Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
A je to fakt ryma? Kycha, ma hleny? Ja bych jen podle chrceni nesoudila, dcera pri spani chrcela a chrapala tak 2 roky..a samozrejme, pokud chces mit jistotu, tak proste na orl..treba ma vetsi nosni mandli
..zase bych ji porad tu sliznici nedrazdila..vickrat denne proplachovat a odsavat taky neni uplne dobre…
@Melodie91 uz neodsavam nic nevysaju vim ze se nema drazdit odsavam az kdyz ryma tece
Jo je to ryma protoze minuli tyden dr koukala a rikala ze ma tu zadni
Na orl sme byly cca 14dni kdyz mela nabeh na laryngitidu prave
Obcas kycha ale nic hroznyho me uz to prijde ze to ma lepsi ale porad tam ty nudle obcasne pri dychani slysim to neni jako chrceni u miminek co byva ale proste slysim tu rymu
Tak nevim jestli mam uas jet k dr nebo jeste pockat teploty nic nema proste je v pohode
Mamka mi radi ze to nemam resit a pockT jeste
Nejspis ji rostou zuby uz ma znatelny oblacky tak jestli to muze byt k tomu
Příspěvek upraven 20.11.22 v 17:55
@Paní.Norrisová ja kdyz se ptala dr ze kdyz nezabere pamycon co mam delat jak resit tak mi rekla nijak ze mam delat co do ted strikat morskou vodou chladnejsi pri spani a zvlhcovat. Rikala ze prej to muze ta ryma tvrat dlouho kor ted v zime tak nevim jestli mam verit prijde mi to proste divny.
Alergii myslim ze nebude mit
Ona mela tu tekouci pak se to ustalilo a pak najednou zadni kdyz ti vypadalo ze v pohode tak to zas chytla a to dostala ten pamycon protoze mela nazloutlou
Kdyz sem ted trochu hlenu odsala uz zluty nebyl. Ted uz neodsavam prave protoze nic nevysaju a dr mi i potvrdila ze ma tu zadni. Ale nedala mi uz zadny jakoze moznisti jak to resit. teploty nema nic je v pohode
Jen ji nejspis rostou zuby ma uz znatelny oblacky na dasnich jestli to nemuze byt k tomu
Mamla mi radi at to neresim kdyz nema teploty ze mam pockat
Ahoj holky chci se zeptat mala ma 11mesicu a ma rymu uz pres mesic nejdriv mela tekouci pak zsdni zlutou dostala pamycon ten dobrala minulou stredu a porad rymu ma. Ale ne tekouci ale nejspis tu zadni nic neodsaju ale chrci ne furt ale obcasne. Kdyz sem minuli tyden resila z dr a ptala sem se ji co delat kdyz pamycon nezabere rekla ze proste nic ze stale prostrikavat morskou vodou zvlhcovat a spat v chldnejs vse tohle delame jeste ji do zvlhcovace davam eukalipt zkousela sem i nakrajenou cibuli ale stale proste to ma. V noci spi lip ale obcas chrci a pres den taky nekdy lip nekdy chrci
Jako je vyrazny zlepseni co mela na zacatku ale porad mi vrta hlavou ze nezmizela uplne a jeste jak mi rekla dr ze nic se uz neda delat. Zitra ji opet budu volat ze mala porad tu rymu ma. Ja se bojim aby ji to nesedlo na prudusky nebi neco. Mam physiomer ten strikam opravdu casto. Na noc davam fenistil kapky aby se ji lip spalo. Co si myslite? Me neprijde normalni aby mesic mela tajlen rymu ale dr rekla ze proste to normalni je a nehodla to nejak resit lecit
Nebo ja nevim zbytecne vysiluju? A proste je normalni mit tak dlouho? Vsude ctu ze 14dni max tak uz nevim