Rýma u růstu zubů?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
31
21.11.09 21:36

rýma u růstu zubů?

Ahoj, setkaly jste se některá s tím, že by vaše děti u růstu zubů měly rýmu? Vím, že může být průjem, horečka a snad jsem někde četla, že i rýma. Můj syn má totiž zrovna rýmu, takovou hodně vodovou, šíleně slintá a šahá si do pusy. Přesně to samé měl asi před měsícem a najednou mu vylezly horní stoličky. Jinak mu zatím nic moc není, nikdy neměl horečku k zubům, ale ta rýma :nevim: díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9943
21.11.09 21:44

Ahoj-tak to ti můžu potvrdit-nejdřív si toho všimla sousedka u svého syna, že se jí to tak vždycky opakuje…jakmile malému rostou zuby, má rýmu. Ptala se na to i doktorky a ta jí taky řekla, že je to možné a potom když jsem se nad tím zamyslela i já, tak jsme to v podstatě většinou taky tak měli. Nám už teda chybí poslední tři stoličky, tak doufám, že to budeme mít brzy za sebou. A vám přejeme hodně zdaru :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
21.11.09 22:37

My teda žádné zuby zatím nemáme, ale naše dětská tvrdí, že k zubům rýma bývá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
21.11.09 22:39

my měli taky rýmu.Taky jsem s podivovala ale někdy se vyskytne.My ji měli 14 dnů.Malýmu rostly 4 zuby najednou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
21.11.09 23:34

Ano, potvrzuji, Honzík má k růstu zubů vodovou rýmu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
21.11.09 23:37

Ahoj, kdysi jsem zakládala podobné téma :wink:
https://www.emimino.cz/…-zubu-25406/
Aktuální stav: 2 roky a kousek, prořezávají se mu druhé stoličky a (jak jinak) má rýmu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
22.11.09 08:56

Holky díky. My už právě kvůli té rýmě máme třikrát odložené očkování :-( Taky se mi nezdálo, že by to měl jako nachlazení, tři týdny rýma, pak týden klid a zase znova. Je teda zahleněný, tak mu dávám Mucosolvan, výsledek nic moc. Ale dásně má strašně nateklé a pořád slintá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6263
22.11.09 12:22

Ahoj, resim aktualne to same. Zase se prorezava zoubek a zase ryma. Alespon vim, ze to opravdu patri k sobe. Tobika ty zuby teda trapi ale hodne, skoro uz nevim, co s nim mam delat. Vsechny jednicky a dvojky ma venku bez vetsich problemu, ale horni ctyrka ho trapila pres mesic. Ted se mu prorezava druha, v noci jeci, ma teplotu, pres den slinta, nemuze poradne dychat, blbe ji a podle toho jak to vypada, je to jeste na 14 dnu… A pak jeste dalsich 10 zubu!!! Si to nedovedu vubec predstavit :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7247
22.11.09 16:40

Jej, to jsem ráda, že jsem na tohle téma narazila, protože naše Barča má rýmu každých 14 dní a pokaždý, když jí lezou zuby, má neustále ruce v puse, příšerně slintá a samozřejmě rýmuje. Opět. Minulý týden se rýmy zbavila… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
23.11.09 21:44

No je fakt,že malé,když rostly stoličky,tak měla taky rýmu,vždycky pár dnů,pak pár dnů klid a potom zase.Vůbec jsem si to nedávala do souvislosti,ale jak jsem si to tady přečetla,tak na tom asi něco je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
19.12.09 09:23

rýma a zuby

Ahoj, my už druhý den bojujeme s hrtečkama, malá má kolem 38,5, pak ji to vždy na chvilku srazím a po pár hodinách je to to samé. K ránu měla dokonce 39,2, má k tomu pěknou rýmu a trochu pokašlává. Myslele jsem, že je to nějaká virózka, ale teď , když to čtu, tak jí možná lezou ty zuby. nevíte někdo, jak dlouho to může trvat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
19.12.09 13:15

janafialka My jsme taky tedy často rýmovali při růstu zubů (příspěvek jsem psala), ale teplotu malý neměl nikdy ani zvýšenou. Ty hodnoty, které píšeš, mi přijdou dost vysoké na to, aby je způsobil růst zubů nebo související rýma. Nevím, jsem laik, ale asi bych spíš počítala s nějakou virózou a na zuby to nesváděla… :-( Držím palce, ať je malá brzy fit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
20.12.09 11:23

ahoj, díky za odpověď. Bude to opravdu nějaká viroza, teplota ustupuje, rýma také, ale malá zase začíná kašlat. Tak ji raději nechám u doktorky poslechnout, abych byla v klidu. přeji krásné a klidné vánoce. J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
borovka
19.2.10 11:08

rýma a zuby

Tak to jsem rada, ze jsem trefila na Vase prispevky! malymu se prave klube druha jednicka nahore a opet ryma, stejne jako u te prvni nahore a ted si vzpominam, ze to tak mozna bylo i u tech dolnich! Vodova ryma par dni, bez teploty, mrzutej, uknouranej a slinta. Ach jo!!! Tak se holt musime drzet a vydrzet!! :-D Uz aby bylo jaro a slunicko a vsechno se bude snaset lip!!!

• Citovat
  • Upravit
MajaMaja
17.3.10 18:59

Tak ja prave ctu vsechny prispevky a vypada to, ze nasemu prckovi asi zacinaji rust prvni zoubky. Neni se cemu divit, za 14 dni ma 6 mesicu. Min. tyden v patek chytl vodnatou rymu, uplne me zarazilo, kde se mohl nachladit…trochu do toho sem tam zakasle. Desne slinta, ze mu musim davat bryndak, jinak je schopny si proslintat obleceni. Odpoledne i k veceru byl dost nevrly a nechtel usnout, plakal. Do pusky me nechce moc pustit, tal vyzkousim hned zitra rano ten figl se lzickou. Pry rust zubu snizuje imunitu. Tak uvidme jestli je nachlazeny nebo to budou ty zoubky :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA