Rýma po COVIDU
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Ona to nejspis nebude ryma, ale chronicke zdireni sliznice, ktere sis privodila prave temi kapkami.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Hele to netusim, nejspíš doktor, nevim zda se to upravi samo, když ty kapky vysadis nebo na to neco existuje. Každopádně kapky určitě vysadit a pouzivat jen vincentku ci mořskou vodu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Je to přesně tak jak píše paní kolegyně kapky typu olynth fungují tak, že po dvou týdnech vám způsobí přesně to proči čemu by měli bojovat ucpaný nos, takže vysadit možná konzultovat s ORL, ale hlavně už né ty kapky, ale něco přírodního inhalovat bylinky tymián, heřmánek černý bez mateřídouška a šalvěj hodit do hnce zalít horkou vodou a až to bude snesitelné ručník přes hlavu a dýchat výpary a i tu vincentku kapat do nosa může pomoct, další věc zvýšit si vlhkost vzduchu, alespoň dočasně na 50-60% a podle toho jak dlouho jste ten asi olynth užívala bude trvat i léčba, jo a pozor na brufen ten vám za dva týdny zničí žaludek a paralen zas likviduje játra bohužel velká část farmak funguje podobně, aby měli pořád co léčit, tak hodně zdaru a nevzdat to všechen olynth vyhodit jo a možná máte kapky s jiným názvem, ale stejnou účinnou látkou xylometazolin tomu se říká generická substituce stejný lék jiný obchodní název
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Taky jsem si zažila chemickou rýmu po kapkách olynth a to jsem je užívala „jen“ deset dní. No vysadila jsem je, asi tyden jsem měla totálně ucpaný nos, ale vydržela jsem a pak už to bylo OK.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Partner kamarádky odešel z bytu po poz. testu na covid
- Bolest nohou po covidu
- Long covid
- Příznaky u momentální mutace Covidu
- Poporodní deprese v nynější situaci (Válka, náklady, covid).
- Covid - dlouhodobé pocení
- Covid - kolik dnů Vám trval?
- SOS Covid - průjem a zvracení a odmítnutí hospitalizace u 15.m
Dobrý den. Mám 4 měsíce od prodělání COVIDU (omikron) a stále mě trápí ucpaný nos. Bohužel to nejde ani vysmrkat. Musim používat neustále kapky do nosu ( i kdyz mi v lékárně rikali ze maximálně tyden) nevíte co s tím?
Také jste meli rymu tak dlouho
Obcas se mi to ucpe v noci a nemuzu dýchat nosem