Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Spí jak špalek celou noc…A ty jdeš rovnou bez doporučení na to nosní nebo mam jít nedřív k dětský
Já chodím bez doporučení jdu rovnou, neboj nikdo ti nic neřekne. A ještě když mu vyvětráš tak mu tam strč rychlovarnou konvici, aby se ten vzduch rychleji ovlažil, ale je možný, že bude stačit jen to vyvětrání
Já malý dávám na hlavu čepisi, aby nenastidla.
My to měli na podzim, na ORL nám řekla, že mám dávat kapky Sinupret, vlhčit vincentkou a asi do 2 dnů se rýma spustila.
Ten sinupret je hodně dobrý, mám ho vyzkoušený, můžou ho děti od 1 roku. Kapu ho malému do čaje.
Ahoj
,tak dneska jsem byla na nosnim.Mam stříkat mořskou vodu a odsávat(má to prý moc hustý a ta voda to naředí),udělala mu stěr a výsledky budou v pátek tak uvidíme jak dopadnou.Jsem na to zvědavá protože je to stále stejný,žádná změna…
No tak držím obě pěstičky aby to měl malej dobrý a ta rýma se mu rychle spustila. Jančik doporučuje nějaké kapky tak bych je také zkusila. ![]()
Taky držím palce, rýmu u miminka nesnáším. Mohla ti na ORL napsat aerius, ten taky rýmu spouští, ale tak uvidíš, třeba to půjde i tak.
Holky já nedám dopustit na tymiánový krém a stříkat do místnosti Eucasol, a ten Stérimar na čištění nosů je taky fajn. Jak mažu tymiánovýk rémem, tak je do dvou dnů po rýmě a už děti dlouho rýmu neměli, díky prevenci. Dělám i poradce, tak kdo by měl zájem, napište.
A jak používáš ten tymiánový krém? Já ho používala jen při kašli, na rýmu mne to ještě teda nenapadlo.
Tak na rýmu je právě dobrý, namazat na hrudník přes ramínka na zádička, můžeš i plosky nohou.
A teda i preventivně, jo? Malý má rýmu v pravidelných intervalech co 2 týdny
pak samozřejmě kašel a už to jede, že? A chceme jet na lyžovačku do Tater, tak bych nerada, kdyby zas něco chytnul
Díky za tip. ![]()
Ahoj regy:prosimtě měla bych zájem o ten tymianový krém i ten Eucasol.Pochopila jsem dobře že to prodáváš.Kolik to stojí…Děkuji