Rýma u 13 měsíčního

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
134
30.6.21 03:49

Rýma u 13 měsíčního

Maminky, syn má už přes týden rýmu. Stříkám jen mořskou vodu a pak odsávám vysavačem. Ale moc to nepomáhá. Navíc mi teď kamarádka říkala, že bych neměla odsávat víc jak týden, abych nepoškodila sliznici :( Jak to prosím je? Co bych mohla ještě dávat? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
mackA159
30.6.21 05:58

Rýmu co přetrvává víc jak týden bych resila s doktorkou. Nám předepsala pamicon. Antibiotické kapky, do tří dnů bylo po rýmě

• Citovat
  • Upravit
7673
30.6.21 06:03

Dala bych i nasivin kapky na úlevu. A není to už zelené? Na delší rýmy, hnisané se pak dává pamycon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
30.6.21 07:43

Zalezi, jaka ta ryma je.
Zabira zvysene spani, zvlhcovac vzduchu, nakrajena cibule k posteli, davala jsem i kvalitni eukalyptovy olej do aromalampy.
Jo a neodsavala bych fakt tak dlouho. Odsavani je podle me na krizove vyjimecne stavy, sem tam, jinak ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2960
30.6.21 07:52

Rýma je zelená? Dcera od roku do dvou taky trpěla na rýmy. Doktorka nám předepsala taky pamicon a pomohl. Nicméně rýma se vracívala od dvou let už nic. Zašla bych k doktorce, aby udělala stěr na bakterie (pokud je rýma zelená).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7021
30.6.21 07:52

Když byl syn malej, tak jsem četla, že čím častěji budeš odsávát tím ta rýma bude víc.
Takže zkus jen občas, stříkej vincentku - pokud nemá rýma žádnou barvu. A nemůže mít třeba i alergii pokud je rýma spíš vodová?
Pokud má nějaké zabarvení od žluté po zelenou - šla bych k doktorce. Rýma týden už by otravovala i mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí