokladu i astma projevuje? Jsem taky silny astmatik a alergik snad na celou floru plus pes, kocka a roztoci a mam pocit, ze malej je po zatezi dychavicnej a kasle… a venku casto kycha…nevim, jestli ho neco nedrazdi

a ptala ses mudry? Poslala vás někam? Je kec, že v tomhle věku se na alego neposílá - čím dřív se to podchytí, tím líp.

Aneta od pedry (schválili i na alergu) dostala dýchátko na pravidelné a zyrtec. Primárně kvůli rýmám, na splasknutí sliznic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
3.6.09 21:19

No doktorka mi tvrdila, ze to je normalni, ze male deti jsou dychavicne… ze to je pro ne vsechno namahave… dostali jsme pro pripad Fenistil… ja se teoreticky taky muzu poradit se svym alergologem… je snad dokonce i pro deti… ale jak rikas… dr mi tvrdila, ze se to u tak malych deti nepozna… no az se tam vypravim, tak se zeptam… ona otazka je, jestli by nase pediatricka vubec astma poznala… muj praktik to nepoznal… az jsem se jednoho vecera po opakovanych zachvatech malem udusila, protoze mi mudr tvrdila, ze jsem porad jen nachlazena… tak jsem se na alergologii vypravila sama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
3.6.09 21:33

no já mam výhodu, že na alergu se mnou mudra probírá celou rodinu. Dost jsme marodily všechny, takže se ptala a tak. Tak jsem se zeptala a poradila. Krev udělali bez papíru od dětské. Kdyby to vyšlo negativní, nechala by to dál být. Vyšlo pozitivní, takže doporučení, abych s ní chodila, že je vhodné, aby byla sledovaná. Tak jsem šla za dětskou, poprosila o doporučení, že je to tam domluvené a je to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
5.6.09 11:54

My měli taky dlouho kašel, typický průduškový a byl z toho zánět průdušek s postupujícím zápalem plic.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA